- 19 Haziran 2012
- 30.176
- 38.362
- 598
- 35
- Konu Sahibi benim havinim 15
-
Bende mi karışık anlatmışım bulaştı sanırım anlamaya çalışırkenBelki buradan bi ipucu yakalarım dedim, burdan da anlayamadım. . Sorun sende değil konu sahibi, bizde. .
Ya bu esra, adamin is arkadasinin telefonuna karisinin cevap verdigini duyunca iskillenmis, esra ile bir olup yorum istiyolar, cevap veren kadinda hamileymis cocuklari varmis, esranin kocasina niye yaziyomus? Olay bu yani.Hahaha ben hala anlamadım catladim nolmus yaaa :)
Süpersin yaokudum okudum azcık bir şeyler anlar gibi oldum ama hala terddütteyim acaba doğru mu anladım
esra varmış bunun kocası varmış bunun kocasının arkadaşı ali varmış bu alinin birde karısı varmış
bu esranın kocası aliyi aramış bu alinin karısı bu esranın kocasına cvp yazıp gülücük kondurmuş
şimdi bu esra neden bu gülücüğü kondurdu diye merak ediyormuşdoğruluğundan emin değilim
Ali nin kocasi mi varmis kizlar.
Bende mi karışık anlatmışım bulaştı sanırım anlamaya çalışırken
Bu arada doğru anladıysam Esra kocasını disi sineklerden bile sakınıyor sanırım. Kadın alt tarafi mesaj atmış hiç mi kadınlarla konuşmuyor bu adam?
Valla Tebrikler. Şimdi anladım galiba da kim kimle evli esra kim mesaj yazan kim dermişim. Şaka şaka valla anladımokudum okudum azcık bir şeyler anlar gibi oldum ama hala terddütteyim acaba doğru mu anladım
esra varmış bunun kocası varmış bunun kocasının arkadaşı ali varmış bu alinin birde karısı varmış
bu esranın kocası aliyi aramış bu alinin karısı bu esranın kocasına cvp yazıp gülücük kondurmuş
şimdi bu esra neden bu gülücüğü kondurdu diye merak ediyormuşdoğruluğundan emin değilim
"karikoca birlikte tl kullaniyor"
Su cumledeki tl'yi cozene kadar canim cikti. Turk lirasina gitti aklim, konu sahibi kontor mu demek istedi acaba diye dusundum. Telefon tl diye kisalmaz arkadasim tel diye kisalir.
Konuya gelince adam kocasini israrla aramis madem kadinda belki onemli birsey vardir diye mesaj atmis. Kocam burada yok demis. Ne var bunda? Altinda aranacak desilecek birsey gormedim ben.
Bu esranın kocası da esraya şiddet uyguluyor mu acaba merak ettim şimdiHe seni tanıdım dostum genelde konuların bi değişik. Ama benim favorim şiddet gördüğün kocanın iyi huylarını anlattığın konu, hayal gücün hep böyle mi.
Hiç bir şey anlamadım. Kaynanam dedi ki gel dedi al dedi git dedi diyen hanim ablamızla bir akrabalık var mı sizin ?
okudum okudum azcık bir şeyler anlar gibi oldum ama hala terddütteyim acaba doğru mu anladım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?