- 15 Haziran 2010
- 9.173
- 5.427
- 773
- 45
- Konu Sahibi eylemsevcan
- #16.281
bu haftanın birincisi

@limonlu_kek 

tebriklerrrrrrrrrrrrr

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bişey diil aynen sıkmayınca yarım kilo bile zor gider başarılar inşallahah be canım ne beş kilosu epi topu 2.6 kilo hedefim 54 çünkü şimdi 56.6 yım millet 1 haftada veriyor 2,5 kiloyu ben aylardır sürünüyommm hatta yıllardırrrrr kendimi sıkınca harika kilo veriyorum ama 2 yıldır bir türlü sıkmak naip olmadı en son 55.2 yi gördüm orda kalakaldım sornada aldım tekrar amaaannnn ok sen beni gaza getirdin verecem 54 ü en kısa zamanda görecem inş. sağol varolllll
hiç üzülmüyorum akşam yemeği hedefim bir kase mercimek çorbası
Kahvaltının yanında içtiğin nekizlar benim bugün ki yediklerim. 45 dakikada yürüyüş yaptım. 1183 kalori aldım. 193 yaktım.![]()
Hee nerden anlıon o tohumu ve nasıl içiosun burası küçük yer hayatta yokturBir gece önceden çiya tohumu koyup beklettiğim tarçınlı süt.
Canım aktarlara lokman hekimlere sor. Büyük marketlerde de oluyor. Çiya tohumu fazla abartmadan yenilmesi gereken birşeymiş. Bir de yoğurtla veya sütle tüketirken bekletilmesi gerekiyormuş.Hee nerden anlıon o tohumu ve nasıl içiosun burası küçük yer hayatta yoktur
Tamam sağolCanım aktarlara lokman hekimlere sor. Büyük marketlerde de oluyor. Çiya tohumu fazla abartmadan yenilmesi gereken birşeymiş. Bir de yoğurtla veya sütle tüketirken bekletilmesi gerekiyormuş.