2006 bu yana 10 yıl olur:)bizde 4 yıllık evliyken falan böyleydi. 2006 da evlendik 13 yıl olmuş. değiştik sanki
bende eşimde 35 iz 2 cocugumuz var. sarılırız. hatta cinselık bile gittikce cok daha iyi biz yaşlandıkca dahada azgın olduk:)cevaplar güzel geliyor. insanların böyle sevgi yumağı gibi olduğunu bilmek bile güzel.
bende bir eksiklik olabilir. ama yaşımızı eklemeye unuttum. ben 38 eşim 47 yaşında. budur belki sebebi.
Ben o anlamda mı dedim Allah Allah doğru okuAnne babası birbirine sarıldı diye depresyona mı girecek, travma mı geçirecek çocuk?
Ne anlamda dediniz? Benim çıkardığım anlam bu. Açık yazsaydınız madem ne anlatmak istediyseniz.Ben o anlamda mı dedim Allah Allah doğru oku
sarılırız ama ogluşum kıskanıyor genelde evet çogunlukla sarılıyoruzArkadaşlar,
Merak ettim de sizler eşinizle örneğin film seyrederken salonda sarılırmısınız. yada akşamları koltukta otuturken. Cinsellik anlamında değil bu. Bu gündelik hayatta.
Ben 12 yıllık evliyim. 10 yaşında bir oğlum var. Evliliğimizin ilk yıllarında hep yanyana oturur sarmaş dolaş olurduk. Elele dolaşırdık. Son yıllarda hiç. Acaba normal olan ne merak ettim de.
bende bu mesajını okuyunca kocama sarıldımBebeğim küçük onun yanında sarılınca bize bakıp alkış yapıyosonra eşimle onu alıp sarmalıyoruz ayy kocacıma sarılasım geldi gelsede sarılsam ne güzel bi konu olmuş
film seyrederken sarılırız diyenler bütün film boyunca sarılarak mı oturuyorsunuz ?
daral gelmiyor mu yahu ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?