• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Esnek Diyet Arkadaşlığı

Dışarda kahvaltı yaptık zaten dikkat etmeden yedim ama içimden hesapladım kalorileri bir ve beş şifremdi ya bir ya beş yiyordum hepsinden
Börek bir salata bir domates çeyrek hamur bir zeytin bir yeşil zeytin bir
Patates kızartması 5
Ekmek 5
Bal 1
Tereyağ 1
Salçalı sos 5
Sahanda yumurta 5
Menemen 5
Vişne reçeli 1
Salam bir gibi gibi :işsiz:

1 veya 5 taktiği çok iyiymiş. Sayıları değiştirerek kullanılabilir.
Ben 66.9 çıktım kızlar. Dün lahana diyetine başladım güya ama o kadar çıktım ki dışına. Luppo,marshmallow,halley,gofret,fıstık, sigara böreği. Cok kötüydü. Kendimden nefret ederek uyudum resmen.

Ben 66.9 çıktım kızlar. Dün lahana diyetine başladım güya ama o kadar çıktım ki dışına. Luppo,marshmallow,halley,gofret,fıstık, sigara böreği. Cok kötüydü. Kendimden nefret ederek uyudum resmen.
Aynen aklımda kalsın die kendim buldum bu taktiği ... günaydın ben de dün ıce tea ekler hamur börek vb yedim ama pişman diilim yaa boşver haftada bir olursa İnan sorun yok

11229767_755188244616048_7080757054527992685_n.webp

1 ve beş taktiği ney acaba canım???

Canim galatasaray-86 dışarıdayken yapıyormuş anladıgim kadarıyla. O anda hatirlayamayabiliyoruz ya ne kadar yedigimizi. O da ne yerse ya 1 tane ya 5 tane yiyormuş ki aklinda kalsin diye. Ben öyle anladim yani.
Aferin doğru anlamışsın evde de yapıorum ama dışarda daha çok çeşit olduğu için aklımda kalsın die ...
İki saat düşünerek işin içinden çıkamam yoksa ondan kaç kaşık bundan kaç kaşık falan
Ama evde az çeşit olunca iki beş olabilir

Back
X