- 15 Haziran 2010
- 9.173
- 5.427
- 773
- 45
- Konu Sahibi eylemsevcan
- #16.861
Yarın
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canımekliyorum seni bir kontrol edersin tabloyu eksik yanlış bilgi varsa değiştiririm tekrar hoşgeldin canım topiğimizeTeşekkürler hosbuldum cnm 164 boy kiloda 81 hedefim 70 şu an
Evet canım Galatasaraylı gidince forum sessizleşti ben üç gündür fenalardayım kızım hasta oldu alerjisi arttı ateş ishal kızarıklar tavan yaptı dr dr gezdim yemek konusunda ne varsa yedim çok iyi bir sonuç beklemiyorumArkadaşlar nerlerdesiniz yahuuu bildirim günümüze cumaya çok az kaldı...
Ah canimm cok gecmis olsunn cocuklar hep boyle buyuyor bizde oyle bu seneyi cok zor gecirdik onemli degil kizcenle ilgilen tqkma kafani simdilik onu atlat sonra sıkı baslarsinEvet canım Galatasaraylı gidince forum sessizleşti ben üç gündür fenalardayım kızım hasta oldu alerjisi arttı ateş ishal kızarıklar tavan yaptı dr dr gezdim yemek konusunda ne varsa yedim çok iyi bir sonuç beklemiyorum
Saol canım öyleymiş ilk çocuk olunca yaşadığım şehirde akraba bi büyük olmayınca sıkışıp kalıyorum iş ev çocuk arasında hep diyorum zaman geçecek ve büyüyecez diye kızımla öğreniyorum artık bazı şeyleri gene de buna şükür hastanelere gidince millette ne dertler var diyorum Allah yardımcımız olsun hepimizinAh canimm cok gecmis olsunn cocuklar hep boyle buyuyor bizde oyle bu seneyi cok zor gecirdik onemli degil kizcenle ilgilen tqkma kafani simdilik onu atlat sonra sıkı baslarsin
Canım moralini bozma daha daha hırslan bende de oluyor tartıya bazen günlük çıkmak iyi olmuyor yada bazen geçici kiloları fark etmek gerekiyor bi kaç gün içinde diyete devam edersen gittiğini görüyorsunKızlar affedin beni bu hafta bildirim yapamayacağım. Tartılamayacağim. Moralim bozuluyor. 68.5 i gordüm tartıda.Bir sonraki hafta en azindan gecen hafta söylediğim rakami bile görebilsem yetecek. Yedikce mutsuzum. Mutsuz oldukça yiyorum. Kendimi toparlayip önümüzdeki hafta döneceğim.
Canini sikma canimcim bir an once tartilip kendine gel yoksa 70 olur ondan sonra baslarsin moral bozuklugunu surdurmenin faydasi yokkkk bir an once dikkat etmen lazimm bazen evetKızlar affedin beni bu hafta bildirim yapamayacağım. Tartılamayacağim. Moralim bozuluyor. 68.5 i gordüm tartıda.Bir sonraki hafta en azindan gecen hafta söylediğim rakami bile görebilsem yetecek. Yedikce mutsuzum. Mutsuz oldukça yiyorum. Kendimi toparlayip önümüzdeki hafta döneceğim.
Hadi gözünaydın olsun darısı bizlere canım son bir gazla diren canım verdim diye salma çok az kaldıBende 56.1 im cok sukurrr 55e cok yaklastm ramak kaldi cok seviniyommmmm
çok sağolasın canımmm hemencik kendime geldimmm sayendeeeHadi gözünaydın olsun darısı bizlere canım son bir gazla diren canım verdim diye salma çok az kaldı
Canım ben mi yanlış baktım hafta birincisi sen değil misinçok sağolasın canımmm hemencik kendime geldimmm sayendeee