Estetik güzeliyim lütfen biri akıl versin :(

.bu bayanin dogum yapip diri vucudunu bozacagini hicc sanmiyorum. Sonra bir suru estetik ameliyat olmasi gerekecek

Dünya güzeli olsan da soğur bu mendeburlar, onlar için bir şey yapma, yapacaksan kendin için yap. Göğüslere operasyona gerek yok, mucizevi sütyenler dolu.

İyi bari birileri birşeylerin farkında...

Bu kadar dert ediyorsan yaptırmasaydın madem, yaptırdın hadi o zaman ne diye dert ediyorsun? Olmuş bitmiş geri alamayacağına göre mutlu olmaya bak.

Aklima cinli bir adam ve esini getirdiniz.
Adam cok zengin ve yakisikli kadin dunya guzeli ama cocuklar ecis bucus.
Adam arastirma yapip kadinin estetik harikasi oldugunu ortaya cikariyor.
Ama oyle boyle bir estetik harikasi degil.
Hani Allah affetsin eski hali ile tobe bismillah diyecegin bi tip.
Bosanmis zaten adam.
Bence eski halinizle arada cok fark varsa bir muddet sonra bu durum karsinizda ki kisiyle paylasilmasi gereken bir konu

Çok üzüldüm anlattıklarınıza, medical yöntem değil de cerrahi operasyonlar sonucu böyle düşünüyorsanız. . Böyle kararlar almadan önce psikoloğa gitmeniz daha dogru olurdu. Şimdide gitmeniz gerekir diye düşünüyorum. Burnum kemerli ,ayaklarım düz taban ve biri Taraklı bunlar beni memnun etmese de böyle yaşamaktan rahatsız olmuyorum.Aşırı kötü hissediyordun ne gerek vardı operasyonlara makyaj neyine yetmiyorduu :)

Kendine yabancılaşmadın mı hiç? Yani bedenini kabul etmekte zorlanmadın mı? Kilo alıo veriyorum alışamıyorum, kaldı ki tümden estetikle değişeyim. Psikolojik bir sorun bu, hiç normal değil bahsettiğin kadar estetik.

Sevgililerim benden soğuyacak mı??
Soruya gel ..
Estetikli olduğun dışardan belli olur zaten eski resimlerine bakmalarına gerek yok.
Burun estetiği bile farkedilen birsey
Valla kimi erkek estetikli sever kimi doğal .
O yüzden kesin birsey söyleyemem erkekler konusunda..
Ben olsam doğal güzellik severdim tabi..güzel olmak için tonla para harcayıp doktor doktor gezen bir tip itici gelirdi .doğal güzel Allah vergisi güzelliği olan iyi temiz kalpli bir kız isterdim heralde düşününce..

burnunu beğenmezsin değiştirirsin anlarım ki bazıları nefes problemi yaşıyor

çok hafif dudaklarını dolgunlaştırabilirsin onu da anlarım, benim hoşuma gidiyor

göğüslerin çok küçüktür anlarım, arkadaşım evlenmeden önce yaptırmıştı.

ama kaşların lazer, dudakların dolgu, burnun estetik, yanakların botoks, kirpiklerin takma olmamalı

ben böyle bir koca istemezdim kocamda istemezdi her yeri sonradan değişen kadın

Beyin nakli de olsaydı keşke.
Niye uğraşıyorsunuz kendinizle. Vücudu bırakıp iç dünyanızı güzelleştirin.

Bence eger burnun coook buyuk ve komik duruyorsa, dislerin duzelmeyek gb carpik vs ise kaslarin yoksa falan isterse bin tane olsun yaptirabilirsin. Yani gercekten gerekli ve senin psikolojini bozacak kadar seni uzuyorsa.
Ama sirf adriana lima gb dudagim olsun diye botox, kendall gb burnum olsun die ameliyat vs yapiyorsan ve guzelligin sana yetmiyor daha fazlasini istiyorsan once psikologa basvurmalisin.

Canım senin dış görünüşünde değil iç görünüşünde bi sıkıntı var. Estetik cerrahi yerine psikiyatriye gitmeni tavsiye ederim. Sendeki bu düşük öz benlik ile dünyadaki hiçbir operasyon sana kendini güzel hissettirmeyecek maalesef.

Tatlım bu beden, bu yüz senin değil mi? İstediğin değişikliği yapabilme özgürlüğüne sahip değil misin? O estetikleri yaptırdığın için seni eleştirecek bir adamı zaten hayatına kabul etme

Ya makyaj guzeli olsaydin, o yikaninca akiyor, seninki akmaz kokmaz.
Kimse de eski resmine bakip bu onceden cirkinmis diye ayrilmaz.

Bu arada estetige asla karsi degilim, megan fox, deniz akkaya, turkan soray gibi estetik mucizelerine kim cirkin olmus diyebilir? Gayet de muhtesemler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…