- Konu Sahibi yogurtbogurtlen
-
Yat alın bariEvimiz var niye borclanalim diyor agzini aradim
Adam mulk edinmeyi makul bulmuyor tatiller, tekne gezintileri, luks restoranlarda yemek yemek icin yasiyor
Ac gozlu erkek ailelerinden nefret ediyorum !!bir sure once olsa bu konuya fikrim, iliskide yalan olmamali olurdu ama su anda yapin bence diyorum.esimin kan emici,asagilik ailesine benden habersiz yaptiklarini ogrendigimden beri tum fikirlerim degisti
Bence eşinizin planı daha makul.
Üzerinde taş catlasın 70 sene yaşayacağım dünyanın güzelliklerini görmek ve iyi vakit geçirmek, mutlu olmak; ev ortaya çıktığında zedelenen güven, gerginlik ve ilişki tamiri için uğraşmaktan daha mantikli.
Ev tabii alınır ama bu şekilde degil.
Gerçekten doğru olduğunu dusunseydiniz konu açmazdınız. Içinizdeki o cılız sesi dinleyin bence.
Gizli kapaklı olan seyler bana gore ters o yuzden hayrete dustumNedir sizi bu kadar hayrete dusuren
Sizinkide abarti degil mi tamam bordronuzu saklamayin ama ozellikle gostermekte guvensizlik belirtisi agizinizdan cikana guvenmiyormu belgemi lazim ikinizede.Esim bana bordrosunu gosterir bende ona ikimizde devlette calisiyoruz evlenmeden aldiginiz arabalari bile birbirimize danisarak almistik boyle evlilik olmaz gizli sakli is cevirir mi insan esinin arkasindan hele ki maasi saklamak saka gibi gercekten...
@yogurtbogurtlen bu yoruma çok katılıyorum. Üstelik eşiniz kendi doğrularını rahatça yaşarken, siz gizli kapaklı iş çeviren olacaksınız. Sizin için çok doğru ve mantıklı bir kararsa bunu savunmanız lazım.Bence alın ama söyleyin de alın. Eşiniz nasıl ki size gayrimenkule yatırım yapmak istemediğini söylüyor ve bunu kendi doğrusu olarak ortaya koyabiliyor, siz de kendi kazandığınız para ile ev alma kararınızı kendi doğrunuz olarak ortaya koyabilmelisiniz. Sonuçta elinizdeki nakitin kat kat fazlası, uzun vadeli bir borcun altına gireceksiniz. Hem de freelance çalışıyormuşsunuz. İyi düşünün derim.
Ayrıca benim eşim böyle bir şey yapsa sonradan söylese, fazladan bi evimiz oldu diye düşünemem, aksine işin o boyutunu o noktada umursamam bile çünkü güvenim çok ciddi anlamda sarsılır. Bu yüzden de bana dünyanın en rahat adamı bile iyi yapmışsın diyemez, kafasında bir şeyleri sorgular gibi geliyor. O konuyu da bir düşünün derim, beklediğiniz tepkiyi vereceğinden gerçekten emin misiniz? Geri dönüşü çok zor bir güven sorunu oluşmasın sonra?
Tabi eşinizi en iyi siz tanırsınız ama buraya konu açtığınıza göre sizin de çekinceleriniz var sanırım. Emin olana, kararınız konusunda içiniz rahat olana kadar bir adım atmayın derim ben.
Evet böyle bir şey var?!Eşinizden gizli ev alamazsınız, kredi çekemezsiniz. Eş muvafakatnamesi diye bir şey var, eşin imzası olmadan böyle bir tasarruf yapılamıyor. Sorduğunuz soruyu gerçekleştirmeniz imkansız yani.
Arabada sormuyorlar demek ki, bilmiyorum belki de evde de yoktur. Ama eşim kefil olduğunda bana da sordular.Pardon ben arac alip sattim kimse bise istemedi
Aile butcesi nedir herkesin aldigini masaya koydugu havuz sistemi mi?
calisma, calismama secenegim vardi, ev hanimi da olabilirdim kizima kiyamadim hem onlayim hem isteyim
Yani anladığım kadarıyla ikisini de yapacak paranız var . Ama bunu eşiniz bilse istekleri 2 kat artacak gibiEvimiz var niye borclanalim diyor agzini aradim
Adam mulk edinmeyi makul bulmuyor tatiller, tekne gezintileri, luks restoranlarda yemek yemek icin yasiyor
Bence yapmanda bi sakınca yok hatta aldığın ev oturabileceğin bir konumdaysa orda oturup krediyi çaktırmadan eşine bile ödetebilirsin bir arkadaşını ev sahibiymiş gibi gösterip yalandan kontrat bile yaparsın ay çok heyecanlıBiliyorum beni topa tutacaksiniz sakin yorum yaparsaniz sevinirim :)
Esimden gizli ev almayi dusunuyorum bunu neden yapacaksin derseniz bir sey alalim dedigimde; artik borca girmek istemiyorum sehir sehir gezmek istiyorum diyor
50.000 lira birikmis param var, almak istedigim ev 180.000 lira kalanini kardesimle konustum kredi kullanacak kiraya verecegim, bulundugu bolgedeki kira geliri 600-800 arasi odemeleri beni zorlamayacak planim bu.. kredi bitince esime soylemeyi dusunuyorum 5 yil sonra yani
Freelance calisiyorum web masterim ve cocuklar nedeniyle evden yurutuyorum isimi gelirim iyi tabi esim 3 te 1 kismini biliyor paramda oyle birikti..arkadasa, ese, dosta para dagitmaya bayildigi icin boyle davranmak durumunda kaldim
Esim hep benim arkamdan ulke ekonomisi yurutuyorsun der kismen hakli 5 yil sonra supriz burasi bizim desem sasirmaz
Ama
Yanlis bir sey mi yapiyorum bilmiyorum yorumlarinizi bekliyorum
aynen kul hakki yiyen,kendisini fedakar sanan ama aslinda bir halt olmayan,zircahil cinslerinden ozellikle!!Ac gozlu erkek ailelerinden nefret ediyorum !!
Evimiz var niye borclanalim diyor agzini aradim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?