Esten gizli ev almak

Evimiz var niye borclanalim diyor agzini aradim
Adam mulk edinmeyi makul bulmuyor tatiller, tekne gezintileri, luks restoranlarda yemek yemek icin yasiyor
Yat alın bari valla ilişki sizin, en iyisini siz bilirsiniz. 5 yıl içinde ya da sonunda öğrendiğinde tepkisi ne olacak.. Ha iyi yapmışsın diyip geçicek mi, yoksa sorun mu çıkaracak. Ya da hayat bu, süreç içinde bi sıkıntı olursa (ki ergenken, gizli iş yapmaya kalksam bi bela bulurdu beni) ödemeyle ya da evle ilgili ne bileyim. Zor karar. Szib açınızdan belki daha olumludur, şahsen gizli iş yapamıyorum, onun gerginliği beni bitirirdi herhalde 5 yıl, zaten dayanamaz söylerdim.

Pazardan domates alıyor gibi yazmışsınız:)
Eşten gizli ev mi alınır? Bence gizli saklı olmamalı.
Parasını kazanan benim, istegime saygı duy demek zor olmamalı? Ama bence her koşulda haberi olmalı, ilerde güven problemi olmaması açısından

+1

Al bacım al üstüne alabiliyorsan 5 ev daha al. :)))) Erkek milleti değişti adamlık sıfatı yok artık hiçbirinde. Yarın öbürgün lazım olur başın sıkışır durumlar değişir en azından maddi destek olur. Millette ne akıl var ya. Kendime kızdım bir an. Oy ben ölem atın toprak üstümeee :)))))

Esim bana bordrosunu gosterir bende ona ikimizde devlette calisiyoruz evlenmeden aldiginiz arabalari bile birbirimize danisarak almistik boyle evlilik olmaz gizli sakli is cevirir mi insan esinin arkasindan hele ki maasi saklamak saka gibi gercekten...

Her iliskinin dinamigo farklidir.
Herkes kendi evliligine gore yorumlamis.
Bir bekar olarak ben objektif yorumum esiniz madem savurganmis bir tarafin tutumlu olmasi lazim netice de sizde parayi saga sola sacmak yerine yatirim yapmak istiyorsunuz yapin bence de.
Ileri de esiniz ogrenirse beni buna sen mecbur ettin dersiniz eminim mutlu bile olur piyangodan ev cikmis gibi

Bence alın ama söyleyin de alın. Eşiniz nasıl ki size gayrimenkule yatırım yapmak istemediğini söylüyor ve bunu kendi doğrusu olarak ortaya koyabiliyor, siz de kendi kazandığınız para ile ev alma kararınızı kendi doğrunuz olarak ortaya koyabilmelisiniz. Sonuçta elinizdeki nakitin kat kat fazlası, uzun vadeli bir borcun altına gireceksiniz. Hem de freelance çalışıyormuşsunuz. İyi düşünün derim.
Ayrıca benim eşim böyle bir şey yapsa sonradan söylese, fazladan bi evimiz oldu diye düşünemem, aksine işin o boyutunu o noktada umursamam bile çünkü güvenim çok ciddi anlamda sarsılır. Bu yüzden de bana dünyanın en rahat adamı bile iyi yapmışsın diyemez, kafasında bir şeyleri sorgular gibi geliyor. O konuyu da bir düşünün derim, beklediğiniz tepkiyi vereceğinden gerçekten emin misiniz? Geri dönüşü çok zor bir güven sorunu oluşmasın sonra?
Tabi eşinizi en iyi siz tanırsınız ama buraya konu açtığınıza göre sizin de çekinceleriniz var sanırım. Emin olana, kararınız konusunda içiniz rahat olana kadar bir adım atmayın derim ben.

Son düzenleme:
Sizinkide abarti degil mi tamam bordronuzu saklamayin ama ozellikle gostermekte guvensizlik belirtisi agizinizdan cikana guvenmiyormu belgemi lazim ikinizede.

@yogurtbogurtlen bu yoruma çok katılıyorum. Üstelik eşiniz kendi doğrularını rahatça yaşarken, siz gizli kapaklı iş çeviren olacaksınız. Sizin için çok doğru ve mantıklı bir kararsa bunu savunmanız lazım.

Aile butcesi nedir herkesin aldigini masaya koydugu havuz sistemi mi?
calisma, calismama secenegim vardi, ev hanimi da olabilirdim kizima kiyamadim hem onlayim hem isteyim

Evet aile bütçesi tüm paranın ailenin olduğudur bence

Sonuçta çocuğun geliri yok ama gideri var örneğin

Onun gideri kime ait

Zorunlu harcamaları yahut lüks istekleri sağlık harcaması vs vs

Ben buradan öğrendim tatile giderken bile senin paran benim param deyip bölüşmeyi vs

Anne babamdan da kendi hayatımda da görmedim 5 tl miz de ortak 500000 tl miz de

O nedenle ben o para biriktirmiş maaşından ya da onun parası ile alındı gibi kavramları algılayamıyorum

Adam mulk edinmeyi makul bulmuyor tatiller, tekne gezintileri, luks restoranlarda yemek yemek icin yasiyor
Yani anladığım kadarıyla ikisini de yapacak paranız var . Ama bunu eşiniz bilse istekleri 2 kat artacak gibi bende bilemedim . Bana yapabilirsiniz gibi geldi .
Neticede daha sonra söylemeyi düşünüyorsunuz . Eşinizin tepkisinden eminseniz tabi

Bence yapmanda bi sakınca yok hatta aldığın ev oturabileceğin bir konumdaysa orda oturup krediyi çaktırmadan eşine bile ödetebilirsin bir arkadaşını ev sahibiymiş gibi gösterip yalandan kontrat bile yaparsın ay çok heyecanlı ) görümcemde eşinden gizli ev aldı ama onjn söylemeye niyeti yok o güvenmediği için ev aldı ödüyo sen borcu bitince söylicekmişsin bide o borcu kendisinin kira gibi ödeyip bitirdiğini düşünsene

Eşinizin kafası tam benim kafam.
Bir evim bir arabam olsa parayı tatile, eğitime, yemeğe, gezmeye saçardım.
Fani dünya ne yapcam iki evi üç evi.
Evlada bıraksan sen ölüp gidiyorsun mal bile kavga sebebi oluyor :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…