*** Esra222 nin Çeyizleri ***

Çok teşekkür ederim canım.Bu nevresim takımını çarşaf, iki adet yastık kılıfı ve nevresim olmak üzere toplama yaptım toplamda 120 TL ye geldi diye hatırlıyorum.

tşkr ederim cnm çook saol bir ikitane almayı düşüyorum engllish homeden ama bi arkdaşım bana kapalı çarşıda aynı kumaşlardan olduugnu söyledi ve yarı fiyatın adiktiriyrolar dedi. bir kaç mdoel çektim telefona aynı kumaşlardan desenelrden varsa yaptıracamm bakalımm

Bende tesekkur ederim mutlu günlerde kullanırsın inş.pembiş renkleri olsa bende alırdımm

Allah ağız tadıyla kullnmayı nasip etsin, mutluluklar

Kesinlikle öyle çok haklısınız al al bitmek bilmiyor :18: Çok güzel sizin çeyizinde güzel günlerde kullanmak nasip olsun inşallah

güle güle kullan canım benim beğendiğim özdilek nevresimden almışsın ben ayrıca pikesini de alıcam sanırım

güle güle kullan canım benim beğendiğim özdilek nevresimden almışsın ben ayrıca pikesini de alıcam sanırım

Nevresim takımlarının iki tanesi özdilek kahve krem çift yönlü olanla siyah beyaz dalgalı desenli olan :) çok uyguna almıştım.Pikelerimi sarev ve dinarsu alınca aynı desen olmasın dedim sıkılırım diye almadım pikelerini :)

Teşekkür ederim

bence de canım ya haklısın hep aynı desenden sıkılır insanoğlu her şeyden sıkılıyor ne de olsa

hepsi birbirinden güzel:97:mutlulukla kullann.ben de alıyorum alıyorum bitmiyor ya da bitmiyormuş gibi geliyor

hepsi birbirinden güzel:97:mutlulukla kullann.ben de alıyorum alıyorum bitmiyor ya da bitmiyormuş gibi geliyor

Aynı durum bende de var. Söylemesi ayıp ayran gönüllülüğümüzden sanırım bu durum. İnsan mutlu olunca böyle içi kıpır kıpır hepsinden alası geliyor. :)))

Aynı durum bende de var. Söylemesi ayıp ayran gönüllülüğümüzden sanırım bu durum. İnsan mutlu olunca böyle içi kıpır kıpır hepsinden alası geliyor. :)))

aynen aynen nefsimle mücadele veriyorum hep. eve sığmayacak, bak dünya da insanlar aç gibi şeyler getiriyorum aklıma, yoksa iflah olmam gerçi yine de olduğum söylenemez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…