- 26 Mart 2013
- 75
- 13
- 28
- Konu Sahibi gelincik23072006
-
merhaba arkadaşlar. bu vakte kadar hep yazılanları okudum ve ihtiyacı olanlara manevi destek verdiğinizi gördüm. o yüzden sizlere de söylemek paylaşmak istiyorum öncelikle bizim evlendiğimiz daha 1,5 sene oluyor. ve eşim en başından beri çocuk isterim diye tutturdu. ama hep borcumuz vardı. evin tadilatı mobilyalar buzdolabı derken tüm evin masrafını malesef eşimle ben ödemek zorunda kaldık. kayınvalidelerin pek bir yardımı olamadı. kendi evini yenilemekle yukarı kat çıkmakla oturma odası takımı almakla meşguldü. her neyse biz tüm borçları tek elden ödeyelim diye bankadan kredi çektik ve kısmetse bi daha ki aya o bitiyor. bense biraz daha korunmak istiyorum eşim de bunu kabul etmiyor nerdeyse boşanmaya kadar gidecek.hemen istemiyorum çocuk çünkü borçlar yeni bitiyor. ben çalışıyorum biraz para atalım kenara doğum için sonrası için düşünüyorum. yani parasız pulsuz pat diye çocuk yapmak da mantıksız geliyor. sonuçta sorunlu bir hamilelik de yaşayacak olabilirim ilk aylar çalışamayadabilirim. dolayısıyla hamile kaldığım gibi işi bırakmak zorunda da kalabilirim tüm bunlar ihtimaller dahilinde tabi ama olmayacak bişey de değil. bu sebeple ben korunmaya devam edip para biriktirmek istiyorum. sonuçta ne onun ne de benim ailemin bize bakacak maddi durumları yok. asıl sormak istediğim gizli hap kullanmak kan tahlilinde veya başka şekilde vucutta anlaşılır mı? ayrıca dipnot olarak söylüyorum. kayınvalidemle altlı üstlü oturuyorum. yani şu anda 28 yaşındayım henüz herşeyi bırakıp evde oturmayı da gözüm almıyor açıkçası. kültür farkı çok çünkü. şimdiden cevaplarınız için teşekkürler.
hapları saklamama gerek yok çalışıyorum zaten işyerindeyken içebilirim hapı hiç eve götürmeyeceğim yani hiç görmeyecek. bi pazarları tam gün beraberiz onu da ertesi günü iki tane içerim zaten ayın bir haftasında regl dönemim. böyle böyle idare etcem bi süre. bana bu daha akıllıca geliyor o içmediğim pazar gününde hamile kalırsam zaten aldırmam gittiği yere kadar gider diyorum. o da şans meselesi. bakalım bekleyelim ve görelim bakalım. maddiyat konusu artı hazır olmamak ikisi de yeterli beklemek için bence. hazır çalışabiliyorken akarken doldurmak lazım keseyi. ben kendimden çok feragat ettim borçlar daha çabuk bitsin diye. aynı şekilde çocuğumda olmak istemiyorum gönlümce alışveriş yapmak istiyorum onun için. hatta hamilelik kıyafeti bile almayı düşünüyorum tabi ki de bunların hepsi para. bu devirde ne olursa olsun tek kişinin maaşıyla geçinilemiyorken maalesef ki tek kuruşum olmadan malesef ki çocuk düşünmüyorum tahlillde de belli olmuyorsa sorun yok demektir.
emin olun çok ikna etmeye çalıştım yaklaşık 6 aydır buna çabalıyorum. ama asla ikna olmuyor. istiyorum diyor bitiyor. asıl benim hazır olmam gerekmez mi anneliğe sonuçta uykusuz kalacak onca kiloyu alacak vs olan benim şu anda bana çocuk fikri cidden uzak geliyor. keşke benim de içimden gelse. ama olmuor bi yandan da inanın bana maddiyat çok önemli kimselere muhtaç olmak ve etmek istemiyorum çalışamazsam tek bir maaşla zor olacak herşey hiç olmazsa bi kaç ay birikim olsa yine yeter sonrası Allah kerim zaten. bi de şu var o sebeple süreyi uzatmaya çalışıyorum. şahsen ben çocuğum bir yaşına gelene kadar çalışmayı düşünmüyorum onun yanında olmak istiyorum o sebeple o parayı şimdi hazır çalışıyorken kenara atsam hiç fena olmaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?