• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Esnek Diyet Arkadaşlığı

Listemi göndericem kapattım sonunda yalan olmasın bi elmayı yemedim ama listeye yazdım bi saat içinde yicem

Ağlıcam yaaa saat on olmuş eşim patlamış mısır yapıo kasıtlı mı yapıo dicem tövbe tövbe yemin ederim anlıo Benim dikkat ettiğimi sinirlenmicem belli etmicem Yen'i listemi yazıcam arkadaşlar kısıra bakmayın iptal o yaaa :( demin elma yerken de dilim dilim kesip veriodu ben de dedim ki aşkım bak elimde bütün elma var onu yicem bunun da tadına bak ekşi dio zorla bi lokma elma daha verdi anlamadım bu ne ısrar yaa karnım şişti dddim anlıo resmen

IMG_1166.webp

Diyet Sonrası Yeniden Kilo Almamak İçin Bunları Yapın Hanımlar
Beslenme Ve Diyet Uzmanı Gönül Ateşsaçan kalıcı kilo vermenin yollarını sizlerle paylaşıyor;

Sevgili Kadınlar Kulübü üyeleri sizler için açtığımız Kadınlar Kulübü TV'ye video izleme desteklerinizi bekliyoruz.
Diğer videolar için: https://www.kadinlarkulubu.tv/

Günaydın 61.00 olmuşum çok yavaş ilerliyor olsun geç olsun güç olmasın iki ay önce beş kilo vermiştim yaa hiç geri almadım şükür çünkü kalori hesabı yaparak zayıflayanlar kolay kolay almıolar ben uyuyorum WC'ye kalktım

Günaydin arkadaşlar. Ben bu hafta kilo veremeyecek gibiyim. Isyerinde de 3 arkadas iddiaya girdik. 10 günde kim daha cok verecek diye. Kazanana hediye alacağiz. Ayni yerde tartildik bakalım. Gerçi onlar yeni basladiklari için benden sanslilar. Ben de önümüzdeki hafta ifadeciyim. Abur cubur yiyemem. İnsallah bu hafta da verememis olmamın etkisiyle birden gider kilolar.

Back
X