Estetik güzeliyim lütfen biri akıl versin :(

Istediklerime bakalim.
Gozlerim renkli olsun isterdim. (Lens takmam yapay buluyorum.)
Goguslerim daha buyuk olsun isterdim. (Slikonu sagliksiz buluyorum, emzirme vs vs.)
Gamzelerim olsun isterdim. (Bir tek bunu yaptirmayi dusunuyorum ama dusunce asamasindayim hala.)

Estetige karsi degilim ama sayi olarak 2 yi geciyorsak yardim alinmali diye dusunenlerdenim. O kadar cok mukemmel ve ayni zamanda kusurlu bir yapimiz var ki. Bakis acisina gore degisiyor hepsi.

Baskalarinin dusuncesi pek umrumda degildir ama fabrikadan cikmis gibi dogal olmayan bir guzellik var. Avatarimdaki kiz gibi hem guzel hem dogal bir guzellik goremiyorum maalesef. Isin kotusu artik takmiyoruz bunu. Burunlar, dudaklar, gogusler hep yapay hep yapay. Estetik yaptirin ama oyle dogal olsun ki kimse estetik yaptirdiginizi anlamasin.

Allah tan sulalem guzel degil. Oradan kurtardim sanirim.

Olan olmus estetik guzeli olmussunuz artik bence takmayin..sizi begenen yeni halinizi begenecek eski halinizi goremeyecek zaten... bu sekilde mutlusunuz zaten...sorun ne pek anlamadim.

Suratımda iki, vücudumda bir toplamda üç tane estetiğim var. Bence şarttı o yüzden yaptırdım. Daha fazla yerime de yaptırabilirdim ama yaptırmıyorum yaptırmayı da düşünmüyorum. Hafif kemerli bir burun kimsenin güzelliğinden bir şey götürmüyor bence.

Bir de yaptırılırsa en iyi doktorlara yaptırılmalı diye düşünüyorum. Anlaşılan estetik hoş bir şey degil. Sizin Yerinizde olsam mutlaka bir psikologla görüşürdüm. Belki yaştan da dolayıdır. Belli yaştan sonra insan güzelliği cok da umursamıyor.

Suratta 2 mi? Iste bu da goreceli bir kavram vucut dada 1 diyorsunuz bnce sizde ayni durumda gibisiniz

Suratta 2 mi? Iste bu da goreceli bir kavram vucut dada 1 diyorsunuz bnce sizde ayni durumda gibisiniz
Estetikten ne anladığınıza göre değişir bence diş teli taktırmak, sivilce tedavisi gibi seyler de estetiğe giriyor. Güzelliği gerçekten cok etkileyen seyler. Bıçak altına yatmadım yani.

Son düzenleme:
Estetikten ne anladığınıza göre değişir bende diş teli taktırmak, sivilce tedavisi gibi seyler de estetiğe giriyor. Güzelliği gerçekten cok etkileyen seyler. Bıçak altına yatmadım yani.
Onlar estetige pek gurmiyir kendinize haksizlik yapmayin ..bende dedim yuz germe burun bir seri estetik sandim:)

Onlar estetige pek gurmiyir kendinize haksizlik yapmayin ..bende dedim yuz germe burun bir seri estetik sandim:)

Hayır hayır burnumu Bile yaptırmam. Dudak dolgusu filan hiç bana göre seyler degil. Bence yaptıran çoğu insanın da ihtiyacı yok aslında.

estetikle de olsa şuan kendinizi güzel hissediyorsanız ötesini berisini düşünmeyin bence.
beğenen bu halinizle de beğenir zaten sizi,boşuna canınızı sıkmayın.

Hayır hayır burnumu Bile yaptırmam. Dudak dolgusu filan hiç bana göre seyler degil. Bence yaptıran çoğu insanın da ihtiyacı yok aslında.
evet oylede iste estetik bir tutkuya donuyor zamnla yuzumn ust tarafi guzel oldu alt tarafina bakiliyor cirkin hadiii orayida yaptirym deniliyr. Sonu yok yani bu isin 35 yas sendromunu ben biraz agir atlattim fakat gecti sukur

Ameliyattan vb işlemlerden korkmasam ben de değiştirirdim yüzümü komple. Sıkıldım tipimden, yeni burun, yeni dudaklar, daha belirgin kaşlar, badem göz ameliyatı filan şöyle ortaya karışık alsam ohh. Gerçi "Yüzümden sıkıldım, değiştirsek" diye gitsem akıl sağlığımı sorgular ve kovalarlar herhalde.

Bunlari yapabilecek doktor lar nerde keske diledigin gibi bir yuz cikarsalar ortaya burun ameliyati olursun hayal kirkligi botox da bile hayal kirkligina igratan unlu doktorlar var olursan sakin buralarda olma yurt disi bu isin ustalari oralarda zaten bizimkilerde arasira onlardan egitim almaya giderler birde yanlarina emaneten ilisip boburlenerek fotograf cekinmeleri yok mu akillara zarar:)

Son şans kliniği diye bir program vardı arada denk gelir izlerdim. Estetik facialarini düzeliyorlardı mümkün olduğunca. Kurtulan kurtuluyordu. Öyle operasyonlardan gelmişlerdi ki o insanlar, memeler asimetrik, uçlar dönmüş, birinin komple kaşları, tırnakları bitmiş, kiminin burnu düşmüş, bir başkasının kalça implantı yukarı kaymış hatta böbrekleri hasar görmüş, birinin botoksu kaşlarını alnına kadar çekmiş, öbürünün botoksu gözlerini düşürmüş vs vs... İzledikçe korkum artıyordu öyle. Benim esasen yüzümle bir sorunum yok, sadece yaş alma işini kaldıramıyorum. Sıkıntı geliyor öyle. Sanırım en fazla botoks tarzı minik müdahaleler yaptırırım. Büyük değişim, yüzünü bir ele emanet etmek... Cesaret işi.

Benim isteğim dışında burnum yapıldı ve çok üzgünüm. Simdi eski burnuma benzeyecek bir burun yapacak doktor arıyorum ve cok ta korkuyorum cesaretinizi hayran kaldım kaçıncı operasyon ben iki ameliyati bile göze alamıyorum .

Sen iyi hissediyorsan yuzundeki estetikten kime ne. Guzellik en buyuk fasizimdir demis biri kim dediyse dogru demis. Tum kizlar fit, dolgun dudakli, keman kasli, cikik elmacik kemikli olmak zorundaymis algisi var toplumda. Erkekler koca gobegini sallaya sallaya gezsin , kizlar estetikten estetige. Kendini sev, herkes gibi olursan baskasindan farkin kalmaz.

Bence bir insanın mutluluğu daha önemli,vücudunda gördüğün kusurlardan mutsuz isen düzeltmis olman ya da düzeltmek istemen normal

Paran var guzellesebilmissinin şükret.Eski halini kimseye gostermene gerek yok. Önemli olan su anki halin.
Paran varsa psikolojik olarak çok sorun oluyorsa gögusleride yaptir ama sana tavsiyem bedenine gore buyuk olmasin.
Güzellesmeye devam

Bence bu kadar özgüvensiz olmayın derim sırf başkalarına güzel gözükmek için kendinizi yıpratmayın sizi böyle beğenen insan bir gün estetik geçtiğinde ne yapacak? Güzellik göreceli bir kavram sonuçta kendinizle barışık olmayı deneyin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…