eşnizle oturuken sarılırmısınız

denizim0

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
9 Temmuz 2008
970
221
323
Arkadaşlar,
Merak ettim de sizler eşinizle örneğin film seyrederken salonda sarılırmısınız. yada akşamları koltukta otuturken. Cinsellik anlamında değil bu. Bu gündelik hayatta.
Ben 12 yıllık evliyim. 10 yaşında bir oğlum var. Evliliğimizin ilk yıllarında hep yanyana oturur sarmaş dolaş olurduk. Elele dolaşırdık. Son yıllarda hiç. Acaba normal olan ne merak ettim de.
 
4 yıllık evliyim 3 yaşında kızım var bazen sarılırız bazen el ele oluruz ama çoğu Zaman dizine yatarım saçlarımı sever
 
Evet hep sarılarak dip dibe otururz haber izlerkende..çocuktan sora ne olur bilmem ama 4bck yıldır böle
 
2.5 yaşında kızım var o uyanıksa bizi kıskanıyor gelip aramıza giriyo ama o uyuyorsa sarılıp tv seyrediyoruz
 
3 yasinda kizim var, yanyana oturdugumuzu gorunce gelip aramiza oturuyor sarilma durumu pek olamiyor yani.
ama onun haricinde de cok sarmaz dolas oturmayiz, beni daraltir nedense dipdibe oturmak devamli.
 
Çocuklarınızın yanında eşinizle birbirinize sevgi gösterisinde bulunmaktan çekinmeyin bence. Bu sevgi ortamı çocuğu olumlu yönde etkiler; onun sevgi dolu ve merhametli bir birey olarak yetişmesine yardımcı olur. Benim çocuğum yok. Ben eşime her fırsatta sevgi gösterisinde bulunurum, şefkat gösteririm; başını okşarım; sarılırım. Sürekli de sarmaş dolaş değiliz tabi ki. Herşey dozunda olmalı. Ama sarılmak, şefkat görmek ve göstermek bir ihtiyaçtır.
 
sarılız dizi izleriz. birbirimizden bunalınca ayrılırrız.tekli koltukta yanyana oturup ele ele tutuşur buluruz ileryen zamandada hep temas halindeyiz.çocuklardan çekinmeyiz zira çok mutlu oluyolar bizi öle görünce.küçükken kıskanırlardı aramıza girerlerdi izin vermezlerdi hasret kalmışız şimdi birbirimize onu anladık.acısını çıkarıyoruz.
 
bizde 4 yıllık evliyken falan böyleydi. 2006 da evlendik 13 yıl olmuş. değiştik sanki
 
3 yasinda kizim var, yanyana oturdugumuzu gorunce gelip aramiza oturuyor sarilma durumu pek olamiyor yani.
ama onun haricinde de cok sarmaz dolas oturmayiz, beni daraltir nedense dipdibe oturmak devamli.
yaşınız kaç elif arkadaşım. Bizim yaşımız ilerde galiba size göre. ben 38 eşim 47
 
bizde 4 yıllık evliyken falan böyleydi. 2006 da evlendik 13 yıl olmuş. değiştik sanki
17 senelik evliyim ben ama 17 yıl boyunca böle değildi.bazen bizdede oldu böle durumlar geçicidir üzülme.sen at adımı yani sarılmadan nasıl duruyorsun ki.bazen bizde üç beş gün sarılmayınca ben atlarım üstüne yada çağırırım kollarımı açıp geeel diye.yada eşim yapar çağırmayınca gelmiyon der.
 
Bebeğim küçük onun yanında sarılınca bize bakıp alkış yapıyo sonra eşimle onu alıp sarmalıyoruz ayy kocacıma sarılasım geldi gelsede sarılsam ne güzel bi konu olmuş
cevaplar güzel geliyor. insanların böyle sevgi yumağı gibi olduğunu bilmek bile güzel.
bende bir eksiklik olabilir. ama yaşımızı eklemeye unuttum. ben 38 eşim 47 yaşında. budur belki sebebi.
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…