- 20 Ocak 2019
- 1.261
- 2.616
- 53
- 35
- Konu Sahibi birumutturyasamak
-
O deneylerde neler yapılmadı ki.Hatırladım "731. Birim" araştırabilirsiniz. Yani böyle acayip garip gureba deneyler yapıldı, çoğu da sır.
Savaş da 2. Dünya Savaşıymış. Çin-Japonya kalınca aklımda onlara özel bi savaş filan düşündüm herhalde.
Ya hangi film o?Adi o işte bir sırp filmi tavsiye etmem
Bir zamanlar bir film izlemistim. Ne oyuncusunu hatirliyorum , ne de tam olarak konusunu. Tek hatirladigim, kadin baya cazibeliydi ve istedigi her erkegi elde edebiliyordu. Sonra asik oldu mutlu bir evliligi varken. En son bir arabada bekleyip intihar ediyordu. Cok aradim ama bulamadim.Ben de unutuyorum izlediklerimi. Tekrar denk gelmem lazım bunu izledim demem için..
Hamileyken Leonardo de Caprio'nun ayı tarafından parçalandığı filmden etkilenmiştim en son. Hala aklıma gelir.
Ayı fobim arttı sayesinde. Dağ bayır gezemiyorum..
İzlemeyin ya valla insanın içi götürmez.1. Hangisi ? 1 numaradan başlamak istiyorum
Benim psikolojimin savunma mekanizması üzüldüğüm olayların başrollerinde kim varsa onların olumsuz taraflarını düşünmek.Est.
Evet "7yüz kaçtı o" diye 3-4 aramada hatırlayıp ekledim diğer sayfada, 2. Dünya Savaşı sırasında kurulan Japon labı ve evet dediğin gibi kimse ses çıkarmamış bilgileri paylaşma karşılığında.
film degil ama hannibali izledin mi adam muazzam sunumlar yaptı insan eti uzerineBir zamanlar bir film izlemistim. Ne oyuncusunu hatirliyorum , ne de tam olarak konusunu. Tek hatirladigim, kadin baya cazibeliydi ve istedigi her erkegi elde edebiliyordu. Sonra asik oldu mutlu bir evliligi varken. En son bir arabada bekleyip intihar ediyordu. Cok aradim ama bulamadim.
Ben vahset iceren filmleri cok sevmiyorum. Sonunda ne olacak acaba dedigim filmler tercihim. Turu farketmez.
Bir ara sırf merakımdan bu olayı araştırmıştım, araştırmaz olaydım okuduklarım bile yetti çok rahatsız olmuştum, demek buna benzer filmler izlesem hepten kafayı yerimYalnız öğrendiklerimden sonra Japonya ve Çin'e karşı görüşlerim çok değişti, o saygılı ve minnoş görüntülerinin arkasında meğerse kapkaranlık bir tarih yatıyormuş aynı zamanda.
Dexter a benziyorsa onu begenmemistim . Bir bakayim bu hafta.film degil ama hannibali izledin mi adam muazzam sunumlar yaptı insan eti uzerinecok cok beğenmiştim dizinini sonunun ne olacagini bilememkte hosuma gitmisti tavsiye ederim
Hannibalfilm degil ama hannibali izledin mi adam muazzam sunumlar yaptı insan eti uzerinecok cok beğenmiştim dizinini sonunun ne olacagini bilememkte hosuma gitmisti tavsiye ederim
yok dextere benzemiyor cok unlu ve zeki bir pskiyatr ve doğa-üstü empati yenetegi olan genc fbi ajani ile etkilesimini konu alıyor tabi hannibal insan eti yedigi icin o aralikta muhteşem sunumlar yapıyorDexter a benziyorsa onu begenmemistim . Bir bakayim bu hafta.
ahhh degil mi o kendine has duruşu zekasi yemek sunumlari ve de tavırları bayilarak izledigim bir diziydi şimdi fargo ya basladim cok değişik bir tarzi varHannibalya ben o karaktere filmlerine diziye hayranım. nedense adamda hiç suç bulmuyorum ve gayette hoşuma gidiyor
Su siralar bana beni yerimden kaldirmayacak bir dizi lazim. Begendigimde resmen koltuga cakilirim. Insallah begenirim.yok dextere benzemiyor cok unlu ve zeki bir pskiyatr ve doğa-üstü empati yenetegi olan genc fbi ajani ile etkilesimini konu alıyor tabi hannibal insan eti yedigi icin o aralikta muhteşem sunumlar yapıyorben cok begenerek izledim umarim sende begenirsin
ooo gel bana o zamanSu siralar bana yerimden kaldirmayacak bir dizi lazim. Begendigimde resmen koltuga cakilirim. Insallah begenirim.
hatta Hannibal fanı olduğum için babam bana doğum günümde kitabını almıştıahhh degil mi o kendine has duruşu zekasi yemek sunumlari ve de tavırları bayilarak izledigim bir diziydi şimdi fargo ya basladim cok değişik bir tarzi var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?