• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Esnek Diyet Arkadaşlığı

maşalllahhhhhh tebriklerrr

ay çok teşekkürr ederimm 2 haftaya kadar 78 79 görsem daha ne isteriiimm :)
sabah 2 yumurta haşlaması vardı ama tekinin sarını yedim bi çavdar ile. ara öğünde kahve ve 3-5 çubuk kraker :) dün biraz kaçırmıştım ama şimdi bu azimle veririm hepsinii :sampiyon:

Arkadaşlar lütfen kalori de yazın
Ben şuan 512 yi gördüm kaloride
Limit 1500 unutmayın
Akşam paylaşıcam menümü henüz iki çeşit yedim kivi ve kıtıruno :skandal:

ben 648deyim az sonra kahve içicez 3.5 da 668 olucak ve onunlada işten çıkıcam inş gecede akşam yemeğini ve tüm yediklerimi paylaşırım yanlız ben rgl olucam galiba her yanım ağrıyorr...

hatta Ahanda burdaaa....
Adsız.webp

Ya kızlar bana yardım edin şu kalori hesaplamayı bi beceremedim. Diyetkolikte hesapladım 424 çıktı. Yediklerim
Sabah
1 dilim ıspanak böreği
1su bardağı süt

Ara öğün
1fincan şekersiz türk kahvesi

Öğle
4 sıkım(orta büyüklükte) mercimek köfte
1ayran
1pors salata

Şimdi bunu nasıl hesaplıycaz. Biyerde 424 biyerde 700küsür. Arada baya fark var üç beş kaloride değil

Ya kızlar bana yardım edin şu kalori hesaplamayı bi beceremedim. Diyetkolikte hesapladım 424 çıktı. Yediklerim
Sabah
1 dilim ıspanak böreği
1su bardağı süt

Ara öğün
1fincan şekersiz türk kahvesi

Öğle
4 sıkım(orta büyüklükte) mercimek köfte
1ayran
1pors salata

Şimdi bunu nasıl hesaplıycaz. Biyerde 424 biyerde 700küsür. Arada baya fark var üç beş kaloride değil
evet canım hakikaten çok farklı bende bilemedim inşallah anlayan birileri çıkarda bundan sonra hep dediği siteden devam edersin bu arada bencede 424 doğrudur ne yemşsin ki zaten

ben diyetarkadaşımdan takip ediyorum diyetkolik sanki ikide bir yok temelli ücretli üye olun falan bir sürü rahatsız edici reklam yapıyor sıkmıştı artık çıkmıştım diyetarkadaşımdan çokn çok memnunum hemde giden kilo resmen başabaş nerdeyse tam tutuyor

ben diyetarkadaşımdan takip ediyorum diyetkolik sanki ikide bir yok temelli ücretli üye olun falan bir sürü rahatsız edici reklam yapıyor sıkmıştı artık çıkmıştım diyetarkadaşımdan çokn çok memnunum hemde giden kilo resmen başabaş nerdeyse tam tutuyor
Oonu duymamıştım bi bakayım inceleyim:KK24:

Back
X