• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Esnek Diyet Arkadaşlığı

Ben de kahvaltıda bir çimdik peynir bir haşlanmış yumurta, bir dilim kepekli uno ekmek, yiyorum bir iki tane yağsız zeytin bazen.
Öğleyin 100 gr. kadar çorba ve 100 gr. sebze veya et yemeği, eğer kalori az gelirse bi tane de ayran içiyorum.
Akşamları da patlıcan, kabak, lahana, havuç soğan gibi bulduğum her sebzeyi suluca haşlayıp blendırda çektiğim iğrenç ötesi çorba ile light yoğurt yiyorum. :KK43: daha da kilo vermezsem tüh bana.
slm canım bayağı dikkat ediyosun ama bukadar yemekle doymazsın bence biraz daha menünü arttırsan olmazmı?

slmlar canlar
sabah menüm yarım simitçeyrek poğaça bugün az kaçırdım ama artık atılmasın diye mecbur kaldım be ya yoğsam heç yiyeceğim yoktu yani....

dün 1200 kalori ile günü tamamladım bugün de 1100 civarını geçmemeyi düşünüyorum inşallah başarabilirim nerelerdesiniz yaa????

ben sahurda ekmek yedim biraz ,azcık peynir 5-6 tane zeytin ve su içip yattım.geceleri çok uykum oluyor sırf acıkmayım dıye hergün böyle yıyorum çay demlemeye bile halim olmuyor yiyip yatıyorum.iftarda yemegı cok tüketmiyorum ama aburcubur yiyorum biraz kanşekerimde dengelensin diye emziriyorum ya oyüzden

selamlar canlar günaydınlar
bugün niyetliyim
inşallah akşama az yiyerek günü tamamlamak istiyorum
sizler neler yapıyorsunuz?

kızlar bildirim gününü 2 aralık olarak değiştiriyorum bir mahzuru olursa söylersiniz
çünkü pazartesi günü annemde kalacam onda tartı yok bildiremem diye salıya aldım

Saat kaça kadar bildircz bn yeniyim bilmiom daha :)
herhangi bir saati yok canım saat 3 e kadar bildirirsen iyi olur çünkü 3 te 1. kim onu belirliyoruz 3 den sonra bildirienleri değelendirmeye almamaya çalışıyorum o gün 3 e kadar bildiremeyeceksen bir önceki günde bildirsen olur yeterki bildirim günü hepsi bildirilmiş olsun

Back
X