Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben tahammül etmiyorum direkt sohbeti kesiyorum hiç çekememZor bir hayatım var. Ve bir de arkadaş çevrem. Sürekli eşlerinden, çocuklarından, arabalarından, gittikleri tatillerden, aldıkları kıyafetlerden bahseden. Dürüst olmak gerekirse sinir oluyorum. Keyifli bir şekilde sabahtan akşama kadar anlatıyorlar. Şimdi çoğu tatilde. Döndüklerinde onlara nasıl tahammül edeceğimi bilmiyorum.
Öyle bir ekol türedi, aynı klasmanda olanların ‘hayat paylaşımı’ adı altında bir sidik yarışı ya da geri kalmama çabası diyorum ben ona.Ben nispet yapıyorlar demedim. Böyle bir kelime kullanmadım zaten. Sadece sürekli anlatan bir çevrem var ve ben buna dayanamıyorum dedim.
valla samimi arkadaslarimsa aman bıktım sizin çenenizden deyip başka konu açardım zaten samimiyse oda bana küsmez.Ben nispet yapıyorlar demedim. Böyle bir kelime kullanmadım zaten. Sadece sürekli anlatan bir çevrem var ve ben buna dayanamıyorum dedim.
DinlemeyerekZor bir hayatım var. Ve bir de arkadaş çevrem. Sürekli eşlerinden, çocuklarından, arabalarından, gittikleri tatillerden, aldıkları kıyafetlerden bahseden. Dürüst olmak gerekirse sinir oluyorum. Keyifli bir şekilde sabahtan akşama kadar anlatıyorlar. Şimdi çoğu tatilde. Döndüklerinde onlara nasıl tahammül edeceğimi bilmiyorum.