Esra'nın merakı...

okudum okudum azcık bir şeyler anlar gibi oldum ama hala terddütteyim acaba doğru mu anladım

esra varmış bunun kocası varmış bunun kocasının arkadaşı ali varmış bu alinin birde karısı varmış

bu esranın kocası aliyi aramış bu alinin karısı bu esranın kocasına cvp yazıp gülücük kondurmuş

şimdi bu esra neden bu gülücüğü kondurdu diye merak ediyormuşdoğruluğundan emin değilim

Kıtlığım üstümde anlamiyommmm ben niye niye o kadar kitap okurum
Allahım anlamadimm

Belki buradan bi ipucu yakalarım dedim, burdan da anlayamadım. . Sorun sende değil konu sahibi, bizde. .
Bende mi karışık anlatmışım bulaştı sanırım anlamaya çalışırken

Bu arada doğru anladıysam Esra kocasını disi sineklerden bile sakınıyor sanırım. Kadın alt tarafi mesaj atmış hiç mi kadınlarla konuşmuyor bu adam?

Süpersin ya seni konunun kahramanı ilan ediyorum

ayy yok valla olmuyor. Saat de ilerledi. Belki ondan. Neyse Esra neyi merak etti, merak etmeyi burda bırakıyorum

"karikoca birlikte tl kullaniyor"

Su cumledeki tl'yi cozene kadar canim cikti. Turk lirasina gitti aklim, konu sahibi kontor mu demek istedi acaba diye dusundum. Telefon tl diye kisalmaz arkadasim tel diye kisalir.

Konuya gelince adam kocasini israrla aramis madem kadinda belki onemli birsey vardir diye mesaj atmis. Kocam burada yok demis. Ne var bunda? Altinda aranacak desilecek birsey gormedim ben. Ablasina sormaya filan gerek yok.

Son düzenleme:
Valla Tebrikler. Şimdi anladım galiba da kim kimle evli esra kim mesaj yazan kim dermişim. Şaka şaka valla anladım

Mismo çok kibarsin ne demek istiyon biz anlamadik yani kıt mıyız ?

Esranin kocasi gulucuk koymus ben oyle anladim. Ayyy devrelerim yandi. Bu nasil konu be

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…