• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

etkisindeyim

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Çok etkileyici bir rüya hayatının gidisatına dair mesajlar veriyor gibi keşke buraya yazmasaydın rüya tabir edemem ama rüyaya yapılan ilk yorumun çıktığını biliyorum

Çok etkileyici bir rüya hayatının gidisatına dair mesajlar veriyor gibi keşke buraya yazmasaydın rüya tabir edemem ama rüyaya yapılan ilk yorumun çıktığını biliyorum

15 gün önce gördüm kuzum. Etkisinde kaldım da. Ilk yapılan yorum da pek iç açıcı değil ama neyse

Çocuk müjde haber diye bilirim ben ölmesi de ölü de aynı şekilde ölü diri getirir derler ruyada aglamak da mutlu olacağınız haberini getirir bana ne olursa olsun her yönden sizin hayrinizda rüya gibi geldi

Psikolojik olarak yorumlayan arkadaşlarda var onların ki de mantıklı geldi ama
Genede bol bol dua edin rabbim en iyisini bilir en iyisini en hayırlısini versin

Allah hayırlara cikarsin kahvecim.
Rüya tabiri pek bilmem ama yasadiklarindan hayra çıkacağına işarettir inşallah.

Allah hayırlara cikarsin kahvecim.
Rüya tabiri pek bilmem ama yasadiklarindan hayra çıkacağına işarettir inşallah.

Ağaç rüyada cok iyidir, barışma demektir.Kız çocuk haber.Ben şöyle yorumladım herşeyin bittiğini düşündüğün bir anda hiç ummadığında eşinden barışma teklifi gelecek.Tabi herşeyi Rabbim bilir.Rüya tabirleri kişinin yorumuna göre değişir mi bilmem ama benim rüyam olsaydı böyle yorumlardım.

Lütfen hemen konum tasinmasin rüya topiginde günlerce cevap gelmiyor. .

Bir rüya gördüm kızlar günlerdir etkisindeyim. .

Anlatayım hemen

Bir kız çocuğum olmuş 2 aylık. Oglumla beraber çocuk havuzu olur ya orda oynuyorlar. Bende yanlarinda duruyorum. Bebek boguluyor eşime bagiriyorum öldü diye. Eşim eğer bu çocuk olduyse seni oldururum deyip çocuğu alıp uzaklaşıyor. Çocuk öldü eminim. Ben de ağlayarak bi ağacın altına oturuyorum.

Sonra eşim geri geliyor Özür diliyor. Kızımız ölmemiş bagirdim sana kusura bakma falan diyor. Koşarak bebeğin yanına gidiyorum ölmemiş gerçekten.

Anlayan varsa bi yorumlasin valla çok etkisindeyim. Öptüm sizleri
Kız çocuğu mutluluk derler :KK3: bir de neye yorarsan o olur derler ;) iyi diyelim iyi olsun

kız bebek iyi bir haberdir. onun öldüğünü zannetmen ve eşinin sana kızması, o iyi gelişmeyi baltalamak için uğraşacağına, kız iyi deyip geri getirmesi başarısız olacağına işaret.
ayrıca ağlamak gülmektir. eşin seni üzdüğünü sanırken sen mutlu olacaksın inşallah.

dolayısıyla seninle ve evladınla ilgili güzel şeyler olacak. eşin için kötü şeyler olacak.

Sen nasıl rüyanda o eşinle ortak çocuk görürsün, hemen rüyalarına ayar çekiyorsun :KK67:

Her neyse biraz kotu zamanlar gecireceksin gibi duruyor, ama ağlamak feraha çıkmaktır. Bununda gitirisi hoş olmayan zamanlardan sonra (ki ben yanlış anlaşılmaya maruz kalacağını düşünüyorum) kendini bundan uzaklaştıracaksın.
Rüyanda hayırlara vesile olur inşallah.

O kız çocuğu sensin öldü diye feryat eden eşin senin hala onu sevdiğini düşünüyor...
Daha yorumlarım ancak kısa net bu kadar canısı üzülme ferahlayacaksın....

eşiniz, alınan bir karardan dolayı sizi suçlamış geçmişte. ancak artık bundan vazgeçecek ve hayırlısının o karar olduğunu düşünmeye başlayacak. siz ise tam aksi. en başta kendi haklılığımızı savunurken sonradan bazı "keşke"leriniz olacak gibi.

ben konularınızı bilmiyorum, okumadım da...

bazı ruyaların etkisinde kalıyor insan sabah bende bir kabus gordum bildigin dayak yemis gibi kalktım ya..bazı ruyalar insanın ruhsal durumunun karısıklıgı sebebiyle olabiliyor zor donemleden geciyorsanız onun etkiside olabilir
Ben de iki gun evvel gormustum tabiri caizse dinlenmek icin girdigim yataktan harbten cikmis bir vaziyette kalkmistim. Ve yorgundum.

Hakkında hayırlısı olsun inşallah

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X