esrarengiz adam

Senin yaptığın o kadar da garip birşey değil, sosyal medyadan biraz sohbet etmişsiniz ortak taraflar bulmuş görüşmeye karar vermişsiniz olabilir yani doğal bişey.

Adamın davranışları bi garip ama. Kafayı bulandıran kişilerden uzak durmak lazım.

Hayatında biri var bunu iki arkadaş kafa kafaya verip nasıl çözemediniz

Üç yıldır "peşinizde koşan" biri hiç mi açılmazdı o zamandan beri.. Gereksiz zaman kaybı bu adam. Geçirdiğiniz zamanlara yanıp yolunuza devam edin bence.

Bu adamdan arkadaş bile olmaz.

Degisik, tuhaf bir sey bulmussun. Torun sahibi oldugunda bile anlayamacagin bir kocan olur. Sevgililik doneminde macerali, gizemli erkekler hos geliyor ama evlilik tam bir fiyasko.

2-3 yıldır peşinizde değil ama bu adam onu geçelim
İki yıl muhabbet kurmaya çalışmiş ben kisa konusup kapatmışim .Sonra ekleyince ilgimi çekti. Temiz suratli birine benziyor diye .Sonra istikrarlı bicimde konuşunca .Tanımak isteyince .Her sabah mesaj almak hoşuma gitti. Halen konuşması da öyle . Ama niye halen yazılısıyor niyeti yoksa . Niyeti ne olabilir ki ?

O lafı anca düz bir adam der...
Vhalla bak...bence bir numarası yok
Doğal olduğundan ilginç geldi sana

Umarim öyledir bakalim .Acele ediyorum galiba
Ama doğal erkek eşittir öküz yani
Sanki çok da iyi bişey değil gibi...
Bence fazla olaya kapılma....ve numarasını almayı dene
İste yani bakalım ne yapacak?
Hiç ay yapamam edemem deme çünkü çözmek sana kaldı

himm..bakalım .memeleketen ayrılırken sorarım artık .Sen ne ayaksın ? Teşekkür ederim

Sevgilisi var ya da evli vs.. Telefon almamak filan çok ilginç, sosyal medya üzerinden devam ettirmesi kaçamak olman ihtimalini arttırıyor.
Bir de olta attım nasıl geldin gibi söylenir mi öyle, hemen kabul ettin diye.

Sevgilisi var ya da evli vs.. Telefon almamak filan çok ilginç, sosyal medya üzerinden devam ettirmesi kaçamak olman ihtimalini arttırıyor.
Bir de olta attım nasıl geldin gibi söylenir mi öyle, hemen kabul ettin diye.
Evet bacım ya o ana kadar heyecanım vardı sonra heyecan falan kalmadı kendimı çektim .Yanlış anladın falan dedi açıklama yaptı hiç oyle olur mu falan.Kızdığımı söyledim. İş görüşmesi gibi dedi sonra .Biz seni sonra arariz Aklin sıra komik olmaya çalışıyor .İkinci kez kahve içmek istedi bunca yaptıklarından sonra bir de.

Hiç işin olmasın, kesip at niyeti olan çoktan belli ederdi bu adamdan sana yar olmaz

Hiç işin olmasın, kesip at niyeti olan çoktan belli ederdi bu adamdan sana yar olmaz
Bu akşam konuştum niyetini soruyorum saçma saçma cevaplar normal değil .Madem görüşmeden sonra niyeti yoktu niye yazdı bir daha kahve istedi . Adam kendini sakladıkca ben üsteledim ama normal olmadigunu anladım

Sosyal medyadan tanısıpta numara istemeyen erkek tuhaf. Yani bir kadında kimle konuştuğunu bilmek ister. Bence çok uzak dur. Çaba gösterir güven verirse ne ala. Yok drama bağlayıp hala yazıyorsa engelle.

Evet numarayi vermemesi ne mana yaniiii kav aydir konusuyomussunuz banada sanki hayatinda baskasi var oyuzden tam anlamiyla seninle yakinlasamiyo hep bi tikaniklik var gbi geldi oyle hssettm bilemiyrm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…