- 12 Ocak 2011
- 1.533
- 395
- 123
- Konu Sahibi Schizophrenia
-
Malesef yok . Istemiyorum onlar veriyorlar sagolsunlar. Esimin huylarini zz cok tahmin ediyolar.Laftan anlıyordur da işine gelmiyordur. Eşinin yaptığı çok ayıp. Senin ailenden para istemen onu utandırmalı ama onda böyle bir duygu yok sanırım..
Ona soz hakki olmadigini cunku sana baska sans birakmadigini soyle. Acilen ise gir. Ne mezunusun ne is yapabilirsin bir an once degerlendir.Cok haklısınız ben de böyle düşündüğüm icin eklemek istedim çalışmamı istemiyor diye..
İleri derecede pintilik yoksa bunun bile üstesinden gelebilirsiniz aslında.Ben de boyle düşünüyorum. Ama soylemiycem artık aldığımı soracak hali de yok zaten vermiyorlar mi diye. Bence ne yazik ki cimri biraz..
Evde ihtiyaç halinde kullanmak için para bulundurmasını söyle. Maddi durumunuza göre ayda 200 TL mesela, oradan harca.
20-30 değil de daha fazla para bırakılmalı eve;öyle sürekli sürekli istenir mi? Eşinde cimrilik var gibi duruyor,her aldığın şeyin hesabını yapmak için az az veriyor sanki.Konustum bikac kere. Istemen yeterli cekinme diyor istemek istemiyorum diyorum. Isteyince burun kiviriyor alacagim 20 liralik seye. Ben bunu yasamak istemiyorum.
Uni mezunuyum cogu isi yapabilirim ama kucuk bi yerde yaşıyoruz imkan yok ne yazik ki..Ona soz hakki olmadigini cunku sana baska sans birakmadigini soyle. Acilen ise gir. Ne mezunusun ne is yapabilirsin bir an once degerlendir.
burun kıvırmayacak bi zahmetKonustum bikac kere. Istemen yeterli cekinme diyor istemek istemiyorum diyorum. Isteyince burun kiviriyor alacagim 20 liralik seye. Ben bunu yasamak istemiyorum.
20-30 değil de daha fazla para bırakılmalı eve;öyle sürekli sürekli istenir mi? Eşinde cimrilik var gibi duruyor,her aldığın şeyin hesabını yapmak için az az veriyor sanki.
Olsun isin kucugu buyugu olmaz ki. Insan alninin teriyle kazandiktan sonra. Ne is olursa olsun, kocanin eline bakmaktan iyidirUni mezunuyum cogu isi yapabilirim ama kucuk bi yerde yaşıyoruz imkan yok ne yazik ki..
Bahanesi; ben hicbir zaman yanimda nakit tasimadim bu hep boyleydi alışık degilimEvde belli miktar para olmali ne olur ne olmaz diye.
Dunya nin bin turlu hali var.
Sizde oradan alip harcamalisiniz.
Yatak odasinda bir cekmeceye belli bir miktar para koymasini soyleyin. Sizde ihtiyaciniz oldukca oradan alin.
Ne gibi seyleri mesela orneklendirir misiniz rica etsem?İleri derecede pintilik yoksa bunun bile üstesinden gelebilirsiniz aslında.
Önemli bazı şeyleri aksatın ve nedenini parasızlığa bağlayın, belki bozulur, dank eder.
Bilmemki ev halinizi..Ne gibi seyleri mesela orneklendirir misiniz rica etsem?
Isine gelmiyor galiba. Harcligim biterse yine istemek zorunda kalicam bana da sacma geliyor. Ama o yanında nakit taşımıyor o kısmı nasil halledicez bilmiyorum.Esinizin ailenizden para almanızi normal gormesi de tuhaf açıkçası
İki taraf da ailesinden ayrılıyor yeni bir aile kuruyor neticede o iki insanın ortak bir evi ortak bir bütçesi olmalı. Bunu bu şekilde soylemelisiniz.
Ben de issizim ne yazık ki. Ve bu harçlık alma kısmı bana normal gelmiyor. Çalışmiyor olsam da o maaş bizim ilimizin maaşı. Haliyle ödemelerden sonra kalan para neyse yarı yarıya paylaşıyoruz biz. Normali de bu bence harçlık fln biraz saçma. Acil bir şey olsa evde para ol!asa ne olacak kocanizin bunu dusunmesi lazım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?