- 5 Ağustos 2016
- 11.151
- 32.036
- 598
- Konu Sahibi yogurtbogurtlen
-
Hic bi sekilde dogru degil eşten gizli is cevirmek, para saklamak vs..Biliyorum beni topa tutacaksiniz sakin yorum yaparsaniz sevinirim :)
Esimden gizli ev almayi dusunuyorum bunu neden yapacaksin derseniz bir sey alalim dedigimde; artik borca girmek istemiyorum sehir sehir gezmek istiyorum diyor
50.000 lira birikmis param var, almak istedigim ev 180.000 lira kalanini kardesimle konustum kredi kullanacak kiraya verecegim, bulundugu bolgedeki kira geliri 600-800 arasi odemeleri beni zorlamayacak planim bu.. kredi bitince esime soylemeyi dusunuyorum 5 yil sonra yani
Freelance calisiyorum web masterim ve cocuklar nedeniyle evden yurutuyorum isimi gelirim iyi tabi esim 3 te 1 kismini biliyor paramda oyle birikti..arkadasa, ese, dosta para dagitmaya bayildigi icin boyle davranmak durumunda kaldim
Esim hep benim arkamdan ulke ekonomisi yurutuyorsun der kismen hakli 5 yil sonra supriz burasi bizim desem sasirmaz
Ama
Yanlis bir sey mi yapiyorum bilmiyorum yorumlarinizi bekliyorum
Biliyorum beni topa tutacaksiniz sakin yorum yaparsaniz sevinirim :)
Esimden gizli ev almayi dusunuyorum bunu neden yapacaksin derseniz bir sey alalim dedigimde; artik borca girmek istemiyorum sehir sehir gezmek istiyorum diyor
50.000 lira birikmis param var, almak istedigim ev 180.000 lira kalanini kardesimle konustum kredi kullanacak kiraya verecegim, bulundugu bolgedeki kira geliri 600-800 arasi odemeleri beni zorlamayacak planim bu.. kredi bitince esime soylemeyi dusunuyorum 5 yil sonra yani
Freelance calisiyorum web masterim ve cocuklar nedeniyle evden yurutuyorum isimi gelirim iyi tabi esim 3 te 1 kismini biliyor paramda oyle birikti..arkadasa, ese, dosta para dagitmaya bayildigi icin boyle davranmak durumunda kaldim
Esim hep benim arkamdan ulke ekonomisi yurutuyorsun der kismen hakli 5 yil sonra supriz burasi bizim desem sasirmaz
Ama
Faturalar giyim kuşam çocukların ihtiyaçları araba vergisi sigortası masrafları bunları nasıl ayırmışlar birlikte seyahate çıkınca fifty fifty mi yapıyolar nasıl hayatlar enteresanGeçen bizim erkek bir Arkadaş ile sohbet ederken eşim bir yılda 17000 biriktirmiş dedi
Ben şok oldum ikisi de çalışıyor da eşim biriktirmiş Nasıl bir şey dedim
Hatta takıldım siz yiyip içmiyor musunuz vs diye
O da kirayı ben ödüyorum kreşi o benzini kim kullanırsa o markete de kim giderse o vs dedi
Yani aile bütçesi yok
Sizin de böyle galiba
Faturalar giyim kuşam çocukların ihtiyaçları araba vergisi sigortası masrafları bunları nasıl ayırmışlar birlikte seyahate çıkınca fifty fifty mi yapıyolar nasıl hayatlar enteresan
Eşimin cüzdanında 3 5 çeyrek görsem bile üzülürüm benden neden sakladı diye.
Benim eşim de saga sola çok dağıtır.meseka bu akşam dernek yemeğine gidecez kişi başı 75 lira. Abileri gelmek istemedi kimi arada sırada gelin ben öderim diyor.iki gün önce patladim artık 10 kişi 750 lirayı sen mı ödeyeceksin paran varsa ben de istiyorum dedim.bakti tersliyorum tamam dedi akşam bakıp gorecez. Demem o ki harcamasına müsadere etmiyorum.baktim para kazanıyoruz hemen borca sokuyorum paşa paşa kredi ödüyor.hem abisi ablası para istediginde kredi ödüyoruz diyebiliyoruz
ben ev alıcam deseniz eşiniz izin vermeyecek mi ? Ayni bu planı ona anlatsanız
maaşını bile gizlemek durumunda kalıyorsan ciddi problem var demektir ortada. dolayısıyla boşan yorumuna şaşırmaya hacet yok. şimdi ev alacağını söylesen ve alsan karşı mı çıkacak?
Cocuklarinin gelecgini dusunmem icin ben mantikli buldum.esin vari tuketen birisi olmasaydi sen zaten boyle bir duruma dusmezdin diye dusunuyorum.esinin tepkisini duyarsa kotu olurmu ciddi bi kavga edermisiniz . Bilemem ona gore davran derim .yarin bise olur bisey cikar benden gizledin olur evi al madem aldiktan sonra soyleyebilirsin geri donusu olmaz die. Umarm istedigin gibi olr herseyBiliyorum beni topa tutacaksiniz sakin yorum yaparsaniz sevinirim :)
Ama
Geçen bizim erkek bir Arkadaş ile sohbet ederken eşim bir yılda 17000 biriktirmiş dedi
Ben şok oldum ikisi de çalışıyor da eşim biriktirmiş Nasıl bir şey dedim
Hatta takıldım siz yiyip içmiyor musunuz vs diye
O da kirayı ben ödüyorum kreşi o benzini kim kullanırsa o markete de kim giderse o vs dedi
Yani aile bütçesi yok
Sizin de böyle galiba
Eşimden gizli para biriktiririm ama sonra yine evimize harcarım. Bunu geçenlerde tv de bir hocaya sormuşlardı mantıklı sevdiğim biriydi fakat adını unuttum. Eşimden gizli para biriktiriyorum günahmı? Siz dedi eşinizden para saklıyorsunuz lakin yine evinize harcıyorsunuz. Sizde de durum aynı sizde aileniz için çabalıyorsunuz. Çok mantıklı.
Kardeşin kredi çekerse ev onun olur.Allah korusun bir vefat olması halinde direk mirasçısına geçer.Bunları da düşünün.Gizli ev almak bana göre değil değişik geldi bana
Belki eşinde senin o akrabalarına dağıtıyor sandığın parayla biryerlerde daire aldı kendisine yatırım yaptı... Oooo
Niye topa tutalim bacim en iyisini yapiyorsun helal olsun sana akilli kadinsin baskasi icin calismiyorsun ki onlara yediresin cocuklarinin gelecegini garanti altina alman lazim yalniz 50 bin ilana kadar nasil sakladin esinden bize de taktik verBiliyorum beni topa tutacaksiniz sakin yorum yaparsaniz sevinirim :)
Ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?