• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Esnek Diyet Arkadaşlığı

Ha
Günaydın arkadaşlarım. Ne yesem yazıcam buraya. Bugün biraz kafanızı şişirebilirim ama böyle daha iyi motive oluyorum sanki
Kahvaltı
İki dilim çavdar ekmeği
1 yumurta
5 tane zeytin
Yarım kibrit kutusu kadar peynir
1 şekersiz türk kahvesi

Hadi bakalım devam hedef 65!!!!
ha şöyle canlanmışsın

D
ne demek canım tabiiki dertleşecez yani burda aynı zamanda arkadaşız canım Allah kolaylık versin çok zor bende aynı durumdayım işim normalde pek yok diye işim ağır olduğundada kimse anlamıyor malesef....bu arada bencede söyle ama şikayet değil direk şikayet etme bir laf arasında geçir başka yöntemle ama mutlaka duyur...
doğru diosun inşallah

bu arada çok aşırı takıldığımdan son zamanlarda 58.3 , 58.5 falan geliyordum 1 günlük dikkatle o şişkinlik gitti çok şükür rgl olduğum halde yeniden 57.8i gördüm bu sabah:KK49: o yüzden diyorum işte size o çok yeyince çıkan yüksek kilolar doğru değildir diye
Evet kesinlikle şişkinlik ben mesela resmen aç tok 1700 farkediyorum

Ben de sabah işe gitmeden bir bardak didi içtim 75 kalori
İşyerinde tek şekerli çay 16 kalori
Eti form pirinç Mısır patlağı 3 adet 126 kalori
217 kalori eder
783 kaldı bugün de dün ki gibi bin yapmak istiyorum aslında hazır işyerinde zaman hızlı geçioken....
Akşam da biftekle kapatmak istiyorum 3 adet onun kalorisi zor hesaplanıo diyetkolikte 100 gram dio bir porsiyon hesabı ama bi porsiyonda kaç tane oluyo güzel soru
Ben onu başka sitelerden araştırıcam bulurum elbet ....

IMG_0379.webp

Back
X