- 21 Temmuz 2014
- 1.423
- 1.943
- 333
- Konu Sahibi klapaucius
-
Siz kendinizi nasıl mutlu ediyorsanız öyle yapın herkes doğal kalmak zorunda değil bu bir tercih meselesi ben hiç estetik yaptırmadım ama hiç karşı değilim gögüslerinizdende memnun değilseniz yaptırabilirsiniz sadece fazla abartılı görünmemesi önemliYüzüm full estetik, vücudumda da bir numara yok, güzel olan her yerim estetik yani. Ailede o kadar güzel kadınlar var ki... Bense çok çirkindim ama estetikle yüzümü toparladım şimdi güzel bir yüzüm var. Ama biliyorum ki birçok insan eski halimi görünce beni pek de beğenmemeye başlayacak, bunu da saklayamam sonuçta. Ben çok önemsiyorum beğenilmeyi birilerinin bana hayran kalmasını... Ama çok ezik hissediyorum. Sizce doğal güzellik ne kadar önemli? Ve göğüslerimin olmayışı da beni çok yıpratıyor yani bari onlar olsaydı.. Şimdi onları da yaptırsam tek uzvum kalmayacak doğalHadi onu geçtim dokununca anlaşılması beni rahatsız ediyor. Benzer dertlerden muzdarip birileri var mı burda dertleşecek? Sizce estetik güzeli olduğum için çok sıkıntı yaşayacak mıyım ilerde sevgililerim benden soğuyacak mı?
Ben kendimi gordum sende..benim de tum sulale guzeldi ve ben hep sulalenin cirkin ordegi kivamindaydim.sen nasil ciktin bizden dediklerini dahi duydum ergenligimde.sonra 18 imde burnumu yaptirdim olmadi.sonra yine yaptirdim.dudaklar dolgu saclar boya vs derken duzeldim.benim sana sorum su estetikle guzel oldun mu cidden?benim dudaklar falan bi garip durmaya basladi ilk basta guzeldi de..bir de estetikli olan kadinlar bana guzel gelmemeye basladi hep bi sorin cikiyor sanki estetik sonrasi.yapay da duruyor.eger gercekten guzel olduysan ben bi liposactuon yaptirayim sorun olmuyorsaYüzüm full estetik, vücudumda da bir numara yok, güzel olan her yerim estetik yani. Ailede o kadar güzel kadınlar var ki... Bense çok çirkindim ama estetikle yüzümü toparladım şimdi güzel bir yüzüm var. Ama biliyorum ki birçok insan eski halimi görünce beni pek de beğenmemeye başlayacak, bunu da saklayamam sonuçta. Ben çok önemsiyorum beğenilmeyi birilerinin bana hayran kalmasını... Ama çok ezik hissediyorum. Sizce doğal güzellik ne kadar önemli? Ve göğüslerimin olmayışı da beni çok yıpratıyor yani bari onlar olsaydı.. Şimdi onları da yaptırsam tek uzvum kalmayacak doğalHadi onu geçtim dokununca anlaşılması beni rahatsız ediyor. Benzer dertlerden muzdarip birileri var mı burda dertleşecek? Sizce estetik güzeli olduğum için çok sıkıntı yaşayacak mıyım ilerde sevgililerim benden soğuyacak mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?