Esra'nın merakı...

Bende hatırladım seni. Kocamı çok seviyorum çok mutluyum diye konu açıp 5 gün sona çok mutsuz kocam bana hakaret ediyor vs gibi konu açmıştınız. Bizde sizin ruh halini iyi değil demiştik. Hala ayni fikirdeyim

Ya bakin simdi esranin kocasi arkadasini ariyor cvb kimse vermiyor...ve sonra adamin karisi msj atiyor burda olmadigini soyluyor ....ve o sira esranin esi tebessum ediyor ve esra merak edip soruyor msj kimden diye eside olani soyluyor ... esra kiziyor esi bilmiyormu sensin niye cvb veriyor ...kocasida diyorki ben kac kez aradim cvn vermedi kadin da msj atti cunku tlf birlikte kullaniyorlar...simdi esra kusku yapti esi niye tebessum etti diye aklinda kalmis bosunami kusku yapior yoksa bu konuyu arastirsinmi cunku ayni sey daha oncede olmus yani tlf bakip gullemeler o zmnda sormus arkadas demis sizce bu konuyu arastirsin mi..

Bebeğinizin kaç aylık olduğunu bile bilmiyorsunuz bir demişsiniz 3 aylık aradan zaman geçmiş demişsiniz 4 aylık en son yine demişsiniz 3 aylık gibi gibi. Başkalarının Esra sını bırakın (tabi o Esra siz degilseniz)

Bana sorarsan Esra ve kocasi, Ali ve kocasiyla bi cay icsin derim. Ben olumlu bakiyorum. Siz kizlar

Bu konu benim degil benim adima yazmayin evet esimden siddet gordum onceden olan bir sey ve simdi gerekeni yaptim kafam rahat ne diye bunu surekli yaziyorsunuz esinden siddet goren kadin diye ayip degilmi sizin terbiye anlayisiniz bumu yeter artik ama ya ...bunu hepinize demedim ....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…