Estetik güzeliyim lütfen biri akıl versin :(

klapaucius

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
21 Temmuz 2017
19
3
1
26
Yüzüm full estetik, vücudumda da bir numara yok, güzel olan her yerim estetik yani. Ailede o kadar güzel kadınlar var ki... Bense çok çirkindim ama estetikle yüzümü toparladım şimdi güzel bir yüzüm var. Ama biliyorum ki birçok insan eski halimi görünce beni pek de beğenmemeye başlayacak, bunu da saklayamam sonuçta. Ben çok önemsiyorum beğenilmeyi birilerinin bana hayran kalmasını... Ama çok ezik hissediyorum. Sizce doğal güzellik ne kadar önemli? Ve göğüslerimin olmayışı da beni çok yıpratıyor yani bari onlar olsaydı.. Şimdi onları da yaptırsam tek uzvum kalmayacak doğal Hadi onu geçtim dokununca anlaşılması beni rahatsız ediyor. Benzer dertlerden muzdarip birileri var mı burda dertleşecek? Sizce estetik güzeli olduğum için çok sıkıntı yaşayacak mıyım ilerde sevgililerim benden soğuyacak mı?

neden bu kadar özgüven eksiği bir insansınız acaba???herkesin kendince kusurları vardır ama sağlığınızı tehdit eden bir unsur yoksa estetik tamamen gereksiz birşey bana göre, bakın burnum kemerli ve ufakta sayılmaz -ayrıca ayak parmaklarımda cıkıntılar var, gguslerım 75 i doldurmaz ve ben bır cocuk annesıyım ama ben kendımı bunlarla sevıyorum ve bence bunlar kusur degıl benı ben yapan ozellıkler emınım estetıksız halınız daha guzeldır ...

onu ilerde olacak sevgililerine sorarsin bir bir. Şimdiden dert etme

Önceden estetiğe bakış açıl daha katıydı, şimdi ise kişiyi mutlu edecekse neden olmasın,ufak tefek değişiklikler yapılabilir kafasındayım...
Ama sizinkisi biraz takıntı sanırım? Yüzümde doğal bir şey kalmadı derken neler yapıldı? Kaç operasyon geçirdiniz?
Botoksla, dolgu ile yapılan ufak tefek toparlamalar neyse de her seferinde ameliyatlı müdahale ise, göğüslere müdaheleden önce bir psikiyatriste gitmenizde fayda var...

Bir kadin estetikle guzel oldugunu hissedecekse olsun diye dusunuyorum. Ama bence sizin profesyonel yardim almaniz en dogrusu olur, baskalarinin dusuncelerini bu derece onemsemenizin altinda bir problem oldugunu dusunuyorum. Bundan kurtulursaniz kafaniz daha rahat olur.

Saglik sadece bedensel bir durum degil. Psikolojik olarak iyi olma durumu da saglik kavramına dahildir. Bir insan kendini daha guzel hissedecekse ve psikolojik olarak daha mutlu olacaksa estetik yaptırılabilir. Ancak bu ince bir cizgi. Yani ben sadece burnumu yaptirdim artik mutluyum degil de; burnum da yapilsin, kasim da yapilsin, gözüm de yapilsin vs vs diye bu liste gidiyorsa orda plastik cerraha degil psikiyatriste gitmeliydiniz. Gittiginiz plastik cerrah da ameliyat yapmayıp oncelikle sizi psikiyatriste yonlendirmeliydi. Hala gec degil ama. En kisa zamanda bir psikiyatriste basvurun. Çünkü bu hislerinizin bir sonu yok. Değiştirecek bir suru yerinizi bulabilirsiniz. Sorun ise kendinizi bastan yaratsanız bile mutlu olamayacaginiz.

Valla güzellik göreceli bir şey.

Bana göre estetik güzelleştirir ama aynı zamanda kopyalastiriyor sanki.
Birbirinin aynısı burunlar falan.

Ben yüz hatlarının farklılığı ile doğallığı ile olan güzelliği kusursuz olmasa da tercih ederim.

Bence sizin estetikten evvel psikolojik yardım almanız yerinde olur.

Meme estetiği de yapsanız vücudunuzdaki başka eksiği görecek gibisiniz.

kaç yaşındasınız? çok erken başlamışsınız estetiğe gibi geldi
yoksa ben ileriki yaşlarda bir sakınca olacağını düşünmüyorum küçük müdahalelerin (kesinlikle abartı olmadıkça)
-ama cesaret eder miyim? asla ameliyat bu ya her türlü tehlikeli Allah korusun .. -

Kadınlar hep barbie bebek gibi görünmek istiyor köfte gibi dudaklar,minicik burun,Sapsarı fake saçlar,geleceğimden daha parlak highlighterlar kontürler..Daha bir sürü şey
Güzel görünmüyor değil evet bence de çok hoş ama fabrika üretimi gibi herkes birbirinin aynı.Doğal haliniz sizi daha çok kendiniz yapar bence.Biraz bakım,çok isterseniz 1-2 estetik dokunuşla çok güzel olabilirsiniz.Daha fazla abartmayın bence.Doğal halinizin sandığınızdan daha güzel olduğuna eminim.Özgüveniniz eksik sadece.
Göğüslerim yok derken ne demek istediniz?Çok mu küçükler yoksa bir rahatsızlıktan dolayı aldırmak zorunda mı kaldınız?

Valla mutlu olmaman normal çünkü senin estetikten önce şu zihnini bir değiştirmen gerekiyordu. İnsan kendini her şekilde kabul etmeli ve mutlu olmalı. Ama sen olmuyorsun çünkü senin asıl derdin iç huzuru yakalayamamış olman. Psikolojik destek al, inancın varsa dine yönel. Ama bir şeyler yap.

Surekli estetik yaptirmakta bir hastalik biliyorsunuz degil mi. Yaptirdikca bir baska yerinizi begenmeyeceksiniz. Ilerde su tv de gordugumuz estetik harikalarina benzerseniz hic sasirmam :)))

Dozunda estetiğe karşı değilim. Ama komple kendine yabancılaşmaya karşıyım. Bence siz sevgililerinizin ileride ne düşüneceğinden ziyade çocuğunuz olduğunda babasına değil de size (önceki halinize) benzediğinde ne hissedeceğinizi düşünün bence. Komple değişim iyi değil bana göre...

Bizi biz yapan karakterimizdir, karakteristik özelliklerimizdir. Estetiksiz güzel olmadığınızı düşünüyorsunuz. Kime göre ve neye göre bunu düşünmeden bu yola başvurmuşsunuz. Deneyimler bize tecrübe olarak geri dönecektir bir de böyle düşünün. Belki ileride ki sevgiliniz sizi olduğu gibi sevecekti. Ama estetik yaptırdınız diye de hayatınızın sonu gelmedi ki. Bu sizin tercihinizdi ve bu şekilde yaşamak istediniz. Yarın ne olacağını bilemediğimiz gibi yılların bize ne sunacağını da bilemeyiz. Karşınıza çıkacak kişileri iyi tartıp ölçmeli ve iyi tanımalısınız. Sizi sevecek olan insan emin olun kalbinize daha çok odaklanacaktır. Sevgi nedir bunu iyi düşünün derim. Zira sevgi, içerisinde estetiği ,güzelliği ,çirkinliği ,kusurları ,özürleri vb. barındırmayacak kadar yüce bir şeydir. Üzülmeyin, hayat üzülmek için gerçekten çok kısa. :)

Kendinizi nasil mutlu hissedecekseniz oyle olun diye bosuna denmemis. Bence hic bunlari dert etmeyin. Rabbim bizi eksiklerimizle yaratmis mutlu olun. Bende rahatsizlik duysaydim bi uzvumdan yaptirirdim heralde normal bisey

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…