Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çok etkileyici bir rüya hayatının gidisatına dair mesajlar veriyor gibi keşke buraya yazmasaydın rüya tabir edemem ama rüyaya yapılan ilk yorumun çıktığını biliyorum
Hakkında hayırlısı olsun balım sen kalbini ferah tutmaya çalış yine de15 gün önce gördüm kuzum. Etkisinde kaldım da. Ilk yapılan yorum da pek iç açıcı değil ama neyse
Kız çocuğu mutluluk derlerLütfen hemen konum tasinmasin rüya topiginde günlerce cevap gelmiyor. .
Bir rüya gördüm kızlar günlerdir etkisindeyim. .
Anlatayım hemen
Bir kız çocuğum olmuş 2 aylık. Oglumla beraber çocuk havuzu olur ya orda oynuyorlar. Bende yanlarinda duruyorum. Bebek boguluyor eşime bagiriyorum öldü diye. Eşim eğer bu çocuk olduyse seni oldururum deyip çocuğu alıp uzaklaşıyor. Çocuk öldü eminim. Ben de ağlayarak bi ağacın altına oturuyorum.
Sonra eşim geri geliyor Özür diliyor. Kızımız ölmemiş bagirdim sana kusura bakma falan diyor. Koşarak bebeğin yanına gidiyorum ölmemiş gerçekten.
Anlayan varsa bi yorumlasin valla çok etkisindeyim. Öptüm sizleri
Ben de iki gun evvel gormustum tabiri caizse dinlenmek icin girdigim yataktan harbten cikmis bir vaziyette kalkmistim. Ve yorgundum.bazı ruyaların etkisinde kalıyor insan sabah bende bir kabus gordum bildigin dayak yemis gibi kalktım ya..bazı ruyalar insanın ruhsal durumunun karısıklıgı sebebiyle olabiliyor zor donemleden geciyorsanız onun etkiside olabilir