- 2 Nisan 2012
- 7.893
- 4.823
- 248
- Konu Sahibi gelincik23072006
-
emin olun çok ikna etmeye çalıştım yaklaşık 6 aydır buna çabalıyorum. ama asla ikna olmuyor. istiyorum diyor bitiyor. asıl benim hazır olmam gerekmez mi anneliğe sonuçta uykusuz kalacak onca kiloyu alacak vs olan benim şu anda bana çocuk fikri cidden uzak geliyor. keşke benim de içimden gelse. ama olmuor bi yandan da inanın bana maddiyat çok önemli kimselere muhtaç olmak ve etmek istemiyorum çalışamazsam tek bir maaşla zor olacak herşey hiç olmazsa bi kaç ay birikim olsa yine yeter sonrası Allah kerim zaten. bi de şu var o sebeple süreyi uzatmaya çalışıyorum. şahsen ben çocuğum bir yaşına gelene kadar çalışmayı düşünmüyorum onun yanında olmak istiyorum o sebeple o parayı şimdi hazır çalışıyorken kenara atsam hiç fena olmaz
defalarca anlattım anlayacağı yok ben de ümidi kestim. boşanmaya kadar gidecekti. biraz da bence kayınvalideden kaynaklı olabilir çünkü çok istiyor. sanki doğsa kendi karşılayacak masraflarını.iki yıldır kullanıyorum bir gün bile aksatmadım ama pazar günü içmememekten başka çarem yok malesef ki ya da ne yapıp edip pazartesi birşey olmamasını sağlarsam belki koruyablilir. ben kendimce önlem alayım da geleceği varsa zaten sıkı korunsan da geliyor. gelirse hoşgeldin derim. ama gelmezse de güzelce hazırlık yaparım onun için..
hap kullanmak iyidir .çocuk aldırmaktansa, kimseyede kulak asmayın ,beden sizindir akıl veren çok ama para veren yok,bazısı parasız .çocuk büyütür başkalarının
eskileriyle başkasıda bunalıma girer , kendi adına hesabınızı iyi yapın sonrada üzülmeyin
başkalarının eskileri kısmına hiç katılmıyorum. Ben de hamileyim çok şükür halim vaktim yerinde herşeyi alabilirim dört dörtlük ama benim yeğnelerimin, eşimin yeğenlerinin o kdar çok eşyası varki yepyeni duran hala, benim nerdeyse hiç birşey almam gerekmeyecek. Buna başkalarının eskisi deniyorsa varsın denilsin ben kullanırım yeğenlerimin eşyalarını..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?