- 21 Temmuz 2017
- 19
- 3
- 1
- 26
- Konu Sahibi klapaucius
-
onu ilerde olacak sevgililerine sorarsin bir bir. Şimdiden dert etmeYüzüm full estetik, vücudumda da bir numara yok, güzel olan her yerim estetik yani. Ailede o kadar güzel kadınlar var ki... Bense çok çirkindim ama estetikle yüzümü toparladım şimdi güzel bir yüzüm var. Ama biliyorum ki birçok insan eski halimi görünce beni pek de beğenmemeye başlayacak, bunu da saklayamam sonuçta. Ben çok önemsiyorum beğenilmeyi birilerinin bana hayran kalmasını... Ama çok ezik hissediyorum. Sizce doğal güzellik ne kadar önemli? Ve göğüslerimin olmayışı da beni çok yıpratıyor yani bari onlar olsaydı.. Şimdi onları da yaptırsam tek uzvum kalmayacak doğalHadi onu geçtim dokununca anlaşılması beni rahatsız ediyor. Benzer dertlerden muzdarip birileri var mı burda dertleşecek? Sizce estetik güzeli olduğum için çok sıkıntı yaşayacak mıyım ilerde sevgililerim benden soğuyacak mı?
Surekli estetik yaptirmakta bir hastalik biliyorsunuz degil mi. Yaptirdikca bir baska yerinizi begenmeyeceksiniz. Ilerde su tv de gordugumuz estetik harikalarina benzerseniz hic sasirmam :)))Yüzüm full estetik, vücudumda da bir numara yok, güzel olan her yerim estetik yani. Ailede o kadar güzel kadınlar var ki... Bense çok çirkindim ama estetikle yüzümü toparladım şimdi güzel bir yüzüm var. Ama biliyorum ki birçok insan eski halimi görünce beni pek de beğenmemeye başlayacak, bunu da saklayamam sonuçta. Ben çok önemsiyorum beğenilmeyi birilerinin bana hayran kalmasını... Ama çok ezik hissediyorum. Sizce doğal güzellik ne kadar önemli? Ve göğüslerimin olmayışı da beni çok yıpratıyor yani bari onlar olsaydı.. Şimdi onları da yaptırsam tek uzvum kalmayacak doğalHadi onu geçtim dokununca anlaşılması beni rahatsız ediyor. Benzer dertlerden muzdarip birileri var mı burda dertleşecek? Sizce estetik güzeli olduğum için çok sıkıntı yaşayacak mıyım ilerde sevgililerim benden soğuyacak mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?