- Konu Sahibi yogurtbogurtlen
-
Ayakta alkisliyorum tebrik ederim.bence sevinir nesi yanliskiBiliyorum beni topa tutacaksiniz sakin yorum yaparsaniz sevinirim :)
Esimden gizli ev almayi dusunuyorum bunu neden yapacaksin derseniz bir sey alalim dedigimde; artik borca girmek istemiyorum sehir sehir gezmek istiyorum diyor
50.000 lira birikmis param var, almak istedigim ev 180.000 lira kalanini kardesimle konustum kredi kullanacak kiraya verecegim, bulundugu bolgedeki kira geliri 600-800 arasi odemeleri beni zorlamayacak planim bu.. kredi bitince esime soylemeyi dusunuyorum 5 yil sonra yani
Freelance calisiyorum web masterim ve cocuklar nedeniyle evden yurutuyorum isimi gelirim iyi tabi esim 3 te 1 kismini biliyor paramda oyle birikti..arkadasa, ese, dosta para dagitmaya bayildigi icin boyle davranmak durumunda kaldim
Esim hep benim arkamdan ulke ekonomisi yurutuyorsun der kismen hakli 5 yil sonra supriz burasi bizim desem sasirmaz
Ama
Yanlis bir sey mi yapiyorum bilmiyorum yorumlarinizi bekliyorum
Eşten gizli 50 binin var vay be.
Artı maasının 3te 1 ini biliyor
Aynı evde bu kadar nasıl birbirinizden haberiniz yok ?
Gizli saklı işleri sevmiyorum.
Aynı şeyi eşiniz yapsa ne düşünürdünüz ?
Kocanı aldatıyormuşsun gibi cevap verenler var ya deli oluyorum.Biliyorum beni topa tutacaksiniz sakin yorum yaparsaniz sevinirim :)
Esimden gizli ev almayi dusunuyorum bunu neden yapacaksin derseniz bir sey alalim dedigimde; artik borca girmek istemiyorum sehir sehir gezmek istiyorum diyor
50.000 lira birikmis param var, almak istedigim ev 180.000 lira kalanini kardesimle konustum kredi kullanacak kiraya verecegim, bulundugu bolgedeki kira geliri 600-800 arasi odemeleri beni zorlamayacak planim bu.. kredi bitince esime soylemeyi dusunuyorum 5 yil sonra yani
Freelance calisiyorum web masterim ve cocuklar nedeniyle evden yurutuyorum isimi gelirim iyi tabi esim 3 te 1 kismini biliyor paramda oyle birikti..arkadasa, ese, dosta para dagitmaya bayildigi icin boyle davranmak durumunda kaldim
Esim hep benim arkamdan ulke ekonomisi yurutuyorsun der kismen hakli 5 yil sonra supriz burasi bizim desem sasirmaz
Ama
Yanlis bir sey mi yapiyorum bilmiyorum yorumlarinizi bekliyorum
Eger esiniz ev aldim dediginizde kizacak bir karakter degilse bnm maasim su kadar ama sana veremem dediginizde de karsi gelmeyecektir
O yuzden bn boyle bir seyi asla gizlemem eeger savurgansada kendi maasinla ne halin varsa gor ben parami biriktirecm derdim ve onun haberi varken ev alirdim
normalde olsa yapma derdim.
ama en munis erkek bile gün gelip kaplan kesiliyor yap valla
hatta evi kardeşin üzerine yap.
zaten sen eşinden habersiz kredi çekemezsin.
Eşin tam bir ömür törpüsü kendi için harcasa hadi neyse de bu ne arkadaş elalemi iyi doyuruyor böyle bir kocam olsa allahım düşünemiyorum bileBen bunu kazanıyorum al kartımı mı demem gerekliydi zaten sorduğu yok, onun hesaplarını dahi ben yönetiyorum. Düşünün taşındığımız evin ki kiracıydık o zaman elektrik, su, doğalgaz faturaları talimattan çıkarmadığı için 1 sene boyunca ödenmeye devam etmiş. Bizden sonra taşınan kişiler de hiç bilgi vermeyip bir sene bedavaya elektrik, su, doğalgaz kullandı. Ben bunu fark etmesem belki böyle devam edip gidecekti. İade de etmediler. Eşim böyle bir adam aynı şeyi yapsın ben gurur duyarım.
ev kardesinin ustunemi oalcak
Eşin tam bir ömür törpüsü kendi için harcasa hadi neyse de bu ne arkadaş elalemi iyi doyuruyor böyle bir kocam olsa allahım düşünemiyorum bileal bacım evi aldıktan sonra söyle beraber ödeyin kiradan arta kalan ödemeyi de ona ödetin o 1 yıllık otomatik ödemenin cezası deyin müstehak ona
Burda bi adam karısına maaşını 3 de 1 söyleyecek o adamı asar sallandırır tükürüklere boğarlar hey yavrum beee
Kızacak biri değil ancak 1000 yerine 3000 kazanıyorum desem hemen sezonluk villa kiralar geçenlerde bakıyordu ama para yok diye vazgeçti.. Kiralamak istediği villa alaçatı da ve 1 aylık bedeli 18.000 lira.. biz gider anca bir hafta kalırız ve bütün eşi dostu ahbabı oradan çıkmaz. Geçen yaz fethiye de kiraladığımız devremülkü hatırladıkça cinlerim tepemden gitmiyor. Elektrik, su, aidat, ve sezonluk ücretini biz ödedik bütün şirket maaile tatil yaptı. Düşünün hafta sonu ailecek kaçalım diyorum bize ait olan mülk müsait değil. Söz vermiş ayıpmış kalsınlarmış. Bence eşime az bile yapıyorum.
Kesinlikle doğru yapıyorsun asla gram vicdan azabı hissetme böyle bir kocam olsa bende aynısını yaparım belki daha fazlasını...Bu otomatik ödemenin cezası zaten cebinde benim verdiğimden hariç para yok vermiyorum. Kartlarını da vermiyorum artık. Bıktım gözümün önünde ona buna rakı ısmarlamasından.
Aynı annem gibisin. . O da mecbur babamdan gizli biriktirirdi paraları. . Duyarda harcamadan içi rahat etmezdi.. sizin için de kolay bişey değildir eminim. Keşke eşinizle aynı kafada olsanız da içiniz rahat etse.. bence alın. Galiba evi kardeşinizin üzerine yapacaksınız. .
50 binle 180 binlik ev almazdim biraz daha biriktirin .
Yanlış yorum yapmak istemem de sen bu kadar sıkıntı çekip borca girip ev öde, adam seni bi boşasa yarısı onun:) bence ikna et birlikte ödeyin kafanda rahat eder..
Katiliyorum , eger esim herkese para dagitsaydi ben de biriktirir gider alirdim ama alir almazda soylerdimBenim tarzim degil gizli 1 liram bile yoktur olmaz.
Ama sizin esiniz dagitiyormus parayi alin evi ama 5 yil sonra degil alir almaz soyleyin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?