• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Esnek Diyet Arkadaşlığı

Bilgi için teşekkür ederim :)
aynen ama bir öneride bulunabilirim ben bir çok diyet şekline baktım hiç biri bana uymadı özel yemekler falan nerde uygulayacam çalışıyorum ama şu topiğimizin başında ki örnek liste diye koyduğum liste tam sorunsuz bana uydu çok rahat yapabiliyorum hakikaten güzel kilo verdiriyor tavsiye ederim canım

aynen ama bir öneride bulunabilirim ben bir çok diyet şekline baktım hiç biri bana uymadı özel yemekler falan nerde uygulayacam çalışıyorum ama şu topiğimizin başında ki örnek liste diye koyduğum liste tam sorunsuz bana uydu çok rahat yapabiliyorum hakikaten güzel kilo verdiriyor tavsiye ederim canım
Tamamdır,en kısa zamanda başlıyacağım,katıldığımda bildirim yaparım canım.

selamlar kızlar bugün hepimize hayırlı başlangıç olsun hepimiz dilediğimiz kiloya ulaşırız inşallah. başlangıç kilom 85..amaç.70.olmak.inşallah.
sabah.uyanış.
1 büyük.bardak.ılık limonlu su
1 . dilim tam buğday ekmekli.kaşarlı tost
2 fincan çay.
herkese kolaylıklar dilerim.

ara.
1 avuç ceviz
2 adet kuru incir
1 fincan yeşilçay
HUUUU kızlarrrrrrr
sizde durum ne kimsede ses yok :KK75:

ben de menümü yazayım:::)
sabah 1 dilim kepekli ekmak..
1 haşlanmış yumurta
1 kibrit kutusu kadar beyaz peynir..
ara karışık bitki çayı..
öğlen.:
yarım tabak kurufasülye,
bir kase cacık
3 adet çiğ köfte.:)
birazdan çay ile diyet bisküvi de yerim..
ben çok kasamıyorum.. ama öğlke arası baya bir yürüdüm..

ben de menümü yazayım:::)
sabah 1 dilim kepekli ekmak..
1 haşlanmış yumurta
1 kibrit kutusu kadar beyaz peynir..
ara karışık bitki çayı..
öğlen.:
yarım tabak kurufasülye,
bir kase cacık
3 adet çiğ köfte.:)
birazdan çay ile diyet bisküvi de yerim..
ben çok kasamıyorum.. ama öğlke arası baya bir yürüdüm..

ben kasmalıyım canm kilo 85. :KK34:

öğlen 1 dilim ekmek 1 kase tel şehriye çorba az peynir az domates 3-5 zeytin 2 çay 1 er şekerli
birde arkadaş pasta getirmiş işe 1 erdilim evde yapılmış pasta yedik bu hesapta yoktu bunu eritmem lazım akşam 3-5 kilometre yürümem lazımmmm

öğlen 1 dilim ekmek 1 kase tel şehriye çorba az peynir az domates 3-5 zeytin 2 çay 1 er şekerli
birde arkadaş pasta getirmiş işe 1 erdilim evde yapılmış pasta yedik bu hesapta yoktu bunu eritmem lazım akşam 3-5 kilometre yürümem lazımmmm
pastaya kadar gayet güzeldi:))
oldun sen lesliyle eritrisin canım.. ev pastasyımış nasılsa>)

neyseki bugün ilk gün canm olsun afiyet olsun. dediğin gibi yürüyüşle açığı kapatabilirsin:KK66:

Back
X