Adam çocuk öldüyse seni öldürürüm demiş. Adamın kötülüğü içine işlemiş bence bilinçaltında
Ruya yorumlamayi bilmem ama o adami hala "eşiniz" olarak görmeniz bilinç altınıza işlemiş olabilir.
R
Ruyami olduğu gibi anlattım rüya yani rüya. Eski konulara bakıp rüyayı yorumlayin demedim.
Yo ben zaten eski konulariniza bakmadim, takipteydim haberim vardi sizden. Kotu bir niyetim de yok, laf sokmak icin yazmadim.
Ama ortak bebek gormek falan esinizi hala sahiplendiginizi cagristirdi bana. Esim demeniz falan...
Ama simgesel bir sekilde dusunursek kiz bebek bir dilegin yerine gelmesi olarak yorumlaniyor olarak biliyorun.
Eski konuna bakan olmadı. Farkındaysan eski konun baya yorum almıştı. Haberin yoksa bilinçaltı kavramını araştır. Güzellikle yorum yapanlara bile laf sokuyosan yani denecek söz yok. Yine de iyi günler sanaR
Ruyami olduğu gibi anlattım rüya yani rüya. Eski konulara bakıp rüyayı yorumlayin demedim.
Eski konuna bakan olmadı. Farkındaysan eski konun baya yorum almıştı. Haberin yoksa bilinçaltı kavramını araştır. Güzellikle yorum yapanlara bile laf sokuyosan yani denecek söz yok. Yine de iyi günler sana
Bizde rüya'da kız çocuğu/bebeği görmek, kızgın habere yorumlanır.
Hayırlara vesile olsun inşallah.
Bence bilinc altinizda esiniz pisman olsun gonlunuzu alsin bu evlilik devam etsin diye geciyor. Bu ruyada bilinc altinizin yansimasi.
Hakkinizdan hayirlisi ne ise oyle olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?