- 5 Mayıs 2021
- 1.297
- 1.815
- 48
- 45
Eve gecince ozelden yazayim..Okuduğunuz kitapların tam ismini rica edebilir miyim
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Eve gecince ozelden yazayim..Okuduğunuz kitapların tam ismini rica edebilir miyim
Vermezsem ne kadar cimri vs demelerini istemem şahsenAltta yatan dusunceleri sorgulayın. Belli ki kaygılarıniz var. Misal vermezsem ne olur diye düşünün.. sevilmemek mi reddedilmek mi yalniz kalmak mı dışlanmak mi yargılanma korkusu mu...
Ben yıllardır yapıyorum açıkçası. Aşırı herkesin herkese herşeyi verdiği bir ortamda büyüdüm ve ben eşyalarımı vermekten nefret ederim. Çok kıymetli benim en ufak şeyim. O yüzden biri ayy canımmm fuların çok güzel dediğinde hemen teşekkür ederim senin tişörtünü bayıldım xden(pahalı marka) mı aldın deyip konuyu değiştiriyorumEvet çok mantıklı geldi bu mutlaka bu şekil deneyeceğim
Ay aynı ben biraz törpüledim kendimi amaHerkese merhaba
İyi geceler
Sizlere danışmak istediğim bir konu var, normal miyim değil miyim bilmiyorum
Fikirlerinizi bekliyorum
Evet başlıkta yazdığım gibi eşyalarımı isteyen herkese veriyorum hayır diyemiyorum ama sonra pişman oluyorum
Örnek verecek olursam istemeyene bile veriyorum
Mesela biri elbisesine uygun şal bulamadığını söyledi bugün ve bende hemen o renk bende var vereyim istersen dedim ve verdim
Başımdaki taç ı beğendi biri beğendiysen vereyim dedim ve verdim
Evime gelen misafir bişeyi beğendiği zaman hemen verme teklifi ediyorum
Tatbiki beğenende alıyor
Bazıları değerli bazıları değersiz
Değerinde değilim zaten kendim teklif ediyorum vermeyi
Ama sonradan bu huyumdan pişman oluyorum
Tacımı çok seviyordum bidaha aynısını bulmam zor ama verdim
Neden böyleyim
Ve
Basıl vazgeçerim bu huyumdan
Şimdiden teşekkürler
İşte anormal bir durum olduğunu burda sezdimHadi siz veriyorsunuz onlar neden alıyor ? İlginç cidden .Birinin eşyasını begenebilirim ama bana versin diye değil aksine vermek isterse ne münasebet derim .
Kullanmadığıniz eşyaları her altı ayda bir ayıklayın .( İyi durumda olanları elbette ) Önce yakın çevrenize sorarsınız isteyen var mı içlerinden diye sonrasında giysi kutuları var onlara bırakırsınız .Verme isteğiniz de azalır biraz .
Çocukluğumla alakalı böyle bir durum hatırlamıyorumbende de var bunun farkli bir cesidi. ben kucuklukten itibaren babamin “elindekini arkadasinla paylas, oyuncaginin birini kuzenine ver hadi” demesiyle buyudum.
simdi eger biri ayakkabin ne guzelmis dediyse ve onun o ayakkabiyi alacak durumu olmadigini biliyorsam o kisiye ayakkabi almaya calisirim. kolumdaki bilekligi begendiyse altin da olsa vermek isterim. tamamen babamin abartili durumu kotu olanlara yardim edelim baskisinin sonucu bence.
Nasıl törpüledinizAy aynı ben biraz törpüledim kendimi ama
Siz kötü olmayı yanlış anlamış olabilirsinizbende de var bunun farkli bir cesidi. ben kucuklukten itibaren babamin “elindekini arkadasinla paylas, oyuncaginin birini kuzenine ver hadi” demesiyle buyudum.
simdi eger biri ayakkabin ne guzelmis dediyse ve onun o ayakkabiyi alacak durumu olmadigini biliyorsam o kisiye ayakkabi almaya calisirim. kolumdaki bilekligi begendiyse altin da olsa vermek isterim. tamamen babamin abartili durumu kotu olanlara yardim edelim baskisinin sonucu bence.