- 7 Ekim 2016
- 6.598
- 4.323
- 173
Evli olabilir..Merhaba hanımlar sizinle yakın arkadaşlarımla çözemediğim birini anlatacağım. Sizin fikirlerinizi de almak istiyorum . Bundan 3.5 ay önce sosyal medya dan biri beni eklemişti.Daha önce ortak meslekten dolayı 2014 2015 de konuşmamız olmuş 2016 direk eklemişti.Bende merak ettim ekledim. Eklemeden mesajlasma açılmamışti. Ekleyince o şekilde konuşmaya başladık .3.5 ay aralıksız her sabah günaydın mesajı ,öğlen mesajı akşam da mesaiden sonra yatana kadar konusuyurdük. O süreçte telefon da istemedi. Ben tatil için memlekete geldim Memleketimden biriydi .ilk Haftasonu randavulastik.Haftaiçi yorgun oluyormuş haftaiçi görüşmek istemedi .Bu haftasonu dün gorustuk. Çok tuhaf degisık biri geldi . Bana dedi ki birbirimizi tanımıyoruz niye buluştuk tuhaf değil mi? Çok şaşırdım. .üzüldüm. Dedim 3 ay sabah akşam konuştuk normal değil mi? Aynı şehir de zamanım az merak ettim dedim. Yok yanlış anlama hemen kabuk ettin ona şaşırdım dedi. O dakikadan sonra kendimi geri çektim .İfade edemedim. Konuşamadım çok. Ama sahilde yürüyus yaptık. Oturduk .Kahve içtik .2 avm gezdik .Kitapçıya baktık. Guzeldi ama ben biraz kirgindim. Ama değişik davranışları vardı sıradan biri değil .Çözemedim. Ayrıntılar vs. Ayrılırken bir daha ne zaman gelirsin .Görev yaptığın yere geleyim mi ? Ama ben kirgundim.Söyledim Dr ben herkesle görüşen biri değilim. O kadar zaman günaydın mesaji aldım dedim.Kalbimin sesini dinledim. Sonra ayrıldık ben araca bindim. Bir daha görüşmek istemez diye düşündüm .Telefon numarası istemedi. Görüşmek istediğini söylüyor ama telefon halen yok .Sosyal medyadan ben yoldayken konuşmaya basladi. ? gülen yüz . Arkandan baktım ama sen bakmadın dedi el sallamadin.Bende kasıldım gerildiigimi belirttim. Fark ettim dedi. Sonra bir daha kahveyi şöyle böyle içelim dedi .iyi içeriz ama ben haftaya ayrılacağım belli gün yok.telefon yok .halen yazıyor günaydın devam sosyal medyadan .şarkılar vs .Ama dediğim gibi çok değişik farklı biri. Sonuç alamıyorum adamın niyeti ne ? Ben de artik merak haline dondu.Bir kaç arkadaşımla da çıkamadık isin içinden. Fikirlerinizi merak ediyoRum. şimdiden teşekkür ederim.Umarım ifade edebildim.
2 sene peşimde koşsun .3 .5 ay 3 öğün konuşsun. Farklı şehirler de olalım. 15 gün için geleyim. İlk gorsumeyı kabul etmedim. Yazıs yazıs nereye kadar .kiminle konuşuyorum .4 ay daha mı oyalanayim.ben dürüst davranıp gerçek hayatımda insanlara fırsat vetmedim. 3 yil adam peşimde .Adam şimdi doğru söylemiş, Allah'ı var
Ne iş yapar, insan ilişkileri nasıl? İyice stolkladın mı? Kimlerle takılır vs. Bulursun mutlaka bi şey ya..
Evet işi gücü iş yeri belli .memleketi ailesi belli .hepsini araştırdım .sahte hesapla arkadasina sordum. Bekar. İyi bir ama değişik birı demısi. Frekansı yakalarsaniz mutlu olursunuz.Ama frekans normal siradan bir insandan çok farklı gerçektenNe iş yapar, insan ilişkileri nasıl? İyice stolkladın mı? Kimlerle takılır vs. Bulursun mutlaka bi şey ya..
Kadın ben 30 adam 34 meslekler memurYaşlar kaç? Meslekler?
2 sene peşimde koşsun .3 .5 ay 3 öğün konuşsun. Farklı şehirler de olalım. 15 gün için geleyim. İlk gorsumeyı kabul etmedim. Yazıs yazıs nereye kadar .kiminle konuşuyorum .4 ay daha mı oyalanayim.ben dürüst davranıp gerçek hayatımda insanlara fırsat vetmedim. 3 yil adam peşimde .
Evet işi gücü iş yeri belli .memleketi ailesi belli .hepsini araştırdım .sahte hesapla arkadasina sordum. Bekar. İyi bir ama değişik birı demısi. Frekansı yakalarsaniz mutlu olursunuz.Ama frekans normal siradan bir insandan çok farklı gerçekten
Yaşını almış memurluk mesleği olan bi adam, hayattan ne istediğini bilmez mi bu zamana kadar? Açık olsun, olmicaksa yolu açık olsun..Kadın ben 30 adam 34 meslekler memur
Bir arkadasina sordum. iyi bir insan ama farklı bir frekansı var dedi .uyumu yakakarşınıza mutlu olursunuz.Onunda mutlu olmasını isterim Yani evli olsa söylerDi.Bana güven vermedi.
Ya sevgilisi var yada daha beteri evli.
Görüşmek istemese mesaj atmaz ama mesaj atıp görüşelim diyip hala telefon vermemesi hiç normal değil.
Ortak tanıdık yoksa evli yada ilişkisi olup olmadığından emin değilsen güvenmeyin sakın
Yüzüne vurdum neden böyle diyörsun.yanlış anladın dedi. İlk başta baktık bir şey konuşamadık . Hiç böyle olmamıştı dedi .Ya kendi uğraştı beni o kıvama getirdi. Ben yazmasa da cevap vermesem dedim hep uzaktayken .Ama yazdıkça ilgimi çekti .Açıklamasının yapınca da bende öyle bir kız değilim herkesle konuşmam dedim Gerçekten çok ilgimi çekti ama garip olduğu için ya da beklediğim gibi olmayınca elektrik alamadım ama tanımak da çözmek de istedimSize hoş şeyler soylememis. O sözden sonra nasıl 2 avm, kitapçı gezip yürüyüş yapabildiniz? Bu beni sasirtti açıkçası. Tavrinizi koymalı ve uzaklasmaliydiniz.
3 yilda kastım 2014 de sadece kpss ile ilgili mesaj atmış ben cevap vermişim. Bitmiş 2015 de dershane hakkında bilgi almış ben bir daha cevap yazmadım . 2016 kasım da mesaj yazmaya izin kapatıp sadece ekleme yapmış merak ettim ekledim 3.5 aylık süreçte sürekli mesajlaşma oldu sosyal medya hesabından .ortak brans memleket olunca konu açıldıkça açıldi. Bende tatili bekledim görmek için .Yani hayatında biri olmasa 3 yıl içinde telefonunu da verirdi diye bi çıkarım da yapabiliriz. Sen de esrarengiz anlatıyosun :) Rahat ol, dökültanımıyoruz seni
Arkadaşina sorduğumda nasıl biri diye .Beni tanustırmak istiyorlar dedim .İyi biri farklı bir insan.onun mutlu olmasını isterim demişti .Uyarabilirdi kızım o evli diye . Tek veri gercekten garip bir olması .Bunu çözmek lazım. Yoksa yazış yazis vakit kaybı .Evli bence !...
2 sene peşimde koşsun .3 .5 ay 3 öğün konuşsun. Farklı şehirler de olalım. 15 gün için geleyim. İlk gorsumeyı kabul etmedim. Yazıs yazıs nereye kadar .kiminle konuşuyorum .4 ay daha mı oyalanayim.ben dürüst davranıp gerçek hayatımda insanlara fırsat vetmedim. 3 yil adam peşimde .
Arkadaşina sorduğumda nasıl biri diye .Beni tanustırmak istiyorlar dedim .İyi biri farklı bir insan.onun mutlu olmasını isterim demişti .Uyarabilirdi kızım o evli diye . Tek veri gercekten garip bir olması .Bunu çözmek lazım. Yoksa yazış yazis vakit kaybı .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?