- 25 Temmuz 2015
- 553
- 621
- 23
- Konu Sahibi yogurtbogurtlen
-
Bu konuya bile "bosanin" yorumu neden ?Gizli gizli ev almayi da ilk kez duyuyorum, saklanabilecek bir sey degil ve ne olursa olsun cok cok ayip bir sey. Aynisini esiniz size yapsa kiyameti koparirsiniz. Madem cekinceleriniz var esinizle ilgili bosanin o zaman. Guvenmediginiz kocayla beraber yasamak neden?
ben ev alıcam deseniz eşiniz izin vermeyecek mi ? Ayni bu planı ona anlatsanızBiliyorum beni topa tutacaksiniz sakin yorum yaparsaniz sevinirim :)
Esimden gizli ev almayi dusunuyorum bunu neden yapacaksin derseniz bir sey alalim dedigimde; artik borca girmek istemiyorum sehir sehir gezmek istiyorum diyor
50.000 lira birikmis param var, almak istedigim ev 180.000 lira kalanini kardesimle konustum kredi kullanacak kiraya verecegim, bulundugu bolgedeki kira geliri 600-800 arasi odemeleri beni zorlamayacak planim bu.. kredi bitince esime soylemeyi dusunuyorum 5 yil sonra yani
Freelance calisiyorum web masterim ve cocuklar nedeniyle evden yurutuyorum isimi gelirim iyi tabi esim 3 te 1 kismini biliyor paramda oyle birikti..arkadasa, ese, dosta para dagitmaya bayildigi icin boyle davranmak durumunda kaldim
Esim hep benim arkamdan ulke ekonomisi yurutuyorsun der kismen hakli 5 yil sonra supriz burasi bizim desem sasirmaz
Ama
Yanlis bir sey mi yapiyorum bilmiyorum yorumlarinizi bekliyorum
Konu sahibi gelirini bile esine soylemeyecek kadar ciddi bir seyler yasamis, o neden? Adama guvenmeyeyim ama adamla oturmaya devam edeyim o neden?Bu konuya bile "bosanin" yorumu neden ?
Pes diyorum
Guvenmedigi icin degil esi savurgan oldugu icin sakliyor bence.Esim ogrenince sevinir diyorKonu sahibi gelirini bile esine soylemeyecek kadar ciddi bir seyler yasamis, o neden? Adama guvenmeyeyim ama adamla oturmaya devam edeyim o neden?
Bu konuya bile dediginiz konuda bir kadin esinden kaynakli bazi sorunlar yasadigindan gizli ev almak istiyor,o kadar basit degil demek ki sorunlari. Cozebilecek olsa cozum arardi,demek ki cozulebilecegine inanmiyor. Aciklayici olmustur umarim
Ogrenince sevinecegi bir seyi gizli yapmanin ve 3-5 yil sonra soylemenin anlami yok zira konu sahibi de bunun farkindadir sanirim. Cebindeki parayla almayacak ki, parasi yetersiz,ustune borclanmak zorunda. Eslerimiz bizden gizli kredi cekince ne diyoruz burada ayyy cok sevindim aferin askim demiyoruz yaniGuvenmedigi icin degil esi savurgan oldugu icin sakliyor bence.Esim ogrenince sevinir diyor
O da konu sahibinin sorunu.Bize bosanayim mi dememis ki boyle bir ise giriyorum fikriniz nedir demiş.Ogrenince sevinecegi bir seyi gizli yapmanin ve 3-5 yil sonra soylemenin anlami yok zira konu sahibi de bunun farkindadir sanirim. Cebindeki parayla almayacak ki, parasi yetersiz,ustune borclanmak zorunda. Eslerimiz bizden gizli kredi cekince ne diyoruz burada ayyy cok sevindim aferin askim demiyoruz yani
Evet ben de fikrimi soyledim zaten, guvenmedigim ve arkasindan is cevirdigim bir insanla sahsen evli kalmam.O da konu sahibinin sorunu.Bize bosanayim mi dememis ki boyle bir ise giriyorum fikriniz nedir demiş.
Ben pek öyle genelgecer cevaplar vermeyi sevmediğim için buna da veremem. Yani tamamen sizin sartlariniz dikkate alinmali. Mesela birincisi eşiniz olması gerektiği gibi tutumlu biri değilmiş savurganlık var biraz bu bir etken. İkincisi siz bu birikimi yaparken ve evi alırken esinizin maddi anlamda çektiği bir sıkıntı oldu mu ev idaresinde zorlandı mı bu da önemli ( yarın bir gün ev aldığinizi birikim yaptığınızı öğrendiğinde "ben böyle böyle sıkıntılar çektim zorlandim sen bunu bile bile benden gizli birikim mı yaptın ev mı aldın" diyebilir. Ve o çektiği maddi sıkıntı bir anda ev sahibi olduğunu öğrenmenin verdiği mutluluğun bile önüne geçen sıkıntılar olabilir.)Biliyorum beni topa tutacaksiniz sakin yorum yaparsaniz sevinirim :)
Esimden gizli ev almayi dusunuyorum bunu neden yapacaksin derseniz bir sey alalim dedigimde; artik borca girmek istemiyorum sehir sehir gezmek istiyorum diyor
50.000 lira birikmis param var, almak istedigim ev 180.000 lira kalanini kardesimle konustum kredi kullanacak kiraya verecegim, bulundugu bolgedeki kira geliri 600-800 arasi odemeleri beni zorlamayacak planim bu.. kredi bitince esime soylemeyi dusunuyorum 5 yil sonra yani
Freelance calisiyorum web masterim ve cocuklar nedeniyle evden yurutuyorum isimi gelirim iyi tabi esim 3 te 1 kismini biliyor paramda oyle birikti..arkadasa, ese, dosta para dagitmaya bayildigi icin boyle davranmak durumunda kaldim
Esim hep benim arkamdan ulke ekonomisi yurutuyorsun der kismen hakli 5 yil sonra supriz burasi bizim desem sasirmaz
Ama
Cok sansli bir koca diyorum.5 yil sonra evimiz var diceksin buna hangi koca sevinmez ki! Belli ki bazi sebeplerin var bunu yapmana neden olarak bence mantikli sonucta kotu birsey yapmiyorsun,surprizin buyugu kucugu olmaz degilmi..Biliyorum beni topa tutacaksiniz sakin yorum yaparsaniz sevinirim :)
Ama
Eşinizin huyu da önemli. Kimisi öğrendiğinde kırılır üzülür kimisi de sevinir mutlu olur minnet duyar. Olur mu olur yani. Az buçuk tahmin de ediyormuş zaten biseyler. Arkamdan ülke ekonomisi yönetiyordu demesinden belli. Mesela benim esim onu ve çocuklarımı mağdur etmeden böyle bir birikim yaptigimi ev aldığımı ogrense havalara uçar ömür boyu her yerde anlatır benimle gurur duyar falan heralde. Sonuçta ondan gizli sefasini surmiycem ömür boyu saklamiycam kiraya verip parasını tek başıma yemiycem kocayı bosayip aldığım evde tek basima oturmuycam her şey ailemiz içinBiliyorum beni topa tutacaksiniz sakin yorum yaparsaniz sevinirim :)
Ama
Boyle bir durum varsa hic dusunme al eviarkadasa, ese, dosta para dagitmaya bayildigi icin boyle davranmak durumunda kaldim
Biliyorum beni topa tutacaksiniz sakin yorum yaparsaniz sevinirim :)
Ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?