- 14 Aralık 2015
- 3.043
- 1.965
- 133
- 32
- Konu Sahibi izmirimizmir
-
O zaman neden sabah akşam evde diyorsunuz kocanıza. Ögleye kadar uyuyor diyorsunuz anlamadım.Canim esim ogretmen.ben de oyle.maalefef evden beraber cikip beraber geliyoruz
Heh ışte bi tane benden çok şükür ya sadece böyle düşünen benmiyim diyorum bi saattir biraz önce aradım kocami gel artık diye daha bir buçukta gitti evden yine özledim elimden gelse hiç gondermicem biz suandan emeklilik hayali kuruyoruz bütün gün evde beraber vakit gecircez diyeSizin yasadiginiz sey evlilik degil. Dusunuyorum da esim eve geldiginde evime gunes dogmus gibi oluyor, diger turlu dusunemiyorum bile.
Canim azicik evden ciksa geldiginde gunes dogacak ta cikmiyor ki gelsin.gunes yakti kavurdu beniSizin yasadiginiz sey evlilik degil. Dusunuyorum da esim eve geldiginde evime gunes dogmus gibi oluyor, diger turlu dusunemiyorum bile.
Ayy Allahım gülmekten öldüm yaaa ilahi valla bikmis adamdanCanim azicik evden ciksa geldiginde gunes dogacak ta cikmiyor ki gelsin.gunes yakti kavurdu beni
Esimi cok seviyorum.onun sevgisinden de eminim.sadece azicik kendi ozel alanimda nefes almak istiyorum canim.kahve kulturu olan bi erkek aramiyorun biraz yalniz kalmak istiyorum evdeÇok ilginç. Adam işe de gidiyor hep evde değilmiş, çok ilginç eşiniz sizin hakkınızda böyle düşünse ne dersiniz acaba? Bence aranızda sevgi yok. Sevgi olmayınca her şey insanın gözüne batar. Ben de eşim evde olunca bakkala bile gitmesin isterim. Beraber gezeriz gezeceksek de. Kahve kültürü olan bir erkek nasıl istiyorsunuz cidden şaşırdım.
Canim esim karim azicik evden gitsin diye dusunse onun biraz olsun nefes almak yalniz kalmak istedigini dusunurum ve ona o alani tanirimAy şöyle bir düşündüm de tekrar eşim bana bu cümleleri kursa başka yere böyle şeyler yazda karım hiç evden gitmiyor şöyle böyle diye mahvolurdum. Kendi evimde de rahat edip rahatça tv izleyemeyeceksem, kendi evimde istenmeyeceksem eve gelmem. Ya da boşanırım zira normal değil. Of çok felaket gerçekten.
Esimi cok seviyorum.onun sevgisinden de eminim.sadece azicik kendi ozel alanimda nefes almak istiyorum canim.kahve kulturu olan bi erkek aramiyorun biraz yalniz kalmak istiyorum evde
Kiz vallahi bikmadim ama azicik nefes alayim yaAyy Allahım gülmekten öldüm yaaa ilahi valla bikmis adamdan
Canim bwn sabahciyim o da 3 gibi evde oluyor aksama kadar deglO zaman neden sabah akşam evde diyorsunuz kocanıza. Ögleye kadar uyuyor diyorsunuz anlamadım.
Adam zaten akşama kadar çalışıyor akşam eve geliyor. E dinlenir haliyle
Ya anladım ben seni canım şaka yapıyorum sen soyle kocam olmadan bi uzatıp ayaklarını kafa dinlemek yada çocuklarınla vakit geçirmek istiyorsun da adam istemiyo gitmek sorun orda başka odada yapın ne yapacaksanız yada git başka odaya tak kulaklığı aç son ses müziği öyle boş boş bak tavanaKiz vallahi bikmadim ama azicik nefes alayim ya
Seni anliyorum,kendine ait kucukte olsa bir alan istiyorsun,bence haklisin,insan buna ihtiyac duyuyor,bende severim kendimle basbasa kaldigim kucuk molalariCanim azicik evden ciksa geldiginde gunes dogacak ta cikmiyor ki gelsin.gunes yakti kavurdu beni
Benim icinde bosanma sebebidir.kahveye gittigi gunlerde az kavga etmedim bu yuzden.o gunlerin kiymerini bulememisim derken evde olmadigi yalniz kaldigim zamanlarin anlaminda dwdimBirlikte gezmiyoruz diye yakınıyor olsanız amenna ama adam evde diye yakınmanız cidden tuhaf. Farkında mısınız bilmiyorum ama o ev eşinizinde evi,onunda yaşam alanı. Çocuklarla ilgileniyormuş bu yetmiyor,alip parka götüruyormuş buda yetmiyor size
Benim anlamadığım koltukta oturan bir adamın size ne zararı var,o yokken hoplayıp zıplıyormuşsunuz ya,o varkende gayet yapabilirsiniz.
Ben sizi anlamadım. Ayrıca kahveye gitsin nedir Allah aşkına. Eşim gidip kahvede kös kös otursa saatlerce boşanma sebebi olur benim için,öyle anlamsız,öyle gereksiz,öyle boş bir faaliyet yani.
Aynen oyleYa anladım ben seni canım şaka yapıyorum sen soyle kocam olmadan bi uzatıp ayaklarını kafa dinlemek yada çocuklarınla vakit geçirmek istiyorsun da adam istemiyo gitmek sorun orda başka odada yapın ne yapacaksanız yada git başka odaya tak kulaklığı aç son ses müziği öyle boş boş bak tavana
Sende belirtmissin zaten,gormeden yazdim yorumunu...Esimi cok seviyorum.onun sevgisinden de eminim.sadece azicik kendi ozel alanimda nefes almak istiyorum canim.kahve kulturu olan bi erkek aramiyorun biraz yalniz kalmak istiyorum evde
Bende bazen ayda bir yaparım bunu kocama bana seslenme seni duymam kulaklığımi takıyorum kendi halime bırak derim 1 saat bile çok iyi gelir insana deşarj olurumAynen oyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?