etkisinden çıkamıyorum..

O film kaldirildi çoğu sitelerden. Hatta bununla alakali videolar var keisnlikle izlenmemesi gereken filmler basliginda. Ben izlemedim fragmanini gordum kapattim. Kizkardesim izlemis ve bana sakin izleme dedi. Hamileydim ozamanlar. Zaten yalvarsalar izlemezdim

O deneylerde neler yapılmadı ki.
İnsan bedeninin vicdandan örülü olmadığı, şartlar uygunluğunda ve yeterli güç sağlandığında bugüne kadar evren üzerinde en tehlikeli canlı olabileceğini kanıtladı.
Bu çalışmalar sonucu kadınlar tuhaf ceninlere sahip oldu, insanımsı denilemeyecek kadar tuhaf!
Karnı açılıp yarılarak alınan bebekler mi dersiniz, acı eşiği ölçümü için canlı canlı derileri yüzülen insanlar mı, beyni canlıyken açılıp işleyişi çözmeye çalışan kurbanlar mı...
Konuştukça ve sizin bilgilerinizi okudukça yeniden tüm insanlıktan tiksinir oldum.

Bunca dert arasına bir de kırkayak mı ekledin? Azmine hayranım

Hayatım boyunca binbir bela okuyup arkasından bir ton küfür ettiğim tek bir film var. Aronofsky denen uyuz malın yazıp yönettiği Mother. Evet bu filmin son yarım saatinde ağlayıp bağırmaya başladım, tv’ye kırlent fırlattığımı gören beyim filmi kapattı. Ben 2-3 gün rahat etkisinden çıkamadım.

Şimdi geri dönüp bakıyorum da evet çok takıntılı bir dönemimdi. Yeni doğum yapmıştım. Kayışlar kopuk, şalterler atıktı. Meme faslı bitince soluğu psikiyatride aldım. Bu satırlar antidepresanlı, takıntısız ve de rahat bir ana tarafından yazılmıştır. Konu sahibine de tavsiye ederim.

Not: hayrına biri filmin adını yazıversin, bütün yorumları okutmayın :)

Bir zamanlar bir film izlemistim. Ne oyuncusunu hatirliyorum , ne de tam olarak konusunu. Tek hatirladigim, kadin baya cazibeliydi ve istedigi her erkegi elde edebiliyordu. Sonra asik oldu mutlu bir evliligi varken. En son bir arabada bekleyip intihar ediyordu. Cok aradim ama bulamadim.

Ben vahset iceren filmleri cok sevmiyorum. Sonunda ne olacak acaba dedigim filmler tercihim. Turu farketmez.

Benim psikolojimin savunma mekanizması üzüldüğüm olayların başrollerinde kim varsa onların olumsuz taraflarını düşünmek.
Hiroşima için üzülürken Birim 731'i hatırlamak yani

film degil ama hannibali izledin mi adam muazzam sunumlar yaptı insan eti uzerinecok cok beğenmiştim dizinini sonunun ne olacagini bilememkte hosuma gitmisti tavsiye ederim

Tabi, adamlar insan kasabı bildiğin, şahane de örtbas edilmiş. Biraz meraklısı olup araştırmasan bilemezsin. Tabi yapılanları koca bi topluma da mal etmemek lazım.

Ben korku gerilim filmi hiç izlemem sevmem de boşuna kendime aksiyon yaratmam ne gerek var diye düşünürüm.

Neyse bird box diye bi film çıkmış hadi izliyim bin yılın başı dedim 3 gündür perdeleri acamıyorum ki bu film için herkes korku gerilim yok çıtır çerez falan diye yorum yapmış.

Sizin ki bi de yasakliymis kesin kalpten giderdim bol bol romantik komedi izleyin belki iyi gelir.

film degil ama hannibali izledin mi adam muazzam sunumlar yaptı insan eti uzerinecok cok beğenmiştim dizinini sonunun ne olacagini bilememkte hosuma gitmisti tavsiye ederim
Hannibal ya ben o karaktere filmlerine diziye hayranım. nedense adamda hiç suç bulmuyorum ve gayette hoşuma gidiyor

Dexter a benziyorsa onu begenmemistim . Bir bakayim bu hafta.
yok dextere benzemiyor cok unlu ve zeki bir pskiyatr ve doğa-üstü empati yenetegi olan genc fbi ajani ile etkilesimini konu alıyor tabi hannibal insan eti yedigi icin o aralikta muhteşem sunumlar yapıyorben cok begenerek izledim umarim sende begenirsin

Hannibal ya ben o karaktere filmlerine diziye hayranım. nedense adamda hiç suç bulmuyorum ve gayette hoşuma gidiyor
ahhh degil mi o kendine has duruşu zekasi yemek sunumlari ve de tavırları bayilarak izledigim bir diziydi şimdi fargo ya basladim cok değişik bir tarzi var

Su siralar bana beni yerimden kaldirmayacak bir dizi lazim. Begendigimde resmen koltuga cakilirim. Insallah begenirim.

Su siralar bana yerimden kaldirmayacak bir dizi lazim. Begendigimde resmen koltuga cakilirim. Insallah begenirim.
ooo gel bana o zaman hemen basla hannibala emin ol kaldirmaz yerinden sararsa seni degisik tarzlari seviyorsan onu bitir fargo ya baslayabilirsin adam acaip sünepe agzini acip konusamayacak kadar ama seri katile dönüşme hikayesini anlatiyor ve 1. sezon bambaska 2.sezona basladim bambaşka bir anlatimi ve olay örgüsü var kesinlikle tavsiye ederim criminal minds var birde o da cok cok guzel bir dizi bayilarak izlemistim

ahhh degil mi o kendine has duruşu zekasi yemek sunumlari ve de tavırları bayilarak izledigim bir diziydi şimdi fargo ya basladim cok değişik bir tarzi var
hatta Hannibal fanı olduğum için babam bana doğum günümde kitabını almıştı

Mindhunter dizisini izle kesinlikle.
1970li yıllarda seri katil kelimesinin ilk ortaya çıkma zamanlarını anlatıyor. meşhur seri katillerle konuşmalar yapılıyor, cinayetleri neden işledikleri anlaşılmaya çalışılıyor. olayların hepsi gerçek. bu yüzden daha ilgi çekici. özellikle katilleri oynayan oyuncular şahane seçilmiş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…