- 12 Şubat 2009
- 1.418
- 1.727
- 658
- Konu Sahibi klapaucius
-
Her hayatına girene kendini anlatmak zorunda değilsin bence. Sormadıkları sürece söyleme. Yüzümün her tarafı estetik demişsin yaşın kaç bilmiyorum ama yüzde yapılacak çok bir şey de yok. Burnun estetiktir. Olmayan yok şimdi. Göz altında varsa morluk onlar. Elmacın kemiklerinde belki dolgu, dudağında dolgu vardır. Yüz diyince aklıma gelenler bunlar. Bunlarda seni %100 değiştirmez. Ufak tefek oynamalar. Herkese baştan sona saymak zorunda değilsin benceYüzüm full estetik, vücudumda da bir numara yok, güzel olan her yerim estetik yani. Ailede o kadar güzel kadınlar var ki... Bense çok çirkindim ama estetikle yüzümü toparladım şimdi güzel bir yüzüm var. Ama biliyorum ki birçok insan eski halimi görünce beni pek de beğenmemeye başlayacak, bunu da saklayamam sonuçta. Ben çok önemsiyorum beğenilmeyi birilerinin bana hayran kalmasını... Ama çok ezik hissediyorum. Sizce doğal güzellik ne kadar önemli? Ve göğüslerimin olmayışı da beni çok yıpratıyor yani bari onlar olsaydı.. Şimdi onları da yaptırsam tek uzvum kalmayacak doğalHadi onu geçtim dokununca anlaşılması beni rahatsız ediyor. Benzer dertlerden muzdarip birileri var mı burda dertleşecek? Sizce estetik güzeli olduğum için çok sıkıntı yaşayacak mıyım ilerde sevgililerim benden soğuyacak mı?
Bak bunu hic dusunmemistim...adam seni güzel diyecek alacak..cocuk doğunca eski sen...tam bir film olacak gibi geilyor
Profilinizde eğer doğruysa yaş bilginiz, 18 yaşında nasıl bu kadar çok estetik ameliyat geçirmiş olabiliyorsunuz, ilginç doğrusu yani şu an 18 yaşında olduğunuza ve yüzünüze bir kaç estetik yapıldığını söylediğinize göre bir kaç sene önceden bu operasyonlar başlamış olmalı ki bu da inanılır gibi değilYüzüm full estetik, vücudumda da bir numara yok, güzel olan her yerim estetik yani. Ailede o kadar güzel kadınlar var ki... Bense çok çirkindim ama estetikle yüzümü toparladım şimdi güzel bir yüzüm var. Ama biliyorum ki birçok insan eski halimi görünce beni pek de beğenmemeye başlayacak, bunu da saklayamam sonuçta. Ben çok önemsiyorum beğenilmeyi birilerinin bana hayran kalmasını... Ama çok ezik hissediyorum. Sizce doğal güzellik ne kadar önemli? Ve göğüslerimin olmayışı da beni çok yıpratıyor yani bari onlar olsaydı.. Şimdi onları da yaptırsam tek uzvum kalmayacak doğalHadi onu geçtim dokununca anlaşılması beni rahatsız ediyor. Benzer dertlerden muzdarip birileri var mı burda dertleşecek? Sizce estetik güzeli olduğum için çok sıkıntı yaşayacak mıyım ilerde sevgililerim benden soğuyacak mı?
Sütyeni çıkarınca etkisi geçiyor ama.. Estetik zaten kişinin dışarıya güzel görünmek için değil kendi için yapılıyor.Dünya güzeli olsan da soğur bu mendeburlar, onlar için bir şey yapma, yapacaksan kendin için yap. Göğüslere operasyona gerek yok, mucizevi sütyenler dolu.
Sütyeni çıkarınca etkisi geçiyor ama.. Estetik zaten kişinin dışarıya güzel görünmek için değil kendi için yapılıyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?