- 8 Ocak 2017
- 25.174
- 43.522
- 528
- Konu Sahibi eylemsevcan
- #15.601
Abur cubur hiç almıom artık şükür
AA ama kuruvasan aldım iki tane olcak o kadar
AA ama kuruvasan aldım iki tane olcak o kadar
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Güldürme yaa kalorin kaç oldu kalorin 1500 ü geçmediyse bişey olmazBence parnak ucu büyüklüğünde ekmekle yarım çay kaşığı kadar tahinpekmez yedim. Canım çok tatlı istedi. Bişey olmaz dimi kızlar![]()
Yok 1500 ü bulmamıştır ama hani ben 1000lik yapıyodum ya. 870 di yoğurt yedim 5 kaşık 995 olmuştu. 1000i geçtim yineGüldürme yaa kalorin kaç oldu kalorin 1500 ü geçmediyse bişey olmaz
Anladım aah yaa olsun yaa çok kötü olmamışYok 1500 ü bulmamıştır ama hani ben 1000lik yapıyodum ya. 870 di yoğurt yedim 5 kaşık 995 olmuştu. 1000i geçtim yine![]()
O tatlı olayı zaten çok zor yaa.Yarın 1000 yapim nolur yaa 1200 e de razıyım beyinde bitirememişim demek
Yemeğe gerçekten alıştım gibi yetio kalori ama tatlı bitiriyor beni
Evde yata yata bile 1000 yapamıorum
İşte Nası yapçam ki
İşyerinde zaman hemen geçio iyi bişey bu ama bazen o kadar sinirli strsli oluyorum ki kimseye çaktırmıyom ama bi anlasalar üstüme gelirler
Bak kötü olursun
Diyet yapma derler
Dayanmak gerçekten çoğu zaman zor
Sen nasıl yapıyosun ya 463. Neler yedin mesela bugün merak ettim2 bucuk.litre su ictim.2 fncan yesil cay kalori miktarmda 463
Yarın bende yiycem bitterBirde 72nkalorilik bitter ckolata
Harika2 bucuk.litre su ictim.2 fncan yesil cay kalori miktarmda 463
Yarın 9gr lık bitter yiyelim mi dostumHarika
Yeşil çayı da kapmışsın bakıom
Manyak seni kaptın benden bitteriYarın bende yiycem bitter
Tamam.Manyak seni kaptın benden bitteri
Ye tabi sevindim
32 gramlık var yaa Ülker yüzde 60 kkaoluYarın 9gr lık bitter yiyelim mi dostum
Tmm yemem :)Tamam.prensesinannesi yemesin ama ona yok bitter
Hocam kimm:)Harika
Yeşil çayı da kapmışsın bakıom