Esten gizli ev almak

Suan gelirinizi esinize soylemiyorsaniz ev de alin bence. Yani ben gelirimi esimden saklamayi ayip bulurum. Tabii sizin sebepleriniz vardir sizi elestirmiyorum. Ama madem sakladim sonra onunla ev almak veya gezmek veya ese dosta dagitmak hic farketmez.

Gizli sakli is donuyor zaten...

Hic bi sekilde dogru degil eşten gizli is cevirmek, para saklamak vs..

Geçen bizim erkek bir Arkadaş ile sohbet ederken eşim bir yılda 17000 biriktirmiş dedi

Ben şok oldum ikisi de çalışıyor da eşim biriktirmiş Nasıl bir şey dedim

Hatta takıldım siz yiyip içmiyor musunuz vs diye

O da kirayı ben ödüyorum kreşi o benzini kim kullanırsa o markete de kim giderse o vs dedi

Yani aile bütçesi yok

Sizin de böyle galiba

Kardeşin kredi çekerse ev onun olur.Allah korusun bir vefat olması halinde direk mirasçısına geçer.Bunları da düşünün.Gizli ev almak bana göre değil değişik geldi bana

Çok riskli bir durum. Daha önce bu tarz bir hikaye duymuştum.

Bir bayan birikiminin üstüne kredi çekerek bu şekilde bir ev yada araba almıştı. Geçmiş gün detayları tam hatırlamıyorum. Ama eşi duyunca işler çirkinleşip boşanmaya kadar gitmişti.

Evlendikten sonra kazanılan mallar ortak sayıldığı için adam evin yada arabanın yarısını almış. Kadında hem eldekini kaybedip birde o kadar kredi borcu ile dımdızlak ortada kalmıştı.

Faturalar giyim kuşam çocukların ihtiyaçları araba vergisi sigortası masrafları bunları nasıl ayırmışlar birlikte seyahate çıkınca fifty fifty mi yapıyolar nasıl hayatlar enteresan

Bizde gizli saklı yoktur, bana ters geldi. Siz belki önlem olarak başta sakladınız ama meblağ büyüdükçe sırrınız büyüdü. Şimdi o kadar para ne olacak diye yatırım düşünüyorsunuz. Bence eşinize açıklamanızın tam zamanı. Böyleyken böyle, sana şu sebepten söylemedim diyebilirsiniz. Sonra ev alma planınızdan sözedersiniz. Ev alma parayı bana ver diyecek hali yok.

Ben bile gecen bunu dusundum imkanim olsa inan8n ben yaparim...yurt disinda yasiyorum cocuk parasi aliyorum senelerdir bu parayi biriktirelim dedim beni takmadi,simdiye kadar birikseydik en kotu alti senede otuz bin dolar para biriktirmistim,kendim biriktirmemede musaade etmedi,simdiki aklim olsaydi gizlide olsa kenara para atardim sozde esler arasinda gizli sakli olmamasi taraftariydim ama eger buna mecbur birakiliyorsa ozellikle maddi konuda bazi seyler saklanmalidir,artik boyle dusunuyorum

Belki eşinde senin o akrabalarına dağıtıyor sandığın parayla biryerlerde daire aldı kendisine yatırım yaptı... Oooo

Faturalar giyim kuşam çocukların ihtiyaçları araba vergisi sigortası masrafları bunları nasıl ayırmışlar birlikte seyahate çıkınca fifty fifty mi yapıyolar nasıl hayatlar enteresan

Hamileligimde 37 haftaya kadar calistim ve esimin geliri iyi cocuklara odaklan ben bize yeterim dedi kabul dedim yetiyorda kizim 4 aylik olana kadar hic gelirim yoktu evin tum giderleri esime aitti hala da oyle kazandigim kendi tasarrufumda sunu ode bunu sen karsilayacaksin diye bi hesap ayirmamiz yok.. ayrildigim sirketin islerini evden yapmaya devam ediyorum ve ekstra islerde geliyor.. esimin tum hesaplari bende para hesabina gecer odemeleri yaparim market su bu da bende nesi enteresan

Aynisi inanin basima defalarca geldi benim koca laftan anlamiyor 3 yasinda cocuk gibi tamam bu son bir daha yapmayacagimla bitiyor tartisma

Ben borca da sokamiyorum ev araba alindi sabit bir yazlik hoslandigim bir sey degil her yil farkli yere gitmek cazip gelmiyor ne borcuna sokayim

Daha 2 ay olmadi alkolik arkadasina kredi cekmeye niyetlendi gunlerce birbirimizi yedik ozetle herkesi kendi sartlarinda degerlendirin

O parayi bilse yaz boyunca o parayi biseyleri bahane edip tirtiklayacagindan hic suphem yok

Eşimden gizli para biriktiririm ama sonra yine evimize harcarım. Bunu geçenlerde tv de bir hocaya sormuşlardı mantıklı sevdiğim biriydi fakat adını unuttum. Eşimden gizli para biriktiriyorum günahmı? Siz dedi eşinizden para saklıyorsunuz lakin yine evinize harcıyorsunuz. Sizde de durum aynı sizde aileniz için çabalıyorsunuz. Çok mantıklı.

Cocuklarinin gelecgini dusunmem icin ben mantikli buldum.esin vari tuketen birisi olmasaydi sen zaten boyle bir duruma dusmezdin diye dusunuyorum.esinin tepkisini duyarsa kotu olurmu ciddi bi kavga edermisiniz . Bilemem ona gore davran derim .yarin bise olur bisey cikar benden gizledin olur evi al madem aldiktan sonra soyleyebilirsin geri donusu olmaz die. Umarm istedigin gibi olr hersey

Aile butcesi nedir herkesin aldigini masaya koydugu havuz sistemi mi?
calisma, calismama secenegim vardi, ev hanimi da olabilirdim kizima kiyamadim hem onlayim hem isteyim

Diyanette ayni cevabi verdi tesekkur ederim yorumunuz icin

Kardeşin kredi çekerse ev onun olur.Allah korusun bir vefat olması halinde direk mirasçısına geçer.Bunları da düşünün.Gizli ev almak bana göre değil değişik geldi bana

Kardesimden yana suphem yok yatan parayi degerlendirmek istedim sadece guzel bir firsat denk geldi

Univ arkadasim temelli yurt disina gidiyor evini kapatacak ve satacak oldugu icin ampullerim yandi

Evi esimde biliyor cok defa gittik beraber aldigim gun soyleyecegim

Niye topa tutalim bacim en iyisini yapiyorsun helal olsun sana akilli kadinsin baskasi icin calismiyorsun ki onlara yediresin cocuklarinin gelecegini garanti altina alman lazim yalniz 50 bin ilana kadar nasil sakladin esinden bize de taktik ver

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…