- 1 Ağustos 2016
- 456
- 1.138
- 63
- Konu Sahibi izmirimizmir
-
Tesekkur ederim.inan herseye karisiyor.orguye basladim hic bilmiyordum.tersi duzu ondan ogrendim valla.ona bile karisiyor.su kadar ilmek at bilmemne
Ay bi iyi fikir.azicik is yaptirayim baribenimkinin de yok.
saat 9 da gider 10 - 10.30 gibi gelir çok durmaz.
ama o saat dilimi yeter bana. o gelene kadar ev işlerini hallederim çalışan bayan olduğum için. çamaşır bulaşık vs.
erkek evde olunca ben hiçbir iş yapamıyorum nedense.
sizde görev verseniz madem evde. ben evde iş buyurunca nereye gideceğini şaşırıyor.
Ben eşime sen kadın olmaliymissin diyorum herşeyden anlar ama kendi hic bi iş yapmaz emir verir getir götür öyle olmamış şöyle yap diyeTesekkur ederim.inan herseye karisiyor.orguye basladim hic bilmiyordum.tersi duzu ondan ogrendim valla.ona bile karisiyor.su kadar ilmek at bilmemne
Hic sorma ordukce oresim geliyor.karisinca da elimde sis var ona gore diyorum.anlayana tabibenimde örgüme çok karışır evde olunca. ben gelince bırak onu der.
o örgüde çok nalet bişey başladım mı bıtırmeden kalkmak istemiyorum hırsdan.
Aynen bendede var bitane duymuyorum artik ben ama ben evde olmasından gayet memnunum dizimin dibinde iyi boyleBen eşime sen kadın olmaliymissin diyorum herşeyden anlar ama kendi hic bi iş yapmaz emir verir getir götür yap diye
Ay sizinki dirlanmiyor demekki herseye.cok zor bacim vallahi cok zorAynen bendede var bitane duymuyorum artik ben ama ben evde olmasından gayet memnunum dizimin dibinde iyi boyle
Canim esim ogretmen.ben de oyle.maalefef evden beraber cikip beraber geliyoruzben anlamadım eşiniz 7/24 mü evde işe gidiyor demişsiniz ama... o işteyken dinleyin işte kafanızı diyecektim.
Aman neresi iyi erkeğin evde olmasınınAynen bendede var bitane duymuyorum artik ben ama ben evde olmasından gayet memnunum dizimin dibinde iyi boyle
Aman neresi iyi erkeğin evde olmasının
Eve misafir alamıyorum onun yüzünden öğleye kadar yatiyo kahvaltı yapiyo bi saat çıkıyor dışarı gelince acıktım yemek hazirmi diyo ve gün bitiyo
Biz her şeyi beraber yaparız gezmeye de aynı ama benimki dırdırcı biraz ben bazen kızıp bağırıyorum gidip içeriye oturuyo sonra yine aynı ama bn yine bildiğimi okumaya devam sende bırak ona cocuklari bir saat uğraşsın evde yanlız sende git bi market yap gel kahve iç yani o gitmiyorsa sen gitAy sizinki dirlanmiyor demekki herseye.cok zor bacim vallahi cok zor
Cok gulduk yaKoltuğuna su dökün oturamasın.
Erken kalkar benimki yemeği kahvaltıyı beraber hazırlarız gitcegimiz yere gideriz misafirimde gelir oturur mutfakta kendisi bilmem ben böyle düşünüyorum belki ilerleyen yıllarda fikrim değişir ama şuan boyleAman neresi iyi erkeğin evde olmasının
Eve misafir alamıyorum onun yüzünden öğleye kadar yatiyo kahvaltı yapiyo bi saat çıkıyor dışarı gelince acıktım yemek hazirmi diyo ve gün bitiyo
Canim esim ogretmen.ben de oyle.maalefef evden beraber cikip beraber geliyoruz
Cok gulduk ya
Cok guldum ya ilahi:):):):)iyi fikirKoltuğuna su dökün oturamasın.
Katiliyorum:):):)Yokmuş gibi davranin
Cok gulduk ya
Cok guldum ya ilahi:):):):)iyi fikir
Evet bir de kahvalti olayi var ki anlatilmaz .yasanir.gunun en sevdigi ogunudur kahvalti.sanirsiniz ingiliz kraliyet ailesini agirlayacagiz.yedigi de zeytin sokella.Aman neresi iyi erkeğin evde olmasının
Zaten oyle yapiyorum.donuste gene koltukta yapisik buluyorum onuBiz her şeyi beraber yaparız gezmeye de aynı ama benimki dırdırcı biraz ben bazen kızıp bağırıyorum gidip içeriye oturuyo sonra yine aynı ama bn yine bildiğimi okumaya devam sende bırak ona cocuklari bir saat uğraşsın evde yanlız sende git bi market yap gel kahve iç yani o gitmiyorsa sen git
Onun yaptıklarının aynısını yapEvet bir de kahvalti olayi var ki anlatilmaz .yasanir.gunun en sevdigi ogunudur kahvalti.sanirsiniz ingiliz kraliyet ailesini agirlayacagiz.yedigi de zeytin sokella.
Zaten oyle yapiyorum.donuste gene koltukta yapisik buluyorum onu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?