*** Esra222 nin Çeyizleri ***

canım hepsi çok çok güzel.. Allah ağız tadıyla kullanabilmeyi nasip eder inşallahhh :)

hayırlı olsun esracım güle güle kullan fincan setine bayıldım çok tatlı battaniyen ve ilk yatak örtün çok şık aşkla kullan

hayırlı olsun esracım güle güle kullan fincan setine bayıldım çok tatlı battaniyen ve ilk yatak örtün çok şık aşkla kullan

sağol canım.. o fincanları kullanacağım günü iple çekiyorum.görünce bayılmıştım....

hepsi çok hoş iyi günlerde kullanmayı nasip etsin rabbim

canım hepsi çok güzel Allh iyi günlerde kullanmayı nasip etsin 2 kişilik kahve setinden bende arıyorum ama kaliteli bişey bulamadım daha

canım hepsi çok güzel Allh iyi günlerde kullanmayı nasip etsin 2 kişilik kahve setinden bende arıyorum ama kaliteli bişey bulamadım daha

Eklemeyi unutmuşum.Bunun aynısından aldım. Öyle kutusunda markası falan da yazmıyor. çiçekleri ve askısı çok hoşuma gitmişti.

Aldıkların cok güzel canımm bu çiçekli teflon tencere takımının markasını öğrenebilir miyim ?

Aldıkların cok güzel canımm bu çiçekli teflon tencere takımının markasını öğrenebilir miyim ?

Tencere takımımın markası" verda "benimkinin renkleri daha morumsu burda aslında morcivert gibi çıkmış ama yakından çok güzell .Aynı modelin bir de "maas" marka olanı da varmış piyasada ama ben henüz görmedim:) çok da uygun bir fiyata almıştım.Çok teşekkür ederim

mrb cnm eşyaalrının hepside birbirinden güzel allah güle güle kullanmak nasip etsin. englishome nevresim takımını ne kadara aldın

Eki Görüntüle 1019449

Çok teşekkür ederim canım.Bu nevresim takımını çarşaf, iki adet yastık kılıfı ve nevresim olmak üzere toplama yaptım toplamda 120 TL ye geldi diye hatırlıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…