- 17 Şubat 2014
- 6.349
- 11.571
- 298
- Konu Sahibi benim havinim 15
-
Kiz ikinci okuyusumda anca anladim. Benimde devreler yanikkMismo çok kibarsin ne demek istiyon biz anlamadik yani kıt mıyız ?
onun şarkısı bilem var al dedi git dedi al dedi git dedi çocuklarını da al git dediHiç bir şey anlamadım. Kaynanam dedi ki gel dedi al dedi git dedi diyen hanim ablamızla bir akrabalık var mı sizin ?
Cahilsin Bibi, bir öğrenemedin şu diliÇok düzgün yazmışsın gibi bide seslileri yutmuşsun ne güzel
Kocasi olan AliAaa varmiymis kız kimmiş
Esra kimle evliymis niye o mesaj atmış esra niye kızmış
Karşı taraf ne demiş neden böyle olmuş
Şimdi ne olacakmış
Oy allahım oy
neyse bunlarin bi arkadasi var adi ali bu adami kocasi is icin kac kez ariyor
Sherlock holmes kiskanir valla tebrik ederimAyrıca sen neden bize soruyosun konu sahibi bu görüntüye bak hatırla !
Sherlock holmes kiskanir valla tebrik ederim
onun şarkısı bilem var al dedi git dedi al dedi git dedi çocuklarını da al git dedi
Bana sorarsan Esra ve kocasi, Ali ve kocasiyla bi cay icsin derim. Ben olumlu bakiyorum. Siz kizlarYa bakin simdi esranin kocasi arkadasini ariyor cvb kimse vermiyor...ve sonra adamin karisi msj atiyor burda olmadigini soyluyor ....ve o sira esranin esi tebessum ediyor ve esra merak edip soruyor msj kimden diye eside olani soyluyor ... esra kiziyor esi bilmiyormu sensin niye cvb veriyor ...kocasida diyorki ben kac kez aradim cvn vermedi kadin da msj atti cunku tlf birlikte kullaniyorlar...simdi esra kusku yapti esi niye tebessum etti diye aklinda kalmis bosunami kusku yapior yoksa bu konuyu arastirsinmi cunku ayni sey daha oncede olmus yani tlf bakip gullemeler o zmnda sormus arkadas demis sizce bu konuyu arastirsin mi..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?