Sürekli yazismak derdi ne öyle ya işi gücü mu yok .Bir sonuca baglamayacaksa beni niye oyalıyor .Ben görüseceğim diye kimseye fırsat vermedim .Adamın başka sevgilisi var,numarayı o yüzden istemiyor..
3 ay konuşmak yeterli zaten, işi gücü var ama başka heyecan arıyor işte. Öyle birini tanıdım zamanında sevgilisi yoktu ama amacı eğlenceydi ben de onunla bir güzel eğlendimSürekli yazismak derdi ne öyle ya işi gücü mu yok .Bir sonuca baglamayacaksa beni niye oyalıyor .Ben görüseceğim diye kimseye fırsat vermedim .
evli bile olabilir,araştırmadınız mı?adamı nedir ,ne değildir diye..adamin hayatinda biri olma ihtimali çok yüksek..
Sürekli yazismak derdi ne öyle ya işi gücü mu yok .Bir sonuca baglamayacaksa beni niye oyalıyor .Ben görüseceğim diye kimseye fırsat vermedim .
2 sene peşimde koşsun .3 .5 ay 3 öğün konuşsun. Farklı şehirler de olalım. 15 gün için geleyim. İlk gorsumeyı kabul etmedim. Yazıs yazıs nereye kadar .kiminle konuşuyorum .4 ay daha mı oyalanayim.ben dürüst davranıp gerçek hayatımda insanlara fırsat vetmedim. 3 yil adam peşimde .Adam şimdi doğru söylemiş, Allah'ı var
Temel soru bu işte :) gerçekten kiminle konuştuğunu biliyor musun? 3 yıldır peşindeyse hakkında çok şey öğrenmiş olmalısın..kiminle konuşuyorum
3 yıl uzun süre bu kadar yılda çözemediniz mi?ilginç geldi bana,anlatmadığınız şeyler var sanırım..2 sene peşimde koşsun .3 .5 ay 3 öğün konuşsun. Farklı şehirler de olalım. 15 gün için geleyim. İlk gorsumeyı kabul etmedim. Yazıs yazıs nereye kadar .kiminle konuşuyorum .4 ay daha mı oyalanayim.ben dürüst davranıp gerçek hayatımda insanlara fırsat vetmedim. 3 yil adam peşimde .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?