Esra'nın merakı...

benim havinim 15

Üye
Kayıtlı Üye
10 Kasım 2015
611
766
18
Slm arkadaslar kardesim gibi sevdigim arkadasim adina yaziyorum ...
Şimdi Esra arkadasimizin kocasi insaatta calisiyor benimki gibi, neyse bunlarin bi arkadasi var adi Ali, bu adami Esra'nın Kocası is icin kac kez ariyor ve kimse cevap vermiyor, sonra biri mesaj atiyor, Ali'nin karisi yani, burda olmadigini söylüyor.
Esra'nın eside cevap yazmis ama bide tebessüm etmiş, Esra kim diye sormuş kocasına, o da Ali'nin eşi oldugunu söylemis, kızmış niye karisi cevap veriyor bilmiyormu sensin falan diye, kocasida Ali'yle eşi telefonu birlikte kullanıyor, ben israrla aradim kadinda burda olmadigini yazdı, bende tamam dedim, mesajlarıda karisina göstermiş, simdi bu mesaj atani Esra görmüş, ablasını da taniyor sizce abartıyor mu? Ki öyle degilsede gercekten tlf o kadinin kullanip kullanmadigini ablasından öğrensin mi? Kadının iki cocugu var ve yine hamile...

Son düzenleyen: Moderatör:
çok karşık ya ali esraya esra aliye anlayamadım

Doğru mu anladım sırf eşinin telefonundan karısı eşinin orada olmadığını bildirdiği bi mesaj atmış ve Esranin kocası da tebessümlü cevap vermiş. Esra sorun ediyor.

Hmmm sanirim buyutecek birsey yok ortada ama artik ortak telefon kullanan kaldi mi? Sonucta ne yaparken yakalamis ki? Uzatmasin Esra

Doğru mu anladım sırf eşinin telefonundan karısı eşinin orada olmadığını bildirdiği bi mesaj atmış ve Esranin kocası da tebessümlü cevap vermiş. Esra sorun ediyor.

Belki buradan bi ipucu yakalarım dedim, burdan da anlayamadım. . Sorun sende değil konu sahibi, bizde. .

Ben anlamadım ama sanırım kocasını aramıssınız acmamıs karısı geri dönmüş eşinin olmadıgını söylemiş ne var bunda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…