Estetik güzeliyim lütfen biri akıl versin :(

Bence de psikolojik olduğunu düşünüyorum durumunuzun. Hiçkimse muhteşem derecede güzel olmaz ki. Ayrıca büyük göğüs çok dert. Ünlülerin giydikleri gibi giyemeyeceksen, yani şöyle izah edeyim. Vücudun 38 beden ama göğüs kubu uymuyor. Hazır giyim de büyük sıkıntı yaşarsın. Allah herkesi yakıştığı gibi yaratmıştır. Ben doğal halinizle estetikli haliniz arasında çok da fark olduğunu sanmıyorum.

Keşke resminizi paylaşsanız da estetik güzelimisiniz, faciası mı bir görseydik :))Estetikle güzelleşen kimseyi görmedim.

bende galiba öyleyim şanssızım sanırım her şeyim her yerim kusurlu suratı bende biraz topladım benimde gögüslerimde baya bir orantısızlık var onu takıyorum ama şuan yaptırmayı düşünmüyorum birazda şükretmek gerek elin yüzün düzgünse yeterli illa herkes mükemmel olucak diye birşey yok

Ben dudak dolgusu yaptıracağım. Güvendiğim biryer var olmasina rağmen korkuyorum. Sizinki iyi cesaret

Bence estetik yaptiran kimse ben estetik guzeliyim diye kendini etiketlemez. Sende baska bir is var. Ya da psikolojin bozuk. Estetige para dökeceğine psikolog ve psikiyatriste gitmelisin zira ne kadar cok vücudunla oynarsan oyna memnun olmayacak gibi görünüyorsun...

estetik olmadan önce psikolojik destek almanız gerekiyordu. lütfen geciktirmeden bir doktorla görüşün. bedeninizle ilgili beklentiniz çok büyük. herkesin farklı beden yapısına sahip olduğunu ve kimsenin beklentilerini karşılamak zorunda olmadığınızı unutmayın.

Anlatis tarzınız hiç inandırıcı gelmedi bana ama eğer doğruysa güzel olmuşsunuz işte neyi sıkıntı ediyorsunuz? Estetik yaptırıp doğal goruneceginizi düşünmüyordunuz herhalde.

Sevgililerinizden en az biri beğenir sizi merak etmeyin. Bitli baklanın kör alıcısı olur

estetikli yuz seven var sevmeyen var. hayatnda da ona gore insanlar olur. ama yuzumun her yernde estetk var diyince yapay duruyo mu?

Siz kendinizi nasıl mutlu ediyorsanız öyle yapın herkes doğal kalmak zorunda değil bu bir tercih meselesi ben hiç estetik yaptırmadım ama hiç karşı değilim gögüslerinizdende memnun değilseniz yaptırabilirsiniz sadece fazla abartılı görünmemesi önemli

Yalnız estetikli yüz de ben estetikliyim diye bağırıyor.
Tabi profesyonel yapılanlar başka. Bakınız fahriye evcen artık nereye yaptırdıysa estetiği kesinlikle belli olmuyor. Ve gayet güzel.
Sizin belli oluyor sanırım. Bu durumda sizi seven böyle sevecek. Zaten sevsinler diye yapmadın mı? Bunu yaptıran, neden yaptırdın dediklerinde kendini nasıl savunacağını bilir.

Estetik güzeli oldugunuzu kendiniz söylüyorsunuz ama biz görmeden bilemeyiz :)
Sevda Demirel'de full estetik mesela ben ona güzel diyemiyorum aşırı erkeksi duruyor ve gerçekten berbat olmuş.
Genelde full estetikli hatunlar aynı tornadan çıkmış gibiler, hepsi birbirinin laciverti.

Ciddi özgüven probleminiz var,estetiklerin sebebide bu bence. Yüzünü nekadar değiştirdin ki ? Bende dudağıma doldu yaptırıyorum,dolgu olmasa kimse beni beğenmez diye takıntım yok ama.. aklıma bile gelmez böyle bişey. İnsan beğenmediği yerlerini yaptırabilir nevar ki bunda ? Kaşlarım mesela hem çok açık renkli hemde yok denecek kadar az,bende gittim kıl tekniği bla bla bişeyler yaptırdım çokta güzel oldu. Göğüse silikon keşke biçok kadın yaptırsa,ayy neler gördüm tatilde ben utandım onların adına. Doğalın dışına çıkılmadığı sürece estetik güZel şey.

Ben kendimi gordum sende..benim de tum sulale guzeldi ve ben hep sulalenin cirkin ordegi kivamindaydim.sen nasil ciktin bizden dediklerini dahi duydum ergenligimde.sonra 18 imde burnumu yaptirdim olmadi.sonra yine yaptirdim.dudaklar dolgu saclar boya vs derken duzeldim.benim sana sorum su estetikle guzel oldun mu cidden?benim dudaklar falan bi garip durmaya basladi ilk basta guzeldi de..bir de estetikli olan kadinlar bana guzel gelmemeye basladi hep bi sorin cikiyor sanki estetik sonrasi.yapay da duruyor.eger gercekten guzel olduysan ben bi liposactuon yaptirayim sorun olmuyorsa

Öyle yada boyle guzelseniz neden mutsuzsunuz?
Bazi kadinlara cok yakisiyor üstelik bazilarinda sırıtıyor.çevrenizde birisi olumsuz yorum mu yapti? Neden kafaya taktiniz

Yuzunuzde kusurlar varsa bunlar sizi cok etkiliyorsa mutsuz ediyorsa ince duzeltmeler yapilabilir ama onun disinda geregi yokken angelina jolie dudaklar, hokka küçük burun, botokslu alınve yanaklar vs vs gereksiz buluyorum ama herkesin kendi tercihi
İstediginiz gorunume kavustuysaniz artik dert edinmeyin bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…