• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Esnek Diyet Arkadaşlığı

Günaydın güzel sabahlar ,sabah:2 adet haşlanmış yumurta ,badem ,ceviz ,fındık ,süzme peynir, bol yeşilllik ,domates ,salatalık ,yeşil çay tarçınlı (tatlıyı canım istiyor bu arada kuru incir hurma var ara öğünde )

Kahvaltıdan önce 1 bardak su

Sabah
1 yumurta
7 zeytin
Peynir
Şekersiz çay

Öğlen
Çeyrek simit (bacımla cay bahçesine gittik )
1 üçgen peynir
2 şekersiz çay

Akşam
1 haşlanmış yumurta
1 dilim peynir
7 zeytin
Şekersiz çay

Sabah 20 dk yürüyüş

Öglen ve akşam toplam 3 saat yürüyüş

Birazdan yola çıkacağız :KK43:
Su şimdiye kadar 8 bardak
Sonrada içiyorum yatana kadar

Günaydın kızlar iyi bir hafta olur inş. Kahvaltımı yaptım proteine ağırlık vericem bugün
Kahvaltıdan önce limonlu suyumu içtim kahvaltıdada normal çay değil keemun çayı içtim
Buda kahvaltı fotom

Eklentiler

• 98C71A25-8455-409A-80CC-6030D9AD9E72.webp
    98C71A25-8455-409A-80CC-6030D9AD9E72.webp
    10,2 KB · Görüntüleme: 26
günaydın arkadaşlar sabah:bir adet haşlanmış yumurta,6 adet yeşil zeytin 4 adet siyah zeytin köy peyniri ve maalesef bu sabah lavaş orta boy yeşil çay tarçınlı birazdan spora gidicem,Hepinize güzel ve sağlıklı bir hafta olsun hadi arkadaşlar martta kadar az da olsa kilo gitsin artık

Herkese selamlar..Bende artık sıkı girdim.. inş başarılı olurum diyelim..
sabah kalkar kalmaz sirkeli bir bardak suyla güne başladım.,
Kahvaltım 1 adet haşlanmış yumurta, bir parça beyaz peynir,
5 zeytin, bir çay kaşığı ayva reçeli,iki küçük dilşim kepek ekmeği..
ara öğün bir fincan türk kahvesi yanında bir kare küçük çikolata.. şimdilik böyle bakalım..birazdan yeşil çay içeceğim.

Öğlen yemeğini saat 2 30 da yedim,zeytinyağlı kabak yemeği yoğurt salata bir dilim kepekli ekmek öğlen öncesi ara öğün de Pınar protein süt akşama düşünüyorum ya burda fikir verende Yok ama
Ben varım canım yazıyom yazıyom baktım kimse yok bende bakmadım daha şimdi gördüm.
Tavuk haşla yeşillikle salata yap
Yada bi kase çorba domates salatalık yanına köfte
Bunlarda mümkün değilse peynirli yeşillik salatası 1 dilim ekmekle.

öğlen yemeği yarım kase düğün çorba,
bir ince dilim peynirli börek ve 2 küçük içli köfte..
ara öğün yapmadım..
az öncede hibisküs çayı içtim..
akşamada sütlü corn flakes yemeyi düşünüyorum.. ve günü onla kapatmayı.. umarım başarabilirim..

öğlen yemeği yarım kase düğün çorba,
bir ince dilim peynirli börek ve 2 küçük içli köfte..
ara öğün yapmadım..
az öncede hibisküs çayı içtim..
akşamada sütlü corn flakes yemeyi düşünüyorum.. ve günü onla kapatmayı.. umarım başarabilirim..
Akiam hafif geçirirsen dengelemiş olursun çok güzel.

Herkese günaydın
7:30 gibi başladım 7:45 e kadar yudum yudum 500 ml yarım limon skılmış suyumu içtim 10 dk sonra kahvaltım hazırdı onu 20 dk içinde yedim küçük lokmalar ve iyi çiğneyerek.
Kahvaltım
Bol sebzeli tulum peynirli tereyağında pişmiş 2 yumurta ve keemun çayı
Umarım güzel birgün olur dün çok iyi geçti benim için

Back
X