- 19 Kasım 2016
- 1.134
- 1.665
- 133
- 34
- Konu Sahibi eylemsevcan
- #13.501
Gunaydin kizlar bugun tartildim 91.3 ile.yeniden basliyorumm menumu yazacagimm birazdann
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.

maşalllahhhhhh tebriklerrrmerhabaa kızlarrr 80.5 oh bee 2 haftadır 82 çakılmış sanmıştım kendimiii![]()
![]()
maşalllahhhhhh tebriklerrr

sağol temiz sayfa açtık demiştik eskiyi konuşmak yok kaç kaloridesin şuanGeçmiş olsun canım. Haberleri okuyamadım daha.
Bu arada verdiğim kilomu geri almışım 87.5![]()
birazla olmaz çeyrek mi ne kalorisini yazıcaksın kenara akşam sorucam kafa hesabı yokKizlar vende 0eynirli omlet yedim biraz beyaz ekmekle ve 1 tane portakal
Aah ahh Çanakkale'de olduevettt depremi ben hissetmedim ama hissedenler olmuş biz tekirdağdayız hissedilmiş yaniiii
http://www.milliyet.com.tr/kilo-vermeye-yardimci-besinler-pembenar-galeri-diyetler-2385885/
kalori de yazar mısınuyanınca 2 bardak su
kahvaltı 1 dilim ekmek çeyrek poğaça 7 zeytin biraz peynir kibrit kutusu büyüklüğünde ve 1 er şekerli 3 çay

767 deyim.D
sağol temiz sayfa açtık demiştik eskiyi konuşmak yok kaç kaloridesin şuan
evet canım hakikaten çok farklı bende bilemedim inşallah anlayan birileri çıkarda bundan sonra hep dediği siteden devam edersin bu arada bencede 424 doğrudur ne yemşsin ki zatenYa kızlar bana yardım edin şu kalori hesaplamayı bi beceremedim. Diyetkolikte hesapladım 424 çıktı. Yediklerim
Sabah
1 dilim ıspanak böreği
1su bardağı süt
Ara öğün
1fincan şekersiz türk kahvesi
Öğle
4 sıkım(orta büyüklükte) mercimek köfte
1ayran
1pors salata
Şimdi bunu nasıl hesaplıycaz. Biyerde 424 biyerde 700küsür. Arada baya fark var üç beş kaloride değil
Oonu duymamıştım bi bakayım inceleyimben diyetarkadaşımdan takip ediyorum diyetkolik sanki ikide bir yok temelli ücretli üye olun falan bir sürü rahatsız edici reklam yapıyor sıkmıştı artık çıkmıştım diyetarkadaşımdan çokn çok memnunum hemde giden kilo resmen başabaş nerdeyse tam tutuyor