- 25 Temmuz 2019
- 430
- 980
- 43
- Konu Sahibi denizormankum
-
İki tür yalnızlık vardır seçilmiş yalnızlık ve içine düşülmüş yalnızlık. Eğer insanlar yalnızlığın sizin için seçilmiş olduğunu bilirse size saygı duyarlar. Sınırlarınızı aşmaya çalışmazlar.Kimsesiz biri gibi değil de mesafeli biri gibi davranın. Arada neşeli eğlenceli yanınızı gösterin ama sonra yine köşenize çekilin. O zaman sizin özünüzde öyle olmadığınızı sadece sınırlarınızı korudugunuzu anlarlar.aynen. her yerde kendimi ünlü gibi hissediyorum,tanıdık görmek istemiyorum.ama kendimi saklayınca bu kez de insanların içinde görünmez oluyorum yokmuşum gibi davranılıyor. tabiki de kafa aşırı rahat oluyor da işte. yalnız kalınıyor bu kezde.
tam da öyle yapıyorum. mesela kimsesiz gibi değilde insanlara sanki çevremde insan kaynıyormuş gibi hissettiriyorum, gerçi kimsesiz de değilim de kimseli de değilim. :) konuşmaya gelince içten oluyorum mecburen -çünkü sonra lazım oluyorlar-mesafeli ve ciddi olduğumu anlıyorlar zaten.İki tür yalnızlık vardır seçilmiş yalnızlık ve içine düşülmüş yalnızlık. Eğer insanlar yalnızlığın sizin için seçilmiş olduğunu bilirse size saygı duyarlar. Sınırlarınızı aşmaya çalışmazlar.Kimsesiz biri gibi değil de mesafeli biri gibi davranın. Arada neşeli eğlenceli yanınızı gösterin ama sonra yine köşenize çekilin. O zaman sizin özünüzde öyle olmadığınızı sadece sınırlarınızı korudugunuzu anlarlar.
Doymuşluk , dolmuşluk , bıkkınlık , tükenmişlik , ay ne bok yerseniz yiyincilik , ben böyleyim .
Zaten işi biliyorsunuz siz ben de öyleyim. Zaten herkese surat yapıp tavır koyarsak kimse de bizi ciddiye almaz. Olgun temkinli davranmak lazım. Arada deyin sosyallik yoruyor beni biraz inzivaya çekileyim.tam da öyle yapıyorum. mesela kimsesiz gibi değilde insanlara sanki çevremde insan kaynıyormuş gibi hissettiriyorum, gerçi kimsesiz de değilim de kimseli de değilim. :) konuşmaya gelince içten oluyorum mecburen -çünkü sonra lazım oluyorlar-mesafeli ve ciddi olduğumu anlıyorlar zaten.
Ben de inzivada gibiyim.Zaten işi biliyorsunuz siz ben de öyleyim. Zaten herkese surat yapıp tavır koyarsak kimse de bizi ciddiye almaz. Olgun temkinli davranmak lazım. Arada deyin sosyallik yoruyor beni biraz inzivaya çekileyim.
ikiyüzlülükten de değil yani beni seven insanlardan bile soğudum,ne istiyorum ben de bilmiyorum.
zamanında biraz fazla sıkıntı çektim,psikolojim çöktü. heralde çözüme kavuşunca bi rahatlık geldi sonra saldım her şeyi. amaaann modundayım.Ozaman her şeyi boşvermişlik var
zamanında biraz fazla sıkıntı çektim,psikolojim çöktü. heralde çözüme kavuşunca bi rahatlık geldi sonra saldım her şeyi. amaaann modundayım.
ben de tam tersi girdiği ortamda samimi oldugum arkadaslarım olsa, tüm buluşmalarda yapılan aktivitelerde aranılan biri olsam. Ben de bunu beceremiyorum niye acaba ?arkadaşlar cidden içimden kimseyle samimi olmak gelmiyor,kimseye ısınamıyorum,özlemiyorum,birlikte vakit geçirdiğim kişiler bir an önce gitse diye düşünüyorum,yakın gördüğüm biriyle belki kırılır diye şakalaşamıyorum.
Bunlar neden olur sizce?
ben de senin bu istediğinden olmak isterdim. zaten sorunda burda başlıyor ne o dediğin gibi olabiliyorum ne de insanlardan kaçabiliyorum. orta direk olmak çok zor ya.ben de tam tersi girdiği ortamda samimi oldugum arkadaslarım olsa, tüm buluşmalarda yapılan aktivitelerde aranılan biri olsam. Ben de bunu beceremiyorum niye acaba ?
Belkidiğer türlü daha mutsuz olursun böyle keyfini çıkarBen hayatımdakileri de çıkarmak istiyorum,o derece yani. hani tanıdığım hiç kimse olmasın yeni insanlarla sıfır tanışmak istiyorum.şimdikilere sıcak olamıyorum.
hatta bu duygu bende o kadar yogun bir hal aldı ki son zamanlarda 2 gün önce patladım adtık esimin yanında kendimi tutamadım aglamak zorunda kaldım. bir sey yapılacakken en yakınımdakini cagırıp benim görmezden gelinmem acayip dışlanmış hissettirdi kendimi. halbuki sohbetimiz de iyidirben de senin bu istediğinden olmak isterdim. zaten sorunda burda başlıyor ne o dediğin gibi olabiliyorum ne de insanlardan kaçabiliyorum. orta direk olmak çok zor ya.
Yaa aynen , bizi bu hale getirenler utansın .işte tam da bu.. gördüğüm saçmalıklardan uğradığım haksızlıklardan sonra ben de böyle oldum. ne diye katlanmışım ki eski samimiyetsizliklere diyorum
Çevrem yok :)peki senin çevrenle ilişkin de merhaba merhaba mı yoksa nasıl?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?