Esten gizli ev almak

Bu konuya bile "bosanin" yorumu neden ?

Pes diyorum

ben ev alıcam deseniz eşiniz izin vermeyecek mi ? Ayni bu planı ona anlatsanız

Bu konuya bile "bosanin" yorumu neden ?

Pes diyorum
Konu sahibi gelirini bile esine soylemeyecek kadar ciddi bir seyler yasamis, o neden? Adama guvenmeyeyim ama adamla oturmaya devam edeyim o neden?
Bu konuya bile dediginiz konuda bir kadin esinden kaynakli bazi sorunlar yasadigindan gizli ev almak istiyor,o kadar basit degil demek ki sorunlari. Cozebilecek olsa cozum arardi,demek ki cozulebilecegine inanmiyor. Aciklayici olmustur umarim

Guvenmedigi icin degil esi savurgan oldugu icin sakliyor bence.Esim ogrenince sevinir diyor

Guvenmedigi icin degil esi savurgan oldugu icin sakliyor bence.Esim ogrenince sevinir diyor
Ogrenince sevinecegi bir seyi gizli yapmanin ve 3-5 yil sonra soylemenin anlami yok zira konu sahibi de bunun farkindadir sanirim. Cebindeki parayla almayacak ki, parasi yetersiz,ustune borclanmak zorunda. Eslerimiz bizden gizli kredi cekince ne diyoruz burada ayyy cok sevindim aferin askim demiyoruz yani

O da konu sahibinin sorunu.Bize bosanayim mi dememis ki boyle bir ise giriyorum fikriniz nedir demiş.

Aynı evde yüzyüze baktığım insana ben böyle bir yalan söyleyemem.
Aynı şekilde maaş kısmına da söyleyemezdim.
Bana yapılsa her halükarda mutlu falan da olmazdım.
Kesinlikle ayrılma sebebi bu. Senelerce maaş sakla, sonra ama ben ev aldım de. Kabul edilemez bir durum.

Ben pek öyle genelgecer cevaplar vermeyi sevmediğim için buna da veremem. Yani tamamen sizin sartlariniz dikkate alinmali. Mesela birincisi eşiniz olması gerektiği gibi tutumlu biri değilmiş savurganlık var biraz bu bir etken. İkincisi siz bu birikimi yaparken ve evi alırken esinizin maddi anlamda çektiği bir sıkıntı oldu mu ev idaresinde zorlandı mı bu da önemli ( yarın bir gün ev aldığinizi birikim yaptığınızı öğrendiğinde "ben böyle böyle sıkıntılar çektim zorlandim sen bunu bile bile benden gizli birikim mı yaptın ev mı aldın" diyebilir. Ve o çektiği maddi sıkıntı bir anda ev sahibi olduğunu öğrenmenin verdiği mutluluğun bile önüne geçen sıkıntılar olabilir.)

Bunlar şimdilik aklıma gelenler. Siz kendiniz değerlendirin durumu

Cok sansli bir koca diyorum.5 yil sonra evimiz var diceksin buna hangi koca sevinmez ki! Belli ki bazi sebeplerin var bunu yapmana neden olarak bence mantikli sonucta kotu birsey yapmiyorsun,surprizin buyugu kucugu olmaz degilmi..
Olurda ilerde ogrenirde tepki veririse sana surpriz yapmak istemistim dersiniz

Eşinizin huyu da önemli. Kimisi öğrendiğinde kırılır üzülür kimisi de sevinir mutlu olur minnet duyar. Olur mu olur yani. Az buçuk tahmin de ediyormuş zaten biseyler. Arkamdan ülke ekonomisi yönetiyordu demesinden belli. Mesela benim esim onu ve çocuklarımı mağdur etmeden böyle bir birikim yaptigimi ev aldığımı ogrense havalara uçar ömür boyu her yerde anlatır benimle gurur duyar falan heralde. Sonuçta ondan gizli sefasini surmiycem ömür boyu saklamiycam kiraya verip parasını tek başıma yemiycem kocayı bosayip aldığım evde tek basima oturmuycam her şey ailemiz için

Eşimin cüzdanında 3 5 çeyrek görsem bile üzülürüm benden neden sakladı diye.
Benim eşim de saga sola çok dağıtır.meseka bu akşam dernek yemeğine gidecez kişi başı 75 lira. Abileri gelmek istemedi kimi arada sırada gelin ben öderim diyor.iki gün önce patladim artık 10 kişi 750 lirayı sen mı ödeyeceksin paran varsa ben de istiyorum dedim.bakti tersliyorum tamam dedi akşam bakıp gorecez. Demem o ki harcamasına müsadere etmiyorum.baktim para kazanıyoruz hemen borca sokuyorum paşa paşa kredi ödüyor.hem abisi ablası para istediginde kredi ödüyoruz diyebiliyoruz

Eşinizle şimdi konuşun açık olarakta söyleyin sen parayı dağıttığın için gizli biriktirdim sebebide uçup gitmesin şimdi ev alıyoruz
Aklı başına gelir sonradan kızma kısmıda kalmaz
5 yıl sonra eşimin bi evle karşıma öıkmasına kızarım hemde çok ama savurduğum için gizlemesine kızmam aklımda başıma gelir

maaşını bile gizlemek durumunda kalıyorsan ciddi problem var demektir ortada. dolayısıyla boşan yorumuna şaşırmaya hacet yok. şimdi ev alacağını söylesen ve alsan karşı mı çıkacak?

Hayir sanki adam icip icip maasini elinden aliyormus gibi. Durumunuz iyi anlasilan, konusun ortak bi havuz yapin su kadar eve koycaz diye kalaniyla o arkadaslariyla yesin sen birikimini yap, herkes ev alcam araba alcam derdinde olmuyor. Gizli is yapmanin manasi ne yani. Evliligin ruhuna aykiri kim ne derse desin

Canim afferim cok akilli dusunmussun esin para futmayan birisiyse hayatta biseyin sahibi olamazsin benim esim evlenmeden daire aldi bana simdi kirasi 1000 geliyor esim iyiki almisiz diyo yoksa elindekini ailesine veriyo sende cocuklarinin gelecegini dusunmek zorundasin evlilik bitedede bilir kendini garentiye al eskidenmis al buyur kocacgim demek hayat degisti

Konut kredisini kendi adına çekeceksen eşinden de imza istiyorlar. Ben eşinin yerinde olsam çok kızar çok üzülşrdüm. Ama sen bilirsin..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…