eşnizle oturuken sarılırmısınız

Cocuklar uyuduktan sonra.evet sariliriz..birlikte tv film izleriz..5 yillik evliyizz..bazi seyler isteyince olur zaman ayirmaliyiz

ben koala gibiyimdir. neyse ki eşimde sürekli sarmaş dolaş olmayı seviyor. ama biz dört yıllık evliyiz ve çocuğumuz yok. o şartlarda nasıl olur bilemem. yalnız çocuğum olursa ebeveynlerinin birbirini sevdiğini, birbirine sarıldığını görerek büyümesini isterim.

Yanimda olsa da sarilsam keske hatta yanimda olsunda sarilmasam da olur izlesem bile yeterli

Cocuk uyumadıysa ne mumkun Ya da üçümüzün sarıldıgı bı ortam

cevaplar güzel geliyor. insanların böyle sevgi yumağı gibi olduğunu bilmek bile güzel.
bende bir eksiklik olabilir. ama yaşımızı eklemeye unuttum. ben 38 eşim 47 yaşında. budur belki sebebi.
bende eşimde 35 iz 2 cocugumuz var. sarılırız. hatta cinselık bile gittikce cok daha iyi biz yaşlandıkca dahada azgın olduk:)

Sarılırız kızlarda görürse onlarda koşar gelir dört kişilik sevgi yumağı oluruz

sarılırız ama ogluşum kıskanıyor genelde evet çogunlukla sarılıyoruz

işten gelir sarılır öperim
ben tv izlerken yemek yerken yemek yaparken gelir öper
o tv izlerken uzanır bende üstün yatarım
sabah erken kalktığım için erken uyurum uykuya dalmadan yatağa benle gelir sarılır sonra öper gider

Ama kiziimm bizim sarildigmiI goruncecok seviniyor onuda alip birlikte sariliyoruzzZ

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…