• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Esnek Diyet Arkadaşlığı

cANIM gece 9da meyve yeme istersen akşam saatlerinde meyva yemeyin diyorlar gec saatlere hiç bişey bırakma çünkü o direk yşekere yağa dönüşüyormuş geç saatlerde hiç bişey yeme en son 7 gibi yemeği (ana öğünü) en geç 8 gibide ara öğünlük şeyleri kesmiş ol canım ve bu meyva olmasın meyveyi gündüz veya akşamüstü yemiş bitirmiş ol

meyveyi keserim problem değil saat 8 gibi spor salonuna gidicem 1 veya 2 saat kalmayı düşünüyorum. inşallah istediğim kiloya kavusurum o_Oo_O

Canım iki kilo bildirimi arası derken epey bi zaman geçti eylül itibariyle kilolarım düzenli olarak gidiyor gibi hamilelik kilosuydu bendeki çalışmaya başladım birde bebek derken özel bir yemek listem Yok sarımsak sirkeli kür ve kalorisi fazla olan şeyleri az tüketmeye çalışıyorum
Anladım canim. Biz de bebek düşünüyoruz. Onun oncesinde kilo vermek istiyorum inşallah başarılı olurum. Gider o 15 kilo :( hatta gun itibariyle 14 kilo ;)

inşallah canım ama 48-49 çok azbir kilo o kadar düşmesen yi olur sağlığını tehdit etmesin hani en fazla 52 ye düş yani

üst kısmı daha cok calıştırcam yani 48 veya 49 illa o kadar olucak demiyorum ama kendimi mutlu hissettiğim kiloya kadar devam edicem tabiki saglık bu yüzden zaten liste yaptım kendime hem zinde kalabilmek hemde kilo verebilmek :anneadayı::KK200:
teşekkürler bilgin ve yardımların için inş daha uzun bol bol yazıcam görüşürüz eylem :KK24::KK36:

Screenshot_20170213-133909.webp

Back
X