- 19 Kasım 2016
- 1.134
- 1.665
- 133
- 34
- Konu Sahibi eylemsevcan
- #14.741
Herkese tatli ruyalar sabah bi uyanalim mucize olsun ve istedigimiz kilolarda olalimmm hep uyurken boyle geciriyorum aklimdan hayal dunyam cokk geniş :) ♡♡♡♡♡♡
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Valla kizdi tamam reis sen nedersen o :)")Ya kaç saat senli espiri yaptık otur yerine
Yaa onla kankayız diom yaa ondan takıldım yaa
Espiriyi açıklayınca anlamı kalmıo haha
Deprem korkusu varValla benimde fena uykum.geldii saat 1 oldu bak.senin uyuyacagin saat kapanisi yapalım artikkk
Peki aminHerkese tatli ruyalar sabah bi uyanalim mucize olsun ve istedigimiz kilolarda olalimmm hep uyurken boyle geciriyorum aklimdan hayal dunyam cokk geniş :) ♡♡♡♡♡♡
Kızmadım valla hahaValla kizdi tamam reis sen nedersen o :)")
Ama boyle dedin gidemem simdi uyumaya tamam bekliyorum.ne zaman uyursan ozmaan uyurumDeprem korkusu var
Yıksa inan yatardım uykum var
Gece depremle uyanmanın korkusunu anlatamam
Eşim yanımda olsa
Aşkım çok korkuyorum derim sarılırım şimdi napıcam
Ya herşey ğstüme yıkılıp ölürsem
![]()
Valla yatçaktım yine oldu ağlıorumAma boyle dedin gidemem simdi uyumaya tamam bekliyorum.ne zaman uyursan ozmaan uyurum
Allah büyük korkma dua et ayetel kursi yi biliyorsan onu oku bol boll seni korurValla yatçaktım yine oldu ağlıorum
Yapıcak hiçbişetim yok
Hayir uyumuyorumm beklerizzz boylee ne olcakkİstanbul'da yaşıodum doğduğumdan beri burda yok ki kimse
Sen uyu çok teşekkürler öptüm
Yok tamam tamam ben yatıom ok öptümHayir uyumuyorumm beklerizzz boylee ne olcakk
Yatıcam şimdi ok merak etme yat hemen sen iyi gecelerUyudunmu
Gunaydin canim. Ben de seni merak ediyordum. 10 kilo fark gördüm de iki kilo bildiriminin arasında, kac zamanda bunu yaptin merak ettimGünaydın kızlar kusura bakmayın paylaşımım az oluyor fırsattım olmuyor bildirimi anca yapabildim 67.8