- 16 Ekim 2012
- 32.409
- 95.793
- 598
- Konu Sahibi klapaucius
-
Suratta 2 mi? Iste bu da goreceli bir kavram vucut dada 1 diyorsunuz bnce sizde ayni durumda gibisinizSuratımda iki, vücudumda bir toplamda üç tane estetiğim var. Bence şarttı o yüzden yaptırdım. Daha fazla yerime de yaptırabilirdim ama yaptırmıyorum yaptırmayı da düşünmüyorum. Hafif kemerli bir burun kimsenin güzelliğinden bir şey götürmüyor bence.
Bir de yaptırılırsa en iyi doktorlara yaptırılmalı diye düşünüyorum. Anlaşılan estetik hoş bir şey degil. Sizin Yerinizde olsam mutlaka bir psikologla görüşürdüm. Belki yaştan da dolayıdır. Belli yaştan sonra insan güzelliği cok da umursamıyor.
Estetikten ne anladığınıza göre değişir bence diş teli taktırmak, sivilce tedavisi gibi seyler de estetiğe giriyor. Güzelliği gerçekten cok etkileyen seyler. Bıçak altına yatmadım yani.Suratta 2 mi? Iste bu da goreceli bir kavram vucut dada 1 diyorsunuz bnce sizde ayni durumda gibisiniz
Onlar estetige pek gurmiyir kendinize haksizlik yapmayin ..bende dedim yuz germe burun bir seri estetik sandim:)Estetikten ne anladığınıza göre değişir bende diş teli taktırmak, sivilce tedavisi gibi seyler de estetiğe giriyor. Güzelliği gerçekten cok etkileyen seyler. Bıçak altına yatmadım yani.
Onlar estetige pek gurmiyir kendinize haksizlik yapmayin ..bende dedim yuz germe burun bir seri estetik sandim:)
evet oylede iste estetik bir tutkuya donuyor zamnla yuzumn ust tarafi guzel oldu alt tarafina bakiliyor cirkin hadiii orayida yaptirym deniliyr. Sonu yok yani bu isin 35 yas sendromunu ben biraz agir atlattim fakat gecti sukurHayır hayır burnumu Bile yaptırmam. Dudak dolgusu filan hiç bana göre seyler degil. Bence yaptıran çoğu insanın da ihtiyacı yok aslında.
Bunlari yapabilecek doktor lar nerde keske diledigin gibi bir yuz cikarsalar ortaya burun ameliyati olursun hayal kirkligi botox da bile hayal kirkligina igratan unlu doktorlar var olursan sakin buralarda olma yurt disi bu isin ustalari oralarda zaten bizimkilerde arasira onlardan egitim almaya giderler birde yanlarina emaneten ilisip boburlenerek fotograf cekinmeleri yok mu akillara zarar:)Ameliyattan vb işlemlerden korkmasam ben de değiştirirdim yüzümü komple. Sıkıldım tipimden, yeni burun, yeni dudaklar, daha belirgin kaşlar, badem göz ameliyatı filan şöyle ortaya karışık alsam ohh. Gerçi "Yüzümden sıkıldım, değiştirsek" diye gitsem akıl sağlığımı sorgular ve kovalarlar herhalde.
Bunlari yapabilecek doktor lar nerde keske diledigin gibi bir yuz cikarsalar ortaya burun ameliyati olursun hayal kirkligi botox da bile hayal kirkligina igratan unlu doktorlar var olursan sakin buralarda olma yurt disi bu isin ustalari oralarda zaten bizimkilerde arasira onlardan egitim almaya giderler birde yanlarina emaneten ilisip boburlenerek fotograf cekinmeleri yok mu akillara zarar:)
Bence bu kadar özgüvensiz olmayın derim sırf başkalarına güzel gözükmek için kendinizi yıpratmayın sizi böyle beğenen insan bir gün estetik geçtiğinde ne yapacak? Güzellik göreceli bir kavram sonuçta kendinizle barışık olmayı deneyinYüzüm full estetik, vücudumda da bir numara yok, güzel olan her yerim estetik yani. Ailede o kadar güzel kadınlar var ki... Bense çok çirkindim ama estetikle yüzümü toparladım şimdi güzel bir yüzüm var. Ama biliyorum ki birçok insan eski halimi görünce beni pek de beğenmemeye başlayacak, bunu da saklayamam sonuçta. Ben çok önemsiyorum beğenilmeyi birilerinin bana hayran kalmasını... Ama çok ezik hissediyorum. Sizce doğal güzellik ne kadar önemli? Ve göğüslerimin olmayışı da beni çok yıpratıyor yani bari onlar olsaydı.. Şimdi onları da yaptırsam tek uzvum kalmayacak doğalHadi onu geçtim dokununca anlaşılması beni rahatsız ediyor. Benzer dertlerden muzdarip birileri var mı burda dertleşecek? Sizce estetik güzeli olduğum için çok sıkıntı yaşayacak mıyım ilerde sevgililerim benden soğuyacak mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?