• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Esnek Diyet Arkadaşlığı

@Htcshn98 canım ekledim senide tablomuza bir bakarsın yanlış olan bişey varsa düzeltirim bu arada aylık hedefini 94 yaptım ilk başlangıcın önce biraz hızlı gider diye böyle yaptım başka istersen söyle değiştireyim...

Screenshot_20170212-215511.webp

Otagininhatunu Otagininhatunu canım bu arada bebek istiyormuşsun Allah insallah en kısa zamanda kavuşurur. dünyadaki en güzel duygu bu, bunun üstüne güzel duygu yokkkk
Yaa canim İnşallah tadarim. Yarın bi doktora gitcem bakalım neler olacak. Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah :)

rumeysa3 rumeysa3 canım aslında sen daha çok kilo vermişsin ama 31 ocakta bildirimin olmadığından daha yeni olduğundan diğer arkadaşı 1. belirledim. İlk bildirimden sonra yapılan bildirimde değerlendirmeye tabii tutuyorum çünkü ilk bildirimde genelde çok fazla kilo düşüşü oluyor haksızlık olmaması açısından öyle yapıyorum bilgin olsun canım inş senide 27 şubatta 1. ilan ederizzzzz....:KK200::KK200::KK200:

rumeysa3 rumeysa3 canım aslında sen daha çok kilo vermişsin ama 31 ocakta bildirimin olmadığından daha yeni olduğundan diğer arkadaşı 1. belirledim. İlk bildirimden sonra yapılan bildirimde değerlendirmeye tabii tutuyorum çünkü ilk bildirimde genelde çok fazla kilo düşüşü oluyor haksızlık olmaması açısından öyle yapıyorum bilgin olsun canım inş senide 27 şubatta 1. ilan ederizzzzz....:KK200::KK200::KK200:
Sorun değil 1. olan arkadaşımı tebrik ediyorumHoppa

masa başı çalışıyorum bazen gece 2-3 kadar
akşam abur cuburuna bi çözüm lazım :(
sizce neler tüketebilirim (hiç brşey yememek cok zor oluyor)

Back
X