- 15 Haziran 2010
- 9.173
- 5.427
- 773
- 45
- Konu Sahibi eylemsevcan
- #17.701
yanlışlık olmuş canımBenimm 31 ocak 72 yazıyor ama 65.7 sanırım yanlışlık oldu :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
yanlışlık olmuş canımBenimm 31 ocak 72 yazıyor ama 65.7 sanırım yanlışlık oldu :)
Teşekkür ederiz hepimize bol kilo vermeli haftalar inşallah :)))
İnşallah canımmm hayırlısı Şubat ayınıda düzenledim kısa bir ay olduğu için iki sefer bildirim koydum birisi 9 şubat diğeri 23 şubat bildirim yapmayı unutmayın canlarTeşekkür ederiz hepimize bol kilo vermeli haftalar inşallah :)))
aminnn inş. canım senin bu aylık hedef kilonu 63 yaptım nasıl iyimi?Teşekkür ederiz hepimize bol kilo vermeli haftalar inşallah :)))
moral bozmak yok canım bak yaz geliyorrr oleyyy yaza sımsıkı bir vücutla incecik girmeliyizzzz mutlu olduğumuz bir bedenle girmeliyiz bunun için biraz sık dişiniii azdikkat yetecek çok fazla bişeye gerek yok çok aşırı bir kilon yok bu durumda azda dfikkat etsen gidecek yani birazda hareket gelsin sana benden bir lesliii hadi kalk durma hemen başlaaaaMerhabalar bende durum stabil malesef. Üstüne bir karın ağrısı içindeyim midem davul gibi şiş, moralim bozuk
Nasıl gidecek bu kilolar![]()
moral bozmak yok canım bak yaz geliyorrr oleyyy yaza sımsıkı bir vücutla incecik girmeliyizzzz mutlu olduğumuz bir bedenle girmeliyiz bunun için biraz sık dişiniii azdikkat yetecek çok fazla bişeye gerek yok çok aşırı bir kilon yok bu durumda azda dfikkat etsen gidecek yani birazda hareket gelsin sana benden bir lesliii hadi kalk durma hemen başlaaaa
canım ne et et temin et tartısız olmuyor ben bazen bi bakıyom yükselmişimmm hemen çanlar çalıyor yoksa epey haberin olmuyor bu seferde dünya kilo alıp farkına varınca daha kötü tartı oldumu hemen farkediliyor hemen bakılıyor çaresineAkşam yapacağım inşallah . Çok zevkli ve yapması kolay bu videoyu ama akşam yemek sonrası üşengeçlik beni bitiriyor.
Tatlıya karşı zaafım var malesef . yoksa gün içinde çok ağır şeyler yemiyorum ama yanlış yaptığım şeyler var demek.
Az yemek çok hareket sloganıyla yola devam edeceğim inşAllah.
Birde evimde tartım yok hemen temin etmeliyim![]()
canım ne et et temin et tartısız olmuyor ben bazen bi bakıyom yükselmişimmm hemen çanlar çalıyor yoksa epey haberin olmuyor bu seferde dünya kilo alıp farkına varınca daha kötü tartı oldumu hemen farkediliyor hemen bakılıyor çaresine
teşekkü ederim cicim çok mutlu oldumtebriklerrrr oleyyyy![]()
tabiiki katılabilirsniz hoşgeldiniz topiğimizeeylemsevcan katılabilir miyim
1.55 boyundatabiiki katılabilirsniz hoşgeldiniz topiğimize
yanlız biz adımız üstümüzde esneğiz çok giremiyoruz sadece bildirim günlerimizde bildirim yapmayı unutmuyoruz o kadar tabii gün içindede yazışıyoruz ama şart değil bilginiz olsun bana boyunuzu kilonuzu ve hedef kilonuzu yazın sizide ekliyim tablomuza
ok canım tablomuza ekliyorum bir bakarsın yanlış bişey yazdıysam beni uyarırsın ok haydi hayırlı uğurlu olsunnnn1.55 boyunda
89 kiloyum
31 yaşındayım
İlk hedefim 80

olsun canım çok geçmiş olsun normalde sürekli yazıyorsun sorund eğil ok ekliyorum tablomuzaCanım dün kilo bildirimi yapamadım baya rahatsızım 88.8 son durum
evet kesinlikle katılıyorum Marta kadar büyük değişimler geçirmeliyiz bu hepimize moral olmalııı lütfennnn haydi hep beraber inşallahhhhhBen tatilde bozdum maalesef 3 şubatta değiştiğini düşünmüyorum ama spor salonunda ölçümüm var tatil bugun bitti ben tekrar başladım almamış olayımda vermeyeyim önemli değil diğer ölçümüm 28 şubatta olucak ölçümlerde size uyamıyorum kusura bakmayın yılmak Yok şubatta daha sıkı yapıyoruz Mart’ta kadar verirsek motive oluruz