Ev adami...boguluyorum imdatttttttt...

Ayakkabısına tuz dökün
şaka bi yana çok iyi anlıyorum sizi. Evde erkek zor,karışanı dahada zor.
Yinede takıntı yapmayın bu kadar. Elalemin karısı ,kızından yada kumardan evine fırsat bulamayan kocaları düşünüp şükredin. Neler neler duyuyoruz Allah muhafaza

Tesekkur ederim.inan herseye karisiyor.orguye basladim hic bilmiyordum.tersi duzu ondan ogrendim valla.ona bile karisiyor.su kadar ilmek at bilmemne

benimde örgüme çok karışır evde olunca. ben gelince bırak onu der.
o örgüde çok nalet bişey başladım mı bıtırmeden kalkmak istemiyorum hırsdan.

Ay bi iyi fikir.azicik is yaptirayim bari

Ay sizinki dirlanmiyor demekki herseye.cok zor bacim vallahi cok zor
Biz her şeyi beraber yaparız gezmeye de aynı ama benimki dırdırcı biraz ben bazen kızıp bağırıyorum gidip içeriye oturuyo sonra yine aynı ama bn yine bildiğimi okumaya devam sende bırak ona cocuklari bir saat uğraşsın evde yanlız sende git bi market yap gel kahve iç yani o gitmiyorsa sen git

Aman neresi iyi erkeğin evde olmasının
Eve misafir alamıyorum onun yüzünden öğleye kadar yatiyo kahvaltı yapiyo bi saat çıkıyor dışarı gelince acıktım yemek hazirmi diyo ve gün bitiyo
Erken kalkar benimki yemeği kahvaltıyı beraber hazırlarız gitcegimiz yere gideriz misafirimde gelir oturur mutfakta kendisi bilmem ben böyle düşünüyorum belki ilerleyen yıllarda fikrim değişir ama şuan boyle

Aman neresi iyi erkeğin evde olmasının
Eve misafir alamıyorum onun yüzünden öğleye kadar yatiyo kahvaltı yapiyo bi saat çıkıyor dışarı gelince acıktım yemek hazirmi diyo ve gün bitiyo
Evet bir de kahvalti olayi var ki anlatilmaz .yasanir.gunun en sevdigi ogunudur kahvalti.sanirsiniz ingiliz kraliyet ailesini agirlayacagiz.yedigi de zeytin sokella.
Zaten oyle yapiyorum.donuste gene koltukta yapisik buluyorum onu

Evet bir de kahvalti olayi var ki anlatilmaz .yasanir.gunun en sevdigi ogunudur kahvalti.sanirsiniz ingiliz kraliyet ailesini agirlayacagiz.yedigi de zeytin sokella.

Zaten oyle yapiyorum.donuste gene koltukta yapisik buluyorum onu
Onun yaptıklarının aynısını yap

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…