• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Esnek Diyet Arkadaşlığı

selam kızlar.. öğlen önce biraz yürüdüm.sonrasında 2 adet kadınbudu köfte 1 kase mercimek çorbası .. ve salata yedim.. ama yeşil salata idi.. patates salatası değildi.. ama kadınbudu köfte beni mahvetti diyebilirim. kalorisi çokmuş:(2 adet kadınbudu köftenin kalorisi 634 kalori imiş:(

selam kızlar.. öğlen önce biraz yürüdüm.sonrasında 2 adet kadınbudu köfte 1 kase mercimek çorbası .. ve salata yedim.. ama yeşil salata idi.. patates salatası değildi.. ama kadınbudu köfte beni mahvetti diyebilirim. kalorisi çokmuş:KK43:2 adet kadınbudu köftenin kalorisi 634 kalori imiş:KK43:
olsun biraz fazladan hareket edersin kapatırsın açığı
ben bugünde niyetliyim ama öğlen arası bende yürüdüm
çok iyi geldi

[QUOgeçmiş omsum, post: 38995998, member: 620971"]Bende bugün hastayım diyet falan kalmadı. Boğazlarım yanıyo hiç bir şeyden Tat almıyorum içim alev alev[/QUOTE]
Çok gecmis olsun cnm yaa

14.30 Ara

Şeker ilavesiz meyve suyu
3 adet yulaflı kraker
1 adet wasa
afiyet şeker olsun ama yağ olmasın hihihi:))
bende az sonra çayımla bişiler atıştıracağım bakalım.Çekmecem dolu ama ne yiyieceğim bakalım.. belkide sadece sütlü nescafe içerim.. öğlen kalori fazla aldım ben.:(

Back
X