- 10 Kasım 2015
- 611
- 766
- 18
- Konu Sahibi benim havinim 15
-
Slm arkadaslar kardesim gibi sevdigim arkadasim adina yaziyorum ...simdi esra arkadasimizin kocasi insaatta calisiyor benimki gibi neyse bunlarin bi arkadasi var adi ali bu adami kocasi is icin kac kez ariyor ve cvb kimse vermiyor sonra biri mesaj atiyor karisi yani burda olmadigini soyluyor eside cvb yazmis ama bide tebessüm etmis kız kim diye sormus esinin arkadası oldugunu söylemis kizmista niye karisi cvb veriyor bilmiyormu sensin falan diye kocasida kari koca birlikte tl kullaniyor ben israrla aradim kadinda burda olmadigini yazdi bende tmm dedim msjlarida karisina gostermis simdi bu msj atani esra görmus ablasinida taniyor sizce abartiyormu ki oyle degilsede gercekten tlf o kadinin kullanip kullanmadigini ablasindam ogrensinmi kadinda iki cocugu var ve yine hamile...
Uğraştım ama okuyamadım. . Nokta falan olaydı belki. .
Bişey anlamadim kim kime ne demiş. Noktalama işareti de yok zorlandim
Esra dısında bişey anlayan özetlese
Esra dısında bişey anlayan özetlese
bende bir ben mi anlamadım anlama özürlü müyüm diyordum neyseki yalnız değilmişim
Doğru mu anladım sırf eşinin telefonundan karısı eşinin orada olmadığını bildirdiği bi mesaj atmış ve Esranin kocası da tebessümlü cevap vermiş. Esra sorun ediyor.
Ben o kadinin yerinde olaydim korkardim sizdenfesatlik sizde bence. anlamak icin bile iki kere okudum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?