• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Esnek Diyet Arkadaşlığı

Yarın
indir.webp

Arkadaşlar nerlerdesiniz yahuuu bildirim günümüze cumaya çok az kaldı...
Evet canım Galatasaraylı gidince forum sessizleşti ben üç gündür fenalardayım kızım hasta oldu alerjisi arttı ateş ishal kızarıklar tavan yaptı dr dr gezdim yemek konusunda ne varsa yedim çok iyi bir sonuç beklemiyorum

Ne zaman kendime ayrı bi hedef koysam ozaman daha hayal kırıklığına uğruyorum istediğim olmuyor biraz akışına bırakacam hep bişeyler çıkıyor ama her zaman dediğim gibi az az gitsin de ne kadar giderse artık

Evet canım Galatasaraylı gidince forum sessizleşti ben üç gündür fenalardayım kızım hasta oldu alerjisi arttı ateş ishal kızarıklar tavan yaptı dr dr gezdim yemek konusunda ne varsa yedim çok iyi bir sonuç beklemiyorum
Ah canimm cok gecmis olsunn cocuklar hep boyle buyuyor bizde oyle bu seneyi cok zor gecirdik onemli degil kizcenle ilgilen tqkma kafani simdilik onu atlat sonra sıkı baslarsin

Ah canimm cok gecmis olsunn cocuklar hep boyle buyuyor bizde oyle bu seneyi cok zor gecirdik onemli degil kizcenle ilgilen tqkma kafani simdilik onu atlat sonra sıkı baslarsin
Saol canım öyleymiş ilk çocuk olunca yaşadığım şehirde akraba bi büyük olmayınca sıkışıp kalıyorum iş ev çocuk arasında hep diyorum zaman geçecek ve büyüyecez diye kızımla öğreniyorum artık bazı şeyleri gene de buna şükür hastanelere gidince millette ne dertler var diyorum Allah yardımcımız olsun hepimizin

Kızlar affedin beni bu hafta bildirim yapamayacağım. Tartılamayacağim. Moralim bozuluyor. 68.5 i gordüm tartıda.Bir sonraki hafta en azindan gecen hafta söylediğim rakami bile görebilsem yetecek. Yedikce mutsuzum. Mutsuz oldukça yiyorum. Kendimi toparlayip önümüzdeki hafta döneceğim.

Umarım herkes daha fazla vermiştir veremesekte moralinizi bozmayın bazen gidiyor bazen ne yapsan olmuyor biraz sabır vazgeçmeyin ne olur

Kızlar affedin beni bu hafta bildirim yapamayacağım. Tartılamayacağim. Moralim bozuluyor. 68.5 i gordüm tartıda.Bir sonraki hafta en azindan gecen hafta söylediğim rakami bile görebilsem yetecek. Yedikce mutsuzum. Mutsuz oldukça yiyorum. Kendimi toparlayip önümüzdeki hafta döneceğim.
Canım moralini bozma daha daha hırslan bende de oluyor tartıya bazen günlük çıkmak iyi olmuyor yada bazen geçici kiloları fark etmek gerekiyor bi kaç gün içinde diyete devam edersen gittiğini görüyorsun

Canini sikma canimcim bir an once tartilip kendine gel yoksa 70 olur ondan sonra baslarsin moral bozuklugunu surdurmenin faydasi yokkkk bir an once dikkat etmen lazimm bazen evet gunyil gunyil inde dedigi gibi ne yapsan gitmiyor hemen ugrasmaya basla zararin neresinden donersen kardirr....

Back
X