- 15 Haziran 2010
- 9.173
- 5.427
- 773
- 45
- Konu Sahibi eylemsevcan
- #14.801
o zaman yeniden başla canımın içi çok dikkat et...Aynen oyle 86.700 inmistim hep.o aksam ne olduysa oldu neyse saglik olsunn
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
o zaman yeniden başla canımın içi çok dikkat et...Aynen oyle 86.700 inmistim hep.o aksam ne olduysa oldu neyse saglik olsunn
Hayirr yaa kalori 296 toplamdaa 2000 kalorilik.daha yiyebilirsin diyorbu nasıl bir program 2000i geçmişş halen de yiyebilin diyo anaaaaa
Aynen yaa bugun basim cok agiriyorro zaman yeniden başla canımın içi çok dikkat et...
bu hangi programdı canım?Hayirr yaa kalori 296 toplamdaa 2000 kalorilik.daha yiyebilirsin diyor
Allah yardımcın olsun çok geçmiş olsun canımAynen yaa bugun basim cok agiriyorr
Yaa canim İnşallah tadarim. Yarın bi doktora gitcem bakalım neler olacak. Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah :)Otagininhatunu canım bu arada bebek istiyormuşsun Allah insallah en kısa zamanda kavuşurur. dünyadaki en güzel duygu bu, bunun üstüne güzel duygu yokkkk
Amin insallah gecerli bir sebeb varmiymis olmamasi icinYaa canim İnşallah tadarim. Yarın bi doktora gitcem bakalım neler olacak. Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah :)
Kac kilosunn kaca dusmek istiyorsun
Sorun değil 1. olan arkadaşımı tebrik ediyorumrumeysa3 canım aslında sen daha çok kilo vermişsin ama 31 ocakta bildirimin olmadığından daha yeni olduğundan diğer arkadaşı 1. belirledim. İlk bildirimden sonra yapılan bildirimde değerlendirmeye tabii tutuyorum çünkü ilk bildirimde genelde çok fazla kilo düşüşü oluyor haksızlık olmaması açısından öyle yapıyorum bilgin olsun canım inş senide 27 şubatta 1. ilan ederizzzzz....
![]()
Canım pardon iş yoğunluğundan ihmal ettim umuttum tarihi falan.. dün sabah tartılmıştım canım 65,8KIZLARIMCANLARIM
gibigibiyim canlar bildirimlerinizi bekliyorum. değerlendirme bitti tabloya eklicem.
tebriklerr canım ok yazdım tablomuzaCanım pardon iş yoğunluğundan ihmal ettim umuttum tarihi falan.. dün sabah tartılmıştım canım 65,8![]()
Yok canim çok şükür bi sebep yokmuş. Allah rast getirsin dedi gonderdi doktor :) yarin da hormon tahlilinin sonucunu gostermeye gitcez.Amin insallah gecerli bir sebeb varmiymis olmamasi icin