Esten gizli ev almak

Ayakta alkisliyorum tebrik ederim.bence sevinir nesi yanliski

Bunları yaparken eşinin yanında hiç mi arayan soran olmayacak kiracı ararsa mesela kim diyeceksin yalan üstüne yalan söylemek zorunda kalacaksın. Eşin şüphe edip araştırırsa nasıl açıklayacaksın. Ya ilk aldığında söyle yA da alma şimdilik zaten nakit az gibi geldi bana.

Eşten gizli 50 binin var vay be.
Artı maasının 3te 1 ini biliyor
Aynı evde bu kadar nasıl birbirinizden haberiniz yok ?
Gizli saklı işleri sevmiyorum.
Aynı şeyi eşiniz yapsa ne düşünürdünüz ?

Ben bunu kazanıyorum al kartımı mı demem gerekliydi zaten sorduğu yok, onun hesaplarını dahi ben yönetiyorum. Düşünün taşındığımız evin ki kiracıydık o zaman elektrik, su, doğalgaz faturaları talimattan çıkarmadığı için 1 sene boyunca ödenmeye devam etmiş. Bizden sonra taşınan kişiler de hiç bilgi vermeyip bir sene bedavaya elektrik, su, doğalgaz kullandı. Ben bunu fark etmesem belki böyle devam edip gidecekti. İade de etmediler. Eşim böyle bir adam aynı şeyi yapsın ben gurur duyarım.

Kocanı aldatıyormuşsun gibi cevap verenler var ya deli oluyorum.
Sonuçta yatırım yapıyorsun fırsatı kaçırma değerlendir sonuçta o para senin paran özgürsün

Kızacak biri değil ancak 1000 yerine 3000 kazanıyorum desem hemen sezonluk villa kiralar geçenlerde bakıyordu ama para yok diye vazgeçti.. Kiralamak istediği villa alaçatı da ve 1 aylık bedeli 18.000 lira.. biz gider anca bir hafta kalırız ve bütün eşi dostu ahbabı oradan çıkmaz. Geçen yaz fethiye de kiraladığımız devremülkü hatırladıkça cinlerim tepemden gitmiyor. Elektrik, su, aidat, ve sezonluk ücretini biz ödedik bütün şirket maaile tatil yaptı. Düşünün hafta sonu ailecek kaçalım diyorum bize ait olan mülk müsait değil. Söz vermiş ayıpmış kalsınlarmış. Bence eşime az bile yapıyorum.

normalde olsa yapma derdim.

ama en munis erkek bile gün gelip kaplan kesiliyor yap valla

hatta evi kardeşin üzerine yap.

zaten sen eşinden habersiz kredi çekemezsin.

Krediyi kardeşim kullanacak ama ben eşimden habersiz araç kredisi kullandım hatta bilgisi dahilinde tüketici kredisi de kullandım. Doğru bildiğinize emin misiniz?

Eşin tam bir ömür törpüsü kendi için harcasa hadi neyse de bu ne arkadaş elalemi iyi doyuruyor böyle bir kocam olsa allahım düşünemiyorum bile al bacım evi aldıktan sonra söyle beraber ödeyin kiradan arta kalan ödemeyi de ona ödetin o 1 yıllık otomatik ödemenin cezası deyin müstehak ona

Bu otomatik ödemenin cezası zaten cebinde benim verdiğimden hariç para yok vermiyorum. Kartlarını da vermiyorum artık. Bıktım gözümün önünde ona buna rakı ısmarlamasından.

Bu otomatik ödemenin cezası zaten cebinde benim verdiğimden hariç para yok vermiyorum. Kartlarını da vermiyorum artık. Bıktım gözümün önünde ona buna rakı ısmarlamasından.
Kesinlikle doğru yapıyorsun asla gram vicdan azabı hissetme böyle bir kocam olsa bende aynısını yaparım belki daha fazlasını...

ben de para olunca harcamayı severim, eşim tutumludur.
ancak sırf ben tutumlu değilim diye maaşını az söylese, gizli biriktirip ev arsa vs alsa ve 5 sene söylemese kendimi aptal ve ihanete uğramış hissederim. benim müsrif olmam onun gizli işler çevirmesini haklı kılmaz. güvenim de sevgim de biter.

Aynen benim eşimi de duran para dürtüyor. Mecbur böyle davranmak durumunda kaldım.
Evet krediyi o kullanacak benim için. İpotek kalktığında da tapu devri yapacak.

50 binle 180 binlik ev almazdim biraz daha biriktirin .

40 peşinata gidecek. Alım satım masrafları vs 10 da öyle gider diye hesapladım. Dask falan yapılması gerekiyor. Kalanı kredi olacak kira geliri ve üzerin yapacağım ekleme ile kendi kendini ödeyecek. Tamamını biriktirip almak daha mantıklı tabi ki ama çok kelepir ve güzel bir ev denk geldi.

Krediyi kardeşiniz cekecekse olur bu is gizlice cekersiniz.
Ama asıl soru şu bu kadar sorumsuz bir adamı çalışıp cabalayip ev sahibi yapar miydim acaba ?
Mükemmel evlilikler bile bitiyor aldatma şu bu oluyor hayat bu sürprizlerle dolu.
Sizin ödediğiniz eve adam rahatça konabilir.
Ben olsam çatır çatır odetirdim eşime.
Ama maaşınizi saklamaya devam edin müstehak eşinize.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…