- 19 Ekim 2015
- 2.059
- 10.184
- 138
- Konu Sahibi eylemsevcan
- #17.161
ben becerememde kızıma söylerim o halletsinhayırlısı inş. canım bide sende profil resmşni hedef kilon yapsana bebeğim
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ben becerememde kızıma söylerim o halletsinhayırlısı inş. canım bide sende profil resmşni hedef kilon yapsana bebeğim
adı üstğnde canım.. esnekiz.. herkes dileiği gibi yapıyor.. önemli olan kilo verebilmek>)Ya kızlar bi liste fln varmı ? Kısaca anlatırmıdınız nasıl katılıyoruz![]()
Bilgi için teşekkür ederim :)adı üstğnde canım.. esnekiz.. herkes dileiği gibi yapıyor.. önemli olan kilo verebilmek>)
aynen ama bir öneride bulunabilirim ben bir çok diyet şekline baktım hiç biri bana uymadı özel yemekler falan nerde uygulayacam çalışıyorum ama şu topiğimizin başında ki örnek liste diye koyduğum liste tam sorunsuz bana uydu çok rahat yapabiliyorum hakikaten güzel kilo verdiriyor tavsiye ederim canımBilgi için teşekkür ederim :)
Tamamdır,en kısa zamanda başlıyacağım,katıldığımda bildirim yaparım canım.aynen ama bir öneride bulunabilirim ben bir çok diyet şekline baktım hiç biri bana uymadı özel yemekler falan nerde uygulayacam çalışıyorum ama şu topiğimizin başında ki örnek liste diye koyduğum liste tam sorunsuz bana uydu çok rahat yapabiliyorum hakikaten güzel kilo verdiriyor tavsiye ederim canım
sen neler yedin canım?bugun bir başladım tam başladım...
ben de menümü yazayım:::)
sabah 1 dilim kepekli ekmak..
1 haşlanmış yumurta
1 kibrit kutusu kadar beyaz peynir..
ara karışık bitki çayı..
öğlen.:
yarım tabak kurufasülye,
bir kase cacık
3 adet çiğ köfte.:)
birazdan çay ile diyet bisküvi de yerim..
ben çok kasamıyorum.. ama öğlke arası baya bir yürüdüm..
1.5 dilim ekmek kibrit kutusu büy. peynirsen neler yedin canım?
pastaya kadar gayet güzeldi:))öğlen 1 dilim ekmek 1 kase tel şehriye çorba az peynir az domates 3-5 zeytin 2 çay 1 er şekerli
birde arkadaş pasta getirmiş işe 1 erdilim evde yapılmış pasta yedik bu hesapta yoktu bunu eritmem lazım akşam 3-5 kilometre yürümem lazımmmm
öğlen 1 dilim ekmek 1 kase tel şehriye çorba az peynir az domates 3-5 zeytin 2 çay 1 er şekerli
birde arkadaş pasta getirmiş işe 1 erdilim evde yapılmış pasta yedik bu hesapta yoktu bunu eritmem lazım akşam 3-5 kilometre yürümem lazımmmm
evet tabii pastane pastası değil işte bir kek birde üstüne sürülmüş krem şanti o kadarpastaya kadar gayet güzeldi:))
oldun sen lesliyle eritrisin canım.. ev pastasyımış nasılsa>)