Benim daha keyifli bir hayatim olduğu için hiç umursamıyorum açıkçası :)
Bir yakın arkadaşım var mesela. Devamlı ev ve araba almakla ne iyi yaptığını, çevresindeki insanların adım atmak için korktuğunu,yerinde saydığını falan anlatır durur. Bazen kiskanildigindan , nazara geldiğinden bahseder.
Ben de ona gerçekten iyi yaptığıni , evinin de arabasının da degerlendigini söylerim.
Belki o bana bakınca 'ay yazık,ne kocası ne bebeği var, ne evi ne arabası,bir bisikleti var' diye üzülüyordur

ama şahsen ne onun kocası gibi görücü usulü evlenmek isterim , ne onun gibi TV karsisinda büyüyen,annemin kaynanamın annelik ettiigi bir bebek isterim, ne de tüm parami krediye verip gramla et almak-kocamla ekonomik sebepli kavga etmek isteeim.
Onun hayatı, kendi secmis. Umarım daha mutlu olur ama daha otuz olmadan öyle sıkıcı bir hayatın içinde yasasaydim icim bayılırdı

mesela o anne-kaynana yazlığında yemek yapıp bebek bakıp tatil yaptığını sanirken ben tatillerimde koy koy geziyorum, romantik hikayeler yaşıyorum:) neden ozeneyim ki?
Aynı şekilde evlenip , milyonlarca insanla aynı mobilyayı alıp aynı düğünü yapıp,aynı gelinliği giyinip,hatta aynı sarkilarla dans edip farklı ve özel olduğunu dusunen yeni gelin arkadaşlarım.
Onlar da 'ay darısı basina' diyor. Ben de içtenlikle 'cok güzel olmuşsun canım,Allah mesut etsin' diyroum.
Ama zaten evlilik istesem bugüne kadar kaç kere evlenmiştim . Aday sorunum falan hiç olmadı

ama daha gençliğimi yasayamadan , daldan dala ucmadan , kendimi gerçekleştirmeden evlenmek gerçekten istemiyorum . Zaten evlensem bile bu sıradan düğünlere ozenecegime karı koca Başbaşa konsolos nikahı kiyana, tum koltuk mobilyalari takım alinan torna tezgahından çıkmış evlerdense
daire YouTube hesabındaki gibi çeşitli yerlerden bulunup eşyaları yerleştirilmiş,ruhu olan evlerde yaşamak isterim.
Yani benim bakış açım bu olduğu için açıkçası isteyen istediğini anlatsın, övsün kendini.
Hiç umursamıyorum.
İş arkadaşlarıma kargo gelmeyen gün yok. Her gün yeni kargo, her gün yeni kıyafet. Bense yılda on kiyafet belki alırım,belki almam. Çünkü eşyaya önem vermiyorum. Çuval da giysem zaten kendimi güzel hissediyorum . Oysa her gün başka bir
estetik ameliyat düşünen ,alışveriş bağımlısı iş arkadaşım bin liralık elbisede bile kendini kötü hissediyor . Neden ozeneyim ki?
Bence siz de yaşadığınız hayattan keyif almaya bakın. Siz yaşadığınız hayatı gerçekten severseniz başka insanların ne yaptığı sizi ilgilendirmeyecektir